Last news in Fakti

9 Октомври, 2023 18:34 2 103 7

BMW показа новото X2 (ВИДЕО)

  • bmw-
  • x2-
  • ix2

Краткият клип ни дава поглед към новия модел

BMW показа новото X2 (ВИДЕО) - 1

BMW ще представи новото X2 на 11 октомври, но преди това да се случи официално, компанията загатна за появата на модела с кратко рекламно видео в което се вижда част от кросоувъра.Кадрите започват с поглед към решетката, която е осветена във външния си ръб и разполага с емблема M от дясната страна.

Джантите са със сложна форма с множество ръбове, черно покритие и лъскави участъци във външната част. Зад тях се виждат вентилирани спирачни дискове и ротори с емблемата М. От това което виждаме, изглежда X2 ще е с по-агресивна визия от X1 и ще напомня на по-големия XM.

Задната част е със спойлер върху задното стъкло с повдигната част от всяка страна. В долната част на бронята има четирите изпускателни тръби - по две от всяка страна, вероятно резервирани само за най-наточените версии на кросоувъра. Сайтът на BMW потвърждава, че X2 M35i xDrive развива 296 конски сили и може да достигне 100 километра в час за 5,4 секунди.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 8 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Смех

    3 4 Отговор
    Я му кажете и смешния пробег
  • 2 Бай Иван

    4 1 Отговор
    Доста изчерпателно видео !!!!!!!!
  • 3 БМВ с дизайнерски джанти 😆

    2 1 Отговор
    Това реклама на джанти ли беше?! 😲
  • 4 Мдааааааа

    1 1 Отговор
    Външния ръб на решетката, черното и лъскаво покритие на джантите, дали емблемата е от лявата или от дясната страна на колата са най-важните неща за един автомобил. Също и дали спойлера е с 2 милиметра по-висок от този на предишната версия. Другите неща като тегло и размери на автомобила, цена, разход на 100 км. и т.н. технически данни изобщо не са важни.
  • 5 Мдааааааа

    1 1 Отговор
    Това БМВ дали е така дълго обещаваната зимна версия? Щото повечето БМВ-та са лятна версия. Есента ги прибират в гаража и ги вадят чак напролет да се фукат с тях. Щото през зимата е хлъзгаво е не стават за каране.

    Коментиран от #6

  • 6 Жорката

    1 1 Отговор

    До коментар #5 от "Мдааааааа":

    Еха, избърши си млякото от устата. Карал ли си БМВ? Защото аз съм дърпал леген-дарно Кватро и съм бутал и други "жипки" на сняг. Ама нали ти е кисело гроздето..

    Коментиран от #7

  • 7 Тигона

    1 1 Отговор

    До коментар #6 от "Жорката":

    Вярвам ти, че си бутал други "жипки". Не си могъл да спреш и си ги бутнал. Щом си с БМВ ти е простено. То все едно караш шейна през зимата.