Last news in Fakti

5 Април, 2024 09:55 1 489 3

Нови подробности за новия Volkswagen Transporter (ВИДЕО)

  • volkswagen-
  • transporter
Нови подробности за новия Volkswagen Transporter (ВИДЕО) - 1

Германският автомобилен производител VW продължава да публикува подробности за новия Volkswagen Transporter, който компанията планира да представи официално през следващите няколко месеца. Известно е, че новостта ще бъде "много по-дълга и по-широка".

Преминавайки направо към числата, Volkswagen казва, че обновеният Transporter е дълъг 5 050 мм, със 146 мм по-дълъг от сегашното поколение. Клиентите ще могат да получат и вариант с удължено междуосие, чиято дължина достига 5 450 мм.

Нови подробности за новия Volkswagen Transporter (ВИДЕО)

Освен че е по-дълъг, Transporter е станал и по-широк със 128 мм. В допълнение, товарното отделение е с 61 мм по-дълго от своя предшественик. Благодарение на увеличените размери микробусът може да транспортира до 5.8 кубически метра оборудване.

Други характеристики, които си струва да се споменат, са радиусът на завой от 11.8 метра и максимална товароносимост до 1.33 тона.

Нови подробности за новия Volkswagen Transporter (ВИДЕО)

Известно е, че новият Transporter ще се предлага в дву-, три-, четири-, пет- и шестместни конфигурации, както и във версии ван и комби. Цените на новия продукт ще започват от 36 780 евро.

Ванът на Volkswagen ще се предлага с широка гама от бензинови, хибридни и електрически задвижвания. ДВГ-версиите ще са с мощност от 108 до 168 к.с. Клиентите могат да избират и хибрид с мощност 230 конски сили и електрически версии с мощност от 114 до 282 к.с.


Поставете оценка:
Оценка 3.7 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Браво

    3 4 Отговор
    Много е удобен за превоз на контрабандни цигари, кашоните без надписи са точно тези размери.
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.