Last news in Fakti

30 Март, 2024 12:00 3 744 5

Renault показва новия Captur до седмица

  • renault-
  • captur-
  • clio

Очаква се това да се случи на 4 април

Renault показва новия Captur до седмица - 1

Renault Captur ще получи фейслифт за моделната година 2024. Renault съобщи, че представянето на фейслифтовия Captur ще се състои чрез уебстрийм в четвъртък, 4 април 2024 г. Представянето ще бъде достъпно на няколко езика, включително френски, италиански, немски, испански и английски.

Въпреки че Renault не разкрива много подробности за актуализирания Captur, информацията от шпионски снимки и изображения на патентен дизайн предполага значителни промени. Очаква се фейслифтовия модел да се отличава с модерен дизайн с тънки фарове, нови дневни светлини и по-широк въздухозаборник в бронята. Общите пропорции, включително предните и задните надвеси и линията на покрива, вероятно ще останат сходни с тези на настоящия модел.

Обновленията в интериора може да включват 9,3-инчов сензорен екран на информационно-развлекателната система, 10,2-инчов цифров контролен панел и евентуално подобрени материали за по-високите нива на оборудване. Очакват се и усъвършенствани функции за безопасност, които ще се стремят към 5-звезден рейтинг по EuroNCAP.

Опциите за задвижване се очаква да включват трицилиндрови двигатели, частично електрифицирани агрегати като плъг-ин хибриди и евентуално дизелови двигатели.

При пускането си на пазара в Европа, вероятно през следващите месеци, Renault Captur 2024 ще се конкурира с други субкомпактни кросоувъри като Skoda Kamiq, Volkswagen T-Cross, Ford Puma, Peugeot 2008, Opel/Vauxhall Mokka и други.


Поставете оценка:
Оценка 3.5 от 8 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Елхички

    4 15 Отговор
    Кифлите в бг, само такива карат.
  • 2 Да питам, бе

    14 2 Отговор
    Защо не е 100% на ток? Нали е супер екологично?

    Коментиран от #3

  • 3 Ами

    7 0 Отговор

    До коментар #2 от "Да питам, бе":

    Щото електрокара е по скъп. А при търговията води печалбата.
  • 4 Буден

    4 3 Отговор
    Изглежда много добре.
  • 5 Запознат

    5 1 Отговор
    И ще е "само" 10 000 лв по-скъп !!!