Last news in Fakti

4 Април, 2024 15:52 2 125 3

13-годишно хлапе блъсна Lamborghini Huracan

  • lamborghini-
  • huracan-
  • катастрофа

Детето излязло да се повози с приятел

13-годишно хлапе блъсна Lamborghini Huracan - 1

Не е необичайно суперавтомобилите да участват в произшествия, особено при неблагоприятни метеорологични условия. Това, което прави този инцидент особено необичаен, обаче, е, че шофьорът, отговорен за катастрофата с Lamborghini Huracan, е бил само на 13 години.

Инцидентът е станал около 23:00 ч. на 25 март на Трансканадската магистрала в Западен Ванкувър. Когато полицията пристигнала на мястото на инцидента, намерила силно повреденото Lamborghini изоставено, без да се виждат пътници. Благодарение на сътрудничеството със собственика на автомобила властите успели да открият и разпитат пътниците в колата, които не са пострадали. Установено е, че по време на катастрофата зад волана е бил 13-годишен младеж.

Според сержант Крис Бигланд от полицейското управление на Западен Ванкувър младият шофьор не се е опитвал да открадне автомобила, а по-скоро е искал да впечатли свой приятел. Въпреки това не е успял да контролира автомобила в тъмните и дъждовни условия, което е довело до значителни материални щети.

Степента на щетите по Lamborghini остава неясна, но снимките от мястото на инцидента показват значителни щети по предната част, включително липсващи части, и забележими удари и по задната част.

В резултат на инцидента 13-годишният шофьор е изправен пред сериозни обвинения, включително за превишена скорост, шофиране без необходимото внимание, напускане на мястото на сблъсъка и управление на превозно средство без валидна шофьорска книжка.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 6 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 бихте ли пояснили

    7 0 Отговор
    Дано сте наясно дали тринадесетгодишен може да е наказателно отговорен според тамошното законодателство..... Щото според нашето НЕ Е !!!?!!!
  • 2 Сила

    8 0 Отговор
    Ааааа, това такова бе, това то..... Фончо Тариката сии играло чавето.......
  • 3 Само питам

    2 0 Отговор
    Тест за алкохол и дрога?