892 2

Fibank отбеляза 20 години в Бургас

Fibank отбеляза 20 години в Бургас
Анатоли Стайков

Със стилно събитие Fibank (Първа инвестиционна банка) отпразнува 20 годишнината на клон Бургас.

На събитието, което се проведе в централата на банката в морския град, присъстваха 250 клиенти и партньори на банката, както и служители от 10-те офиса в Бургас и от звената в Несебър, Слънчев бряг, Созопол, Приморско и Камено. Към днешна дата клоновата мрежа на Fibank в страната наброява 160 клона.

Гостите бяха приветствани лично от г-н Васил Христов, Главен изпълнителен директор и Председател на Управителния съвет на Първа инвестиционна банка, който благодари на клиентите за доверието през годините, както и поздрави всички служители, които с много труд, упоритост и професионализъм са превърнали името Първа инвестиционна банка в символ на висок стандарт при работата с клиенти.

Fibank отбеляза 20 години в Бургас

В хода на събитието гостите се насладиха на изпълненията на красивите момичета от трио „Хипнотик”, а водещ беше Митко Павлов.

Първа инвестиционна банка осигурява 150 работни места в регион Бургас. През изминалите 20 години банката е инвестирала над 120 милиона лева в икономиката на Бургас и областта.

Fibank отбеляза 20 години в Бургас

Fibank отбеляза 20 години в Бургас

Официалните данни на БНБ за банковата система в България, които бяха оповестени по-рано този месец, отчетоха стабилен ръст на печалбата на банката преди данъчно облагане, която достига 61.3 млн. лв., като оперативната печалба е в размер на 201 млн. лв.

 

Бургас / България

Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
  • Бивш служител
    Отговор
    1 00:09  25.11.16
    Отчетоха стабилен ръст на печалбата на банката, която достига 61.3 млн. лв., като оперативната печалба е в размер на 201 млн. лв........нека кажат какви мизерни заплати плащат на служителите си, за това има огромно текучество на обучени и лоялни служители, хората вече не искат и да чуят за работа в банка. Как изтраях да работя 6 години за тях , не знам. Доволни служители - доволни клиенти , доволни клиенти - доволни шефове. Парата важи!!!!!
  • 2 00:15  25.11.16
    Този коментар е премахнат от модератор

Напиши коментар:


Публикувай