Last news in Fakti

10 Април, 2024 12:51 2 835 3

Най-новият Hyundai Tucson L ще получи две версии

  • hyundai-
  • tucson-
  • l

Hyundai Tucson L ще бъде представен на автомобилното изложение в Пекин в края на месеца

Най-новият Hyundai Tucson L ще получи две версии - 1

Изображението и характеристиките на Hyundai Tucson L се появиха в базата данни на Министерството на промишлеността и информационните технологии на Китайската народна република, което потвърждава подготовката за пускане на бензинова версия и бензиново-електрическа хибридна версия.

Снимките потвърждават някои промени в дизайна, но известните фарове и задни светлини под формата на шипове остават на мястото си. Хибридната версия е оборудвана със съответното лого, което я отличава от версията само с ДВГ. Що се отнася до размерите на каросерията, дължината, широчината и височината на новостта са съответно 4 670, 1 865 и 1 690 мм, а междуосието е 2 755 мм.

Горивната версия е оборудвана с 1.5-литров двигател с максимална мощност 147 kW, бензиново-електрическата хибридна версия е оборудвана с двулитров бензинов двигател с максимална мощност 110.5 kW (мощността на електрическия мотор не е съобщава) и тройна литиева батерия.

Най-новият Hyundai Tucson L ще получи две версии


Поставете оценка:
Оценка 3.7 от 10 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Забележка

    4 0 Отговор
    И при новия модел мигачите отзад са ниско долу в бронята,което е непрактично - лесно се зацапват и трудно се забелязват,особено когато отзад е по-висок автомобил.
  • 2 Ония с Хюндая

    1 4 Отговор
    Цената не отговаря на качеството.
  • 3 Да, да, ама не!

    0 0 Отговор
    До оня с хюндая! Коя кола и отговаря цената на качеството, щом този не отговаря?!