Last news in Fakti

4 Март, 2024 12:00 1 383 0

“Луда надпревара” се завръща с още повече емоции (ВИДЕО)

  • луда надпревара-
  • костинброд-
  • mobile.bg

Първото събитие ще бъде на 18 и 19 май в Костинброд

“Луда надпревара” се завръща с още повече емоции (ВИДЕО) - 1

“Луда надпревара” се завръща за поредния сезон през тази година, където автомобилни ентусиасти от цялата страна могат да се включат в битка на гладиаторската арена. Създадено с надслова “Спри агресията по пътищата, стани един от нас”, ежегодно събитието събира стотици участници и зрители, които осигуряват екшън за публиката.

Откриващото сезона събитие ще се проведе на 18 и 19 май в Костинброд, а организиаторите обещават нова формат, нови каскади и ново зрелище. Видеото, което може да намерите под текста, загатва за само част от програмата, която може да видите.

В събитието участие взимат собственоръчно направени автомобили, а целта е да финиширате с автомобил на ход, като своевременно избягвате ударите на останалите участници и все пак се опитвате да извадите техните автомобили извън строя.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА