Last news in Fakti

21 Ноември, 2023 15:07 3 681 4

Помните ли Nissan Pathfinder? Това е новото му поколение

  • nissan-
  • pathfinder
Помните ли Nissan Pathfinder? Това е новото му поколение - 1

Новото шесто поколение Nissan Pathfinder направи своя дебют на автомобилното изложение в Гуанджоу. Автомобилът представлява голям семеен кросоувър и ще бъде пуснат в продажба от началото на 2024 година. Това съобщава сайтът Autohome .

Новият Nissan Pathfinder е по-различен от досегашната "глобална" версия на модела, произвеждан в момента в САЩ. Дизайнът му е направен в духа на концептуалния автомобил Pathfinder, показан през пролетта на тази година.

Помните ли Nissan Pathfinder? Това е новото му поколение

Новият Nissan Pathfinder е по-елегантен. Има по-плавни линии на каросерията, широка хромирана решетка и удължени диодни фарове. Освен това е малко по-голям. Размерите на Nissan Pathfinder 2024 са:

дължина - 5130 мм;
широчина - 1981 мм;
височина - 1767 мм;
междуосие - 2900 мм.

Помните ли Nissan Pathfinder? Това е новото му поколение

Големите размери направиха възможно новият Nissan Pathfinder да бъде по-просторен. Ще се предлагат версии за 6 и 7 места. На предния панел са монтирани два дисплея. Кросоувърът Nissan Pathfinder не получи V6 - той е оборудван с 2.0-литров двигател с турбокомпресор с 252 конски сили от Infiniti QX55 и вариатор. Задвижването може да бъде предно или 4х4.

Помните ли Nissan Pathfinder? Това е новото му поколение


Поставете оценка:
Оценка 3.2 от 14 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Без пазар и спрян!

    7 6 Отговор
    Nissan Pathfinder направи своя дебют на автомобилното изложение в Гуанджоу.
    Все по грозни автомобили, защо бе Нисан?

    Коментиран от #3

  • 2 Джуган

    9 0 Отговор
    Голям е. Има два дисплея. Гумите са чисто нови...
    Не знам какво друго хубаво да кажа..
  • 3 Е па нормално

    8 3 Отговор

    До коментар #1 от "Без пазар и спрян!":

    Всички последни модели от всички марки от 2 години насам са грозни като китайците/ките,произведени основно за техния вкус,грозен вкус!
  • 4 Емил

    8 7 Отговор
    Мнения на некадърници,непостигнали нищо в живота си!