Last news in Fakti

19 Февруари, 2024 17:43 2 249 3

Manhart преобрази BMW XM в свой стил

  • bmw-
  • xm-
  • manhart-
  • тунинг

Проектът носи името Thor

Manhart преобрази BMW XM в свой стил - 1

Напоследък BMW XM привлича значително внимание от страна на тунинг фирмите, като Renegade Design, Mansory, Larte Design и Venuum предлагат сложни комплекти от въглеродни влакна за модела, известен с полярния си дизайн. Сега германският тунер Manhart е готов да направи изявление с най-новото си предложение: тунинг пакета "Thor".

Manhart представи предварителни изображения на своите подобрения, кръстени на "сина на Один". Отличителната черта е карбоновия капак с отвори, целящи да подобрят охлаждането на двигателя. Освен това има забележителни елементи на сплитера, рамката на радиаторната решетка и съответстващи акценти за отворите на бронята.

Отстрани се виждат аеродинамични странични прагове с дължина над 2 метра, придружени от нови капаци за огледалата. Manhart предлага на собствениците избор да оборудват автомобилите си с джанти Manhart, като например изобразените Forged Line или Concave One, предлагани в различни покрития.

В задната част на автомобила е разположен внушителен спойлер на покрива, съчетан със спойлер на задната врата. Освен това има декоративна част, свързваща издължените задни светлини, акценти за декоративните вентилационни отвори и заден дифузьор с аеродинамични разширения.

Според тунера всички компоненти могат лесно да бъдат монтирани с помощта на "специално лепило и крепежни елементи" в оригиналните монтажни точки на BMW, което гарантира обратимост в случай на промяна на мнението относно следпродажбените модификации. Освен това ще се предлага и комплект златни графики, което е често срещана характеристика при модифицираните автомобили на немския тунер.

Макар че Manhart е известен с тунинговането на двигатели на BMW, те все още не са представили никакви подобрения на производителността за XM. Въпреки това флагманът в областта на представянето на гамата BMW M може да се похвали с достатъчно мощност още от завода, като неговият plug-in хибриден задвижващ агрегат съчетава V8 с две турбини и един електромотор, за да произвежда 644 к.с или 738 к.с.


Поставете оценка:
Оценка 2.8 от 6 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Притежател

    2 0 Отговор
    Браво, с този дизайн е направо за войната в Украйна.
  • 2 Запознат

    4 1 Отговор
    Незнам защо произвеждат толкова мощни коли след като скороста за движение по пътищата постоянни се ограничава в ниския диапазон. Даваш пари за нещо което не можеш да го ползваш в целия му капацитет. Захарен памук.....лапнеш нещо, ....глътнеш нищо.

    Коментиран от #3

  • 3 оня с коня

    1 2 Отговор

    До коментар #2 от "Запознат":

    Май не разбираш Елементарни постановки и гледаш на нещата по най-опростенчески потребителски начин.А е разбираемо:Не е въпросът всичката тая Мощност на Колата да се пренесе на Пътя чрез подобаваща Скорост,а ДА СЕ ДЕМОНСТРИРА Финансовия Статус на притежателят на Свръх скъпото возило в Кръговете му и да се заяви Ясно макар и Индиректно че той е Успешен Играч и с него шега небива!