Last news in Fakti

29 Септември, 2023 15:22 1 560

Fibank ще издава бизнес дебитните карти за фирми Visa Platinum

  • първа инвестиционна банка-
  • карти-
  • бизнес

Те ще бъдат предназначени за управление на фирмените средства и ще носят редица привилегии за клиентите

Fibank ще издава бизнес дебитните карти за фирми Visa Platinum - 1
Снимка: Fibank

Скоро от Fibank (Първа инвестиционна банка) ще стартират с предлагането на нов картов продукт от висок клас, подходящ за бизнес клиентите – Visa Business Debit Platinum. Картите ще бъдат предназначени за управление на фирмените средства и ще носят редица привилегии за клиентите, като:

  • атрактивен cash back;
  • пътническа застраховка с комфортно покритие при пътуване в чужбина;
  • ексклузивни concierge услуги и редица други предимства.

От Fakti.bg научихме, че Fibank ще издава корпоративните дебитни карти Visa Business Debit във всеки един от своите клонове в София и цялата страна. Картите могат да бъдат издадени на управителя на конкретната фирма и на упълномощени от него лица. Те ще бъдат без такса за издаване и при плащане в търговските обекти в България и чужбина.

С Visa Business Debit Platinum плащането на фирмените разходи е бързо и сигурно, което прави контрола и осчетоводяването значително по-лесни. При служебни пътувания и командировки, служителите с бизнес дебитни карти от Fibank се разплащат гъвкаво и не носят пари в брой, а отчетността за мениджмънта е въпрос само на няколко клика. В случай че картата е загубена или открадната, запазването на средствата в сметката е подсигурено при съобщаване за този факт до банката. Картите се анулират и заменят бързо и може веднага да се предостави сигурен и бърз достъп до сметката.

Картите Visa Business Debit Platinum предоставят участие в cash back програма: възстановяване на 0.2% от направения оборот на всеки 6 месеца, при достигане на оборот от минимум 10 000 лв. Те разполагат с пътническа застраховка при пътуване в чужбина от Generali с покритие до 15 000 долара. Допълнително, клиентите на ПИБ могат да се възползват от достъп до бизнес летищни салони с програмата Lounge Key, concierge от Visa и специални оферти за различни отстъпки за хотели в цял свят.



Свързани новини