Last news in Fakti

19 Февруари, 2024 13:20 5 782 12

У нас започнаха продажбите на новото Q7 (БГ ЦЕНИ)

  • audi-
  • q7-
  • sq7
У нас започнаха продажбите на новото Q7 (БГ ЦЕНИ) - 1

В последните дни на януари Audi представи втория фейслифт на кросоувъра Q7. Моделът вече се предлага и у нас, като за момента е наличен в няколко нива на оборудване, включително и наточената версия SQ7.

Решетката запазва своя голям размер и е отличима с дебела рамка, имаща осмоъгълна украса. Долната част на предната броня е украсена с ъглови отвори с вертикална ориентация, а като допълнителна опция се предлагат HD Matrix светлини с лазерна технология и възможности за персонализация.

Тези светлини, състоящи се от 24 светодиода, значително увеличават обхвата на дългите светлини. Опционално, Q7 предлага функции за персонализация на дневните светлини, като водачите могат да избират между четири различни светлинни подписа, което включва и обновените задни LED светлини.

Базовият модел на Q7 вече включва стандартни контрастни шевове, 19-цолови джанти, пакет "гланц" с алуминиеви релси на покрива и камера за обратно виждане с асистент за паркиране плюс. Интериорът остава в голяма степен непроменен, но се предлагат три нови екстериорни цвята - Ascari Blue, Sakhir Gold и Chili Red - както и нови опции за колела с размер от 20 до 22 цола. Що се отнася до технологиите, актуализираният Q7 въвежда приложения от трети страни за първи път, което позволява директна интеграция на услуги като Spotify в информационно-развлекателната система на автомобила. Новите функции за помощ на водача включват различни предупредителни графики за виртуалния кокпит, като предупреждения за смяна на лентата и разстоянието.

За момента у нас Q7 се предлага с 3.0-литров бензинов или 3.0-литров дизелов V6 с мощност от съответно 286 или 340 конски сили с начална цена от 147 хиляди лева. Предлага се и S-Line пакет, който повишава цената до 156 хиляди лева. Наточената SQ7 модификация разполага с 4.0-литров V8, който генерира 507 конски сили и започва от 201 хиляди лева.


Поставете оценка:
Оценка 2.5 от 17 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 алуди

    21 10 Отговор
    е машина за хора с излишни пари обичащи сервизните престои, дабра стойка, солидно купе и много инженерни извъщения

    Коментиран от #4

  • 2 редник

    15 4 Отговор
    /...4.0-литров V8, който генерира 507 конски сили и започва от 201 хиляди лева./

    Има ли вече опашка от мераклии?...

    Коментиран от #3

  • 3 Българина

    8 5 Отговор

    До коментар #2 от "редник":

    Разбира се , ще взема два

    Коментиран от #12

  • 4 хахахахах

    8 13 Отговор

    До коментар #1 от "алуди":

    Карай дакела и хич не го мисли мухал

    Коментиран от #9

  • 5 Ловеца на акули

    20 9 Отговор
    150 000лв за едни железа и пластмаса.Е кой има да дава, то от наивници се печели най много.
  • 6 Факт

    20 14 Отговор
    3000-5000 лева и взимаш "нов внос" автомобил, който ти върши прекрасна работа от точка А до точка Б, без да плащаш огромни пари за това чудовище, предизвикващо вниманието на всички и което се краде за 1 минута от автоджамбазите, разполагащи с необходимата съвременна апаратура.
  • 7 Алуди е за луди

    8 6 Отговор
    Който не разбира на алуди се спира.
  • 8 Бай Хой

    8 2 Отговор
    Колата си е супер, но за съжаление с известно количество екстри лесно цената ще стане от 140 на 200 хиляди. Така е, луксът си е скъп
  • 9 Ейси Диси

    11 3 Отговор

    До коментар #4 от "хахахахах":

    Как си личи че голям процент от феновете на немската тройка сте ограничени чалгари.
  • 10 Бай Иван

    4 0 Отговор
    То новото като старото, ама айде ...
  • 11 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 12 Трудно

    0 0 Отговор

    До коментар #3 от "Българина":

    Кураторите дето ти хвърлят по 1,2 - цента на плювня и тия ще ти спорът .