Last news in Fakti

13 Април, 2024 10:30 1 463 3

Manhart показа наточено M2 с над 700 к.с.

  • manhart-
  • bmw-
  • m2

Компанията изневери на цветовите си комбинации

Manhart показа наточено M2 с над 700 к.с. - 1

Германският тунер Manhart показа най-новия си проект на базата на BMW M2. Компанията е взела двувратото купе и го е превърнал в смело и отличително творение. Модифицираното BMW M2, наречено MH2 GTR II, след като е било подложено на операциите на Manhart, не само се отличава с визуално поразителен външен вид, но и със значително повишена производителност.

Под капака Manhart е преработил 3,0-литровия редови шестцилиндров двигател с две турбини, известен като S58. Чрез коригиране на настройките на ECU и инсталиране на нова всмукателнасистема общата мощност е увеличена до впечатляващите 715 к.с. и 850 Нм въртящ момент, което бележи значително увеличение от 255 к.с. и 300 Нм в сравнение със стандартния модел. Тази повишена мощност се изразява в подобрено ускорение, като MH2 GTR II може да спринтира от 100 до 200 км/ч за приблизително 5,8 секунди, въпреки че конкретни данни за спринта от 0 до 100 км/ч не бяха предоставени.

Към звуковото изживяване се прибавя и новата изпускателна система със 100-милиметрови ауспухови тръби и електронно контролирани клапани, която гарантира, че MH2 GTR II осигурява перфектния саундтрак, съответстващ на неговите постижения.

Визуално MH2 GTR II привлича вниманието с ярко пурпурна каросерия, украсена с акценти в цвят на шампанско. В допълнение към ярката цветова схема са старателно изработените аеродинамични подобрения от въглеродни влакна. Преработеният модел е оборудван с 21-цоловиджанти и снижен с помощта на окачване KW Variant 4. В купето Manhart са премахнали задните седалки и са монтирали клетка.


Поставете оценка:
Оценка 3.4 от 5 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 кола за под дъгата

    4 1 Отговор
    Гейовете направо ша откачат.Много напарфюмирана изглежда.
  • 2 Поне да копи пействахте

    2 3 Отговор
    М2 със сигурност не излиза с 255коня от завода. Дори 240ката МПерформънс е с повече.

    Коментиран от #3

  • 3 Увеличението е

    5 0 Отговор

    До коментар #2 от "Поне да копи пействахте":

    с 255 конски сили, а не че излиза от завода с такава мощност!!