Last news in Fakti

23 Ноември, 2023 13:39 2 837 3

Музей за екзотични и класически автомобили отваря врати в България

  • motorworld-
  • българия-
  • музей-
  • екзотични-
  • класически автомобили

Motorworld Group планира да добави обект у нас

Музей за екзотични и класически автомобили отваря врати в България - 1
Снимки: Motorworld

Motorworld Group ще разшири своето портфолио от обекти, като добави локация в България, става ясно от публикация на Софийски авто ретро клуб във Facebook. В публикация от снощи, клубът съобщава, че Motorworld ще добави своята 11-та локация в България, която ще се присъедини към Германия, Испания, Швейцария, Белгия и други.

„Развълнувани сме да обявим разширяването на Motorworld в България. Това ново място е доказателство за нашия ангажимент да популяризираме изживяването при шофиране и страстта към автомобилите в световен мащаб. Очакваме с нетърпение да допринесем за местната и международната автомобилна култура с нашия нов обект.“ заяви Г-н Андреас Дюнкел, акционер и управляващ директор на MOTORWORLD, цитиран от САРК.

Motorworld е място където автомобилните фенове могат да открият изключително интересни автомобили от известни епохи, както класически такива, така и модерни екзотики, които рядко могат да бъдат видени по улиците.


Поставете оценка:
Оценка 4 от 12 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Браво

    12 0 Отговор
    Много добре!
  • 2 Аз де аз

    8 1 Отговор
    Браво на Чичо Искрен и компания!
  • 3 Сляд една две години ще затвори

    4 8 Отговор
    както е отворил.Вход 10лв.😀