Last news in Fakti

13 Януари, 2024 12:00 3 767 6

Mansory преобрази BMW XM

  • bmw-
  • xm-
  • mansory-
  • тунинг

Тунинг компанията пусна пакет за кросоувъра

Mansory преобрази BMW XM - 1

Mansory, известна с работата си по тунинга и аксесоарите на марки от висок клас като Porsche, Rolls-Royce и Range Rover, прилага майсторството си към BMW XM. Въпреки че Mansory често е критикувана за своите дизайни, сътрудничеството с BMW по отношение на XM изглежда е предизвикало смесени реакции.

Модификациите включват добавянето на карбонови елементи към различни части на автомобила, като арките на колелата, предната и задната част на автомобила и спойлер на задния покрив. Кованите джанти се отличават с изчистен и семпъл дизайн с Y-образни спици, допринасяйки за цялостния отличителен външен вид. В предния капак се вижда голяма секция от въглеродни влакна, която се простира до предното стъкло. Твърди се, че интериорът може да бъде напълно персонализиран, въпреки че от Mansory не са предоставили негови снимки.

Интересен щрих е премахването на емблемата на BMW от задното стъкло, което е отклонение от оригиналния дизайн и ясна препратка към BMW M1. Липсата на каквито и да било видими емблеми на BMW върху модифицирания от Mansory XM може да го накара да изпъкне повече, въпреки че мненията за цялостния му външен вид варират.

За момента няма данни за промени под капака и изглежда промените са изцяло по оптиката на автомобила. Интересно е да прочетем и вашите мнения и дали от Mansory са успели да подобрят спорния дизайн или не.


Поставете оценка:
Оценка 4.1 от 10 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Защо ли

    0 6 Отговор
    Range Rover висок клас тия сами ли се самооцениха
  • 2 Гинес

    5 9 Отговор
    Каквото и да модифицираш и преправяш тази грозотия не може да се подобри. Предвидена е за комплексари които да я купят само защото е скъпа мощна и странна. Вече всичко се ръководи от маркетинговите отдели и не гледат за какво е функционално, полезно и красиво.
  • 3 🐘🐘🐘

    5 8 Отговор
    XM е най грозната кола , която съм виждал някога , направо размаза някакви си там мултипли и Санг Йонг . Сблъсъкът на живо с това нещо беше потресаващ , просто не вярвах на очите си че може да съществува толкова уродливо нещо . Обикалях 20 минути за да се насладя на първичната уродливост на всеки един елемент , от недодяланите и редки ламели на решетката , до интериорът , тази кола е грозна във всеки един детайл и докато някои коли изглеждат много по добре на живо от колкото на снимка , при тази снимките са безсилни да предадат разтърсващата и грозота.

    Коментиран от #4

  • 4 Трифонов

    0 4 Отговор

    До коментар #3 от "🐘🐘🐘":

    Един SUV автомобил никога не би могъл да бъде красив. Който иска да си приказва каквото иска - това е единствената истина. В автомобилния дизайн има редица правила относно пропорциите, всяко отклонение от които резултира в едно единствено нещо - грозен краен резултат. Основен принцип е, че за да се постигне съразмерност и правилност в пропорциите на колата, общата й височина (от земята до върха на тавана) не трябва да надхвърля диаметъра на гумите х2. По-ниска може да бъде, но по-висока никога. Ако това съотношение не е спазено, няма как колата да е красива. Не са много автомобилите, при които този принцип е спазен. Но SUV-тата никога не са съобразени с него. Просто са една сбъркана концепция за автомобилно купе, като цяло. Затова, когато става дума за SUV, можем да говорим единствено за повече или по-малко грозни автомобили, но никога за красиви. Единственият SUV, който прави известно изключение (с много уговорки и защото е близо до споменатата по-горе пропорция), е Land Rover Velar. Но само в най-високо ниво на оборудване и с най-големите гуми - 22".
  • 5 Е46ца

    5 2 Отговор
    Много е грозна , каза човекът каращ 30 годишен опел на газ.

    Коментиран от #6

  • 6 вероятно

    3 2 Отговор

    До коментар #5 от "Е46ца":

    е такъв. Но това не отхвърля факта, че Фиат Мултипа вече не е най-грозното превозно средство. Тия нови БМВта направо разкатаха майката на Мултипата.