Last news in Fakti

15 Март, 2024 17:13 1 143 2

VW подготвя наточен ID.Buzz

  • vw-
  • id.buzz-
  • gtx

Бусът ще предложи версия GTX

VW подготвя наточен ID.Buzz - 1

След неотдавнашните премиери на ID.3 GTX и ID.7 GTX, Volkswagen подразни с предстоящата поява на още един спортен електрически автомобил под същия флаг GTX. VW ID. Buzz GTX се очаква да дебютира на Годишната пресконференция 2024, насрочена за пряко предаване на 21 март. Макар че от Volkswagen са дискретни по отношение на конкретните подробности, те пуснаха загадъчен тийзър заедно с потвърждението за нова "световна премиера на GTX" на събитието.

При по-внимателно вглеждане познатите фарове подсказват за идентификацията. ID.Buzz, допълнително потвърдени от разкриването на лицето му. Забележително е, че наточената версия може да се похвали с преработена предна броня, украсена с триъгълни светодиоди - отличителна черта на семейството GTX.

Интригуващо е, че прототипът беше показан без камуфлаж, което дава представа за стилистичните му актуализации, включително отвора на бронята и новите петспицови алуминиеви джанти. Базиран на варианта с дълга база на ID. Buzz, с дължина 4962 мм в сравнение с 4712 мм на стандартния модел, VW ID. Buzz GTX ще бъде оборудван с AWD конфигурация с два електрически двигателя, генериращи комбинирана мощност от 335 к.с. (250 kW / 340 PS), което ще позволи ускорение от 0-100 км/ч за 6,4 секунди. С потенциално подобрената настройка на шасито моделът има за цел да осигури по-спортна динамика, без да прави компромис със семейната си привлекателност.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Да питам...

    4 0 Отговор
    ...ко правим сега с всички дела в съда на германци ( говоря за всичко електрически марки ), че батериите им под нулата държат едва на половината на объавените километри и не е мноо ясно тва с термопомпа ли е -> май не ;) .
  • 2 Още да попитам...

    4 0 Отговор
    ...гледах днес немски предавания и питат търговците на електрически автомобили втора употреба как вървят продажбите, казват афтърмаркетът е НУЛА! Коментари?