Last news in Fakti

6 Ноември, 2023 16:40 1 972 4

Проблемите на богатите: Трябва да чакате поне две години за ново Ferrari

  • ferrari-
  • поръчка-
  • нов модел

Компанията има достатъчно поръчки, за да доставя автомобили

Проблемите на богатите: Трябва да чакате поне две години за ново Ferrari - 1

Ако случайно сте решили да си купите чисто ново Ferrari и се чудите дали сега е правилния момент, то можем да ви кажем, че грешен момент едва ли има, но все пак ако поръчате колата сега, то ще може да я получите чак през 2026-та. Това съобщиха от компанията, като се похвалиха с рекордно добри резултати.

2023 г. е чудесна година за Ferrari, като се има предвид, че доставките до септември са нараснали с 524 до 10 418 автомобила, което представлява увеличение от 5,3% в сравнение с първите девет месеца на миналата година. Това е впечатляващо постижение, като се има предвид, че Purosangue все още е в начална фаза, така че производството на SUV не е достигнало пълния си обем.

Главният изпълнителен директор на Ferrari заяви, че поръчките са "на най-високо ниво". Бенедето Виня спомена, че търсенето е толкова силно, че италианската екзотична марка има достатъчно поръчки, за да покрие цялата 2025 г. Това на практика означава, че новопостъпилите поръчки ще бъдат изпълнени най-рано през 2026 г.


Поставете оценка:
Оценка 3.4 от 10 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Съдията Дред

    10 1 Отговор
    То аз чаках десет години за Лада и не я дочаках, че ще почакам две-три години за Ферари се ядва

    Коментиран от #2

  • 2 гост

    6 0 Отговор

    До коментар #1 от "Съдията Дред":

    Аз пък си продадох реда ,че ми беше писнало осем години ,той взе че излезе след три месеца ненадейно.За Лада 2107. Купувача с моя ред ми я продаде след година,искал Лада 1600$ ,ама те бяха дефицитни, а и по стар модел, пазеха ги за ,,татовците" .....1984 г.
  • 3 Хавиер

    7 2 Отговор
    Тия Ферарита не струват, за Жигули се чакаше по 15 години.

    Коментиран от #4

  • 4 Как да го кажа

    1 0 Отговор

    До коментар #3 от "Хавиер":

    По културно, не се сещам - балъците винаги чакат..