Last news in Fakti

16 Октомври, 2023 17:09 3 307 4

Новият Nissan X-Trail беше "случайно" разсекретен

  • nissan-
  • x-trail-
  • rogue
Новият Nissan X-Trail беше "случайно" разсекретен - 1

Nissan X-Trail, който смени поколението си на четвърто през 2022 г. , се готви за планирана актуализация. Дебютът му е насрочен за 2024 г., но производителят не успя да запази новостта в тайна.

Рекламна листовка, показваща автомобила, попадна в мрежата. Съдейки по нея, Nissan X-Trail ще остане разпознаваем, но ще получи редица актуализации. На очи се набиват увеличена решетка на радиатора, различна предна броня и коригирана оптика.

Новият Nissan X-Trail беше "случайно" разсекретен

Хромът също е намален в декорацията. Салонът не е показан на официалните снимки, но по-рано беше осветен от шпионски такива. Известно е, че оборудването му ще включва обновен цифров инструментален панел и мултимедийна система с 12.3-инчов екран.

Новият Nissan X-Trail беше "случайно" разсекретен

Кросоувърът, както и преди, ще се предлага в конфигурации с пет и седем места. Няма информация за двигателната гама на европейския X-Trail, но американската версия, която се нарича Rogue ще се предлага изключително с 1.5-литров двигател с мощност 204 к.с. и 305 Нм въртящ момент, който работи в тандем с трансмисията Xtronic CVT. Ще се предлагат и хибридни версии, базирани на този двигател.


Поставете оценка:
Оценка 4 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Дядо Стою

    6 2 Отговор
    Щам и на хамериканците взеха да им пробутват 1.5 мотори, значи ДВГ-тата няма да ги бъде.
  • 2 Тоз

    5 1 Отговор
    Тези раздробени предни светлини са много жалка гледка. Много марки ги правят така и изглеждат като след катастрофа.
  • 3 Леля Гошо

    7 2 Отговор
    Грозен и глупав, малко двигателче, явно е б
    ез претенции, ще разчита на ниска цена
  • 4 Не и не

    4 2 Отговор
    Ами НЕ - не става, грозен като гАз!