Last news in Fakti

9 Април, 2024 17:55 2 539 2

Изложение на ретро авомобили, на най-нови модели мотори, ходене по въже и рок музика на живо на Moto Rock Fest 2024

  • moto rock fest-
  • район витоша-ним

Moto Rock Fest ще се проведе в район Витоша-НИМ

София ще бъде домакин на едно от най-големите и очаквани събития за мото ентусиасти и любители на рок музиката от 18-ти до 21-ви април 2024 година. Moto Rock Fest ще се проведе в район Витоша-НИМ (срещу Национален Исторически Музей-София) и обещава да бъде едно незабравимо пътешествие в света на моторите, ретро автомобилите и рок музиката.

Фестивалът ще предложи на своите посетители четири дни, изпълнени с вълнуващи атракции и зрелища. Moto Rock Fest ще съчетае музикални концерти със спортни състезания и специално подготвени кулинарни изкушения. За музикалната сцена ще се погрижат обичани рок банди и изпълнители. На 18-ти април ще свирят Тони и Сигнал, на 19-ти април. Tsunami и Overhook, на 20-ти април Electric Roxy и Черно Фередже, а на 21-ви април Оги 23 и Дичо.

По време на фестивала ще се проведе и изложение на ретро автомобили и мотори, сред които ще бъдат представени легендарни марки като Harley-Davidson и Indian Motorcycles. За мото ентусиастите ще бъде представена богата програма с атракции, включващи стрийт стънт с пистови мотори. За посетителите на всяка възраст ще бъдат организирани разнообразни забавления.

Организаторите на Moto Rock Fest 2024 с нетърпение очакват всички фенове на моторите и рок музиката за един уикенд, изпълнен с незабравими и вълнуващи моменти.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 5 гласа.


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Айзомби

    3 2 Отговор
    Като изпият по 1 шише ракия , рокерите моторджии ще пуснат ли азис да си го пеят или не.За 1 приятел питам.
  • 2 От село

    2 0 Отговор
    А къде остава мото експо 2024 ?