Last news in Fakti

16 Април, 2024 13:01 2 350 7

Дизайнер показа външния вид на следващата Toyota RAV4 (ВИДЕО)

  • toyota-
  • rav4-
  • нова генерация-
  • рендери
Дизайнер показа външния вид на следващата Toyota RAV4 (ВИДЕО) - 1

Toyota RAV4 стана най-продаваният кросоувър на марката за миналата година. Освен това за първото тримесечие на 2024 г. продажбите са се увеличили с 47% спрямо същия период на предходната година.

Това звучи странно, но е факт, тъй като настоящото поколение на RAV4 беше представено през 2018 година. Вярно е, че кросоувърът получи рестайлинг през 2021-а, но със сигурност може да се каже, че жизненият цикъл на модела е към своя край.

Успехът на RAV4 може да се обясни и с атрактивната му цена: цената на базовия модел в САЩ започва от $28 675, а топ хибридната версия струва $43 690. У нас това не е точно така, но въпреки всичко този кросоувър се продава добре и в България.

След като японският автомобилен производител представи новите Land Cruiser Prado, 4Runner и Tacoma, се говори, че в най-скоро време Toyota ще разкрие и новото поколение RAV4. Поне така смята авторът на YouTube канала Evren Ozgun Spy Sketch.

Авторът реши да не използва дизайна на новите SUV автомобили, представени наскоро от Toyota, а вместо това се вдъхнови от външния вид на текущото поколение на модела Prius . Дизайнерът дава на кросоувъра скрити дръжки на вратите, скосено задно стъкло и оригинални джанти.

В допълнение, RAV4 в изпълнението на художника получава и интересна оптика, която малко напомня на модела C-HR . Като цяло няма официално потвърждение от Toyota, че компанията подготвя ново поколение кросоувър. Повече информация за това обаче ще можем да научим съвсем скоро, а дотогава - вижте видеото с фантазиите на независимия дизайнер.


Поставете оценка:
Оценка 4.5 от 8 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Сухия

    8 1 Отговор
    Много як дизайн.

    Коментиран от #2

  • 2 селтак

    3 2 Отговор

    До коментар #1 от "Сухия":

    Абе ако беше със една идея по ниска щеше да е добре. Но може би така изглежда на снимката!
  • 3 хикс

    6 2 Отговор
    Велик автомобил е Тойота Рав4 ,легенда ! Всички поколения на модела си имат своя чар .Браво , харесва ми !

    Коментиран от #7

  • 4 Дфен

    1 1 Отговор
    Нисан джук отстрани
  • 5 Перник

    2 4 Отговор
    Ай стига с тия джапанки дайте нещо за тди, туарек, х6 итн
  • 6 Тоз

    7 1 Отговор
    Много се разгорещихте, а това е просто фантазията на някой с турско име. Какви снимки като това е компютърна анимация и няма нищо общо с бъдещата Рав4
  • 7 Дечко дечкооо

    5 2 Отговор

    До коментар #3 от "хикс":

    Единствената легенда беше и си остава оня ръбатият Мерцедес ДЖИ класата не пластмасови миксер–телевизори!