Last news in Fakti

16 Януари, 2014 11:15 4 576 1

Поръчков Mustang получи роля в лентата "Need for Speed"

  • ford-
  • mustang-
  • need for speed

Култовият модел на Ford, носещ името Mustang, е звезда на малкия и големия екран в последните близо 50 години. Mustang има приблизително 3 200 участия във филми и телевизионни програми. Сега изцяло новото поколение дебютира за първи път във филма „Need for Speed“. Световната премиера на лентата ще е на 14 март тази година.

Звездата от „Need for Speed“ Арън Пол ще управлява направения по поръчка Mustang в многоочаквания филм, базиран на една от най-популярните електронни видеоигри и ще поеме управлението на изцяло новия модел в първата му поява на екрана.

Записването на филмографията на Mustang е огромен труд, ангажирал 100 сътрудника за изграждането на сайта MustangIMDB.com, създаден от Стивън Тораренсен – основател и член на борда на исландския фен клуб на Mustang. С над 3 200 записа списъкът расте почти ежедневно.

Ще припомним, че на европейските пазари новата генерация Mustang ще се предлага с два двигателя - петлитров V8 с мощност 426 конски сили и максимален въртящ момент 529 Нм и с по-скромния 2.3-литров мотор от семейството EcoBoost (309 к.с., 407 Нм).

За пазарите в САЩ ще е достъпна и модификация с шестцилиндров бензинов V-образен двигател с обем 3.7 литра. Този агрегат развива 304 коня, а максималният му въртящ момент е 366 Нм. Очаква се по-късно този мотор да отстъпи място на 3.5-литров.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Христо Янев

    0 0 Отговор