Last news in Fakti

2 Април, 2024 18:04 4 145 5

Suzuki обнови Vitara

  • suzuki-
  • vitara-
  • grand vitara
Suzuki обнови Vitara - 1

Suzuki Vitara се предлага в сегашния си вид от почти десетилетие, но продажбите му остават високи - през миналата година в Германия са продадени над 7400 бройки, което го прави най-продаваният модел на марката. Сега е в ход фейслифт, който модернизира компактния SUV, като се фокусира върху осъвременяването на предния дизайн с по-динамичен външен вид, включващ преработена радиаторна решетка, фарове и предни калници.

Обновеният модел предлага широка гама от варианти за боядисване, включително нови двуцветни варианти като Sphere Blue Pearl с покрив Cosmic Black Pearl Metallic, както и едноцветни варианти като Titanium Dark Gray Pearl Metallic. В интериора има достатъчно отделения за съхранение на вещи, както и възможност за панорамен покрив. Мултимедийната система разполага с нов 9-инчов сензорен екран, поддържащ безжична и кабелна интеграция на смартфони чрез Apple CarPlay и Android Auto.

С фейслифта се въвежда Suzuki Connect, позволяващ дистанционно наблюдение на автомобила чрез приложение за смартфон, включително възможност за проследяване на местоположението и географски координати. Освен това са усъвършенствани пет ключови функции за безопасност, включително подобрена система за активна поддръжка на спирачките и наблюдение на водача за предотвратяване на умора или разсейване.

Задвижващата система включва 1,5 DUALJET двигател, съчетан с хибридна система за по-голяма ефективност, както и опционален турбо бензинов двигател с мека хибридна технология. И двата варианта на двигателя могат да се комбинират със задвижване на всички колела и предлагат различни режими на шофиране. Обновената Suzuki Vitara ще се появи в търговската мрежа през лятото на 2024 г., като цените и подробностите за оборудването ще бъдат обявени по-късно.


Поставете оценка:
Оценка 3.4 от 17 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Миро

    6 3 Отговор
    Има ли бавни скорсти ?

    Коментиран от #3

  • 2 сектант

    11 13 Отговор
    това и дъстър са истински джипове
  • 3 Един

    10 2 Отговор

    До коментар #1 от "Миро":

    Има и лебедка
  • 4 РЕАЛИСТ

    3 1 Отговор
    Точно си търся нова кола.
  • 5 ндк

    11 6 Отговор
    идеален кенеф