Last news in Fakti

19 Септември, 2015 09:31 4 365 0

Хитови продукти за лова в надпревара за ценители

  • иец-
  • изложение-
  • лов-
  • риболов

Специализираното изложение „Наслука- лов, риболов, спорт“ ще се проведе за 23-и път в Интер Експо Център от 24 до 27 септември

Хитови продукти за лова в надпревара за ценители - 1

Нови продукти –хит на пазара, ще бъдат на специални цени на единствената есенна изложба за лов и риболов в България „Наслука - лов, риболов, спорт“. Тя ще се проведе от 24 до 27 септември в Интер Експо Център. Ловна полуавтоматична карабина на италианската фирма Benelli ще бъде сред продуктите топ оферта. Ще видите и най-добрата досега термална камера Pulsar Quantum XD50S с 50 Hz опресняване и вграден далекомер, шест цветови режима и 4-кратно увеличение. Спортна оптика от ново поколение също ще е сред хит продуктите. Оптични прицели и бинокли от сериите Nikon Monarch и Nikon Prostaff ще допълнят големия избор, който ще имат любителите на екстремните спортове. По-ниски цени до 30% за оръжия, за екипировка и всякакво оборудване ще може да „остреляте“ преди започването на ловния сезон за едър дивеч.

Най-големият хит - термални камери и прицели

„Изискванията на пазара се изменят постоянно, а с това и търсенето от страна на нашите клиенти“, коментират компаниите, които ще участват в изложението. Средствата за масова комуникация в последните години направиха търговията много различна и за да бъдем постоянно актуални, се стремим да даваме най-доброто от себе си, коментират от „АЛЕКСИС“. Най-големият хит сред нашите клиенти са определено термалните прибори, било то камера или прицели. Компанията Pulsar изпревари конкуренцията си, създавайки най-добрата досега термална камера Pulsar Quantum XD50S с 50 Hz опресняване и вграден далекомер, шест цветови режима и 4-кратно увеличение. На изложението посетителите ще могат да видят още бойни пистолети Grand Power, канадски фенери Armytek с ново поколение диоди XP-L, висококачествени калъфи и ловни аксесоари на турската компания Hunterland, прибори за нощно виждане Dedal и Dipol, ловни ножове Ladya, чешки керамични комплекти Kozap, дневни прицели Hawke.

По-голям избор на спортна оптика

Производителите на спортна оптика на пазара са много и конкуренцията е силна. Това е една от причините Nikon да реши да участва за първи път на „Наслука - лов, риболов, спорт“. „Целта е също да засилим присъствието си на пазара, както и да запознаем потребителите с възможностите на предлаганите от нас продукти, като тестват голяма част от тях“, обясниха от компанията

Лазерните далекомери набират популярност в последните години. Те дават предимство на ловците да определят точното разстояние до отстрелвания от тях обект. Посетителите ще видят най-новите модели на лазерните далекомери на Nikon. Биноклите са търсени за наблюдаване на дивата природата както от ловците, така и от риболовците, докато оптичните прицели са строго ориентирани към ловците. С увеличаване броя на нарезното оръжие нараства и търсенето на оптични прицели, докато биноклите са постоянно атрактивен продукт заради по-широката аудитория, която покриват.

Засилен интерес към оръжия за спортна стрелба

През последните години нараства интересът и търсенето на ловни карабини за лов на едър дивеч, както самозарядни, така и ръчнозарядни, коментират от VIP Оръжейни комплекси. Особено предпочитани са карабините, окомплектовани с оптически мерници, които разширяват възможностите за употреба и подобряват точността при изстрел. Освен това нараства търсенето на оръжия за спортна стрелба, основно динамична стрелба, както и тактикъл-снайперова стрелба на големи дистанции. Друга тенденция на пазара е по-големият интерес към инструменти и компоненти за снарядяване на боеприпаси в домашни условия, съобщиха още от VIP Оръжейни комплекси. Това дава възможност на стрелеца да прецизира боеприпаса, нужен му за конкретна стрелба, било за спортни или ловни цели. Хит на пазара са карабините на италианската марка Benelli- Argo Comfort и Benelli Argo Base. Другите продукти, които ще видят посетителите, са оптика Zeiss Victory V8 1,1-8X30, комбиниран бинокъл с далекомер Leica Geovid Hd-B, както и патрони Norma Tip Strike.

„Пушки на турската марка АТА ARMS, гладкоцевни карабини на Mossberg и нова марка гладкоцевни патрони Sterling ще са на атрактивни цени“, съобщи Мария Младенова от „Ай Ес Ди“. Това ще помогне за налагането им на пазара и утвърждаването им в сегмента на качествените продукти на добри цени, допълниха от „Ай Ес Ди“. Младите ловци се активизират преди началото на ловния сезон за едър дивеч и търсенето традиционно се увеличава. Това е точният момент да се снабдят с необходимото оръжие и оборудване.

Посетителите на изложението ще могат да изберат есенно-зимни облекла за своето хоби - водоотблъскващи и топли. Нов модел зимен костюм и топла грейка с пух ще представят от Медичи. Някои от артикулите ще могат да се купят с до 30% отстъпка.  „През тази година значително намаля интересът към ловните облекла“, посочи Елена Тодорова от Медичи. Все по-малко потребителят отделя за своето хоби, а ловът е по-скъпо занимание, за което са необходими не само облекла, но оръжия и боеприпаси.

На 23-ото издание на специализираното изложение “Наслука - лов, риболов, спорт“ всички любители на лова, на риболова и екстремните спортове ще имат възможност да обновят част от екипировката си на добри цени. Миналата година изложбата посетиха близо 5000 посетители. Тази година организаторите Интер Експо Център и „Лов и риболов“ ООД очакват по-голям интерес. На изложението ще има 41 фирми, от които 11 са новите участници. Входът за изложението ще бъде 3 лева.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА