Last news in Fakti

1 Април, 2024 10:52 1 172 5

VW пусна многоцветен ID.3, който се предлага само днес

  • vw-
  • volkswagen-
  • id.3-
  • harlequin

Harlequin Edition напомня за своите предшественици

VW пусна многоцветен ID.3, който се предлага само днес - 1

Volkswagen ID.3 получи цветна трансформация наречена ID.3 Harlequin Edition. Този уникален вариант на електрическия хечбек на Volkswagen може да се похвали с привличаща вниманието многоцветна боя, придружена от интригуващи технологии, които засилват визуалната му привлекателност.

ID.3 Harlequin Edition обаче няма да се продава публично, което разочарова тези, които търсят модерен вариант на оригиналното Polo Harlequin от средата на 90-те години. Подобно на Polo, ID.3 включва зелени, жълти, червени и сини панели, но също така разполага с електролуминесцентна боя, напомняща за концепцията ID.7, представена през 2023 г. Това позволява на панелите на ID.3 Harlequin да светят индивидуално в синхрон с аудиосистемата на автомобила, като пулсират в такт и се интегрират с новата функционалност ChatGPT на Volkswagen.

Volkswagen с чувство за хумор споменава, че "лимитираната серия ID.3 Harlequin е налична от 1 април", като приканва ентусиастите да разгледат дизайна в онлайн конфигуратора, използвайки кода JEST 1. Volkswagen има история на участие в първоаприлски шеги, по-специално с прекръстването на "Voltswagen" през 2021 г.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Кире - голфо

    11 0 Отговор
    Моя голф след неколко катастрофи и той стана арлекин
  • 2 Зельонска от ВОГ

    4 0 Отговор
    Да пратят един на зеления клоун!
  • 3 сектант

    4 0 Отговор
    напомня ми на първото поло - и то беше боклук
  • 4 Ммм

    2 0 Отговор
    Това е онези от парадите в флагчетата на дъгата
  • 5 Роки

    0 0 Отговор
    Напълно пасва на педалското им представителство у нас...