Last news in Fakti

29 Март, 2014 08:56 26 608 6

Луксозна версия на бруталния всъдеход Тигр

  • всъдеход-
  • тигр-
  • брониран-
  • тунинг
Военните бронирани всъдеходи Тигр са построени на шаси и разполагат с блокаж на централния диференциал, както и самоблокиращи се диференциали на предната и задна ос. Окачването им е независимо, торсионно, а общата маса на един такъв екземпляр е над пет тона. Тигр може да преодолява водни препятствия с дълбочина 1.2 метра, а ъгълът на наклон, който безпроблемно преодолява, е 45 градуса.
С други думи това е истинско off-road чудовище, само че заради основното си предназначение интериорът му е изключително спартански. Заради бруталните си габарити и външност, както и заради бронировката си, Тигр е желано превозно средство от доста богаташи. Те обаче искат комфортни салони и точно тук се намесват тунинг фирмите.
Луксозното изпълнение на бронираните Тигр-и включва камери, показващи на водача обстановката около всъдехода, навигационна система, както и качествена аудио система. Заради последната, специалистите наблягат доста и на шумоизолацията на всъдехода. В огромното купе се монтират четири индивидуални кресла, снабдени с всевъзможни ел. регулировки.
Естествено е наличен и четиризонален климатроник. Кожената тапицерия в салона е решена в бяло, а приборните панели са изработени от полирана неръждаема стомана. Трябва да се отчете, че тунингът на подобно возило е доста по-труден заради бронировката и предвид на това, ефектът съвсем не е лош. За особено трудни ситуации са предвидени и лебедки, както и система за промяна на налягането в гумите.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Никой

    7 9 Отговор
    Хаха това кормило от е46 направо ме уби
  • 2 Rock Stenley

    5 20 Отговор
    пълен кенеф
  • 3 Веско Павлов

    3 17 Отговор
    Поредната безумна глупост за много пари.
  • 4 Николай Николов

    2 10 Отговор
    По-добре Mercedes G-waggen 6x6.
  • 5 Vasik Atanasova

    9 4 Отговор
    ТО ОСТАНА И ЕДНО ОРЪДИЕ ДА МУ СЛОЖАТ
  • 6 Maksito Mystafov

    0 3 Отговор
    S-Klassa