972 2

Защо Twitter губи от Тръмп?

Венцислав Михайлов

Президентът на САЩ Доналд Тръмп май е проклятието за Twitter.

Социалната мрежа записва през последното тримесечие на 2016 г. най-бавния растеж на приходите от листването си на борсата.

Twitter се напира под натиска от засилената конкуренция от страна на Instagram и Snapchat.

Приходите записват ръст от само 1% до 717,2 млн. долара, оставайки под средната оценка на анализаторите за 750,1 млн. долара.

Резултатите на социалната мрежа са разочароващи на фона, че Доналд Тръмп активно я използва, за да изразява свои позиции по актуални теми на американската и световната политика.

САЩ


Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • Гост
  Отговор
  1 13:27  10.02.17
  Ъъ, тази глупост да не би от Clinton News Network да е взета? Twitter губи заради цензурата на всички, подкрепящи Тръмп. Присъствието на Тръмп е причина да НЕ губи повече, отколкото губи.
 • попалексов лдп
  Отговор
  2 03:03  12.02.17
  "Публикувано във факти.бг: Резултатите на социалната мрежа са разочароващи на фона, че Доналд Тръмп активно я използва, за да изразява свои позиции по актуални теми на американската и световната политика." Туитър губи, защото зае позиция срещу Тръмп, срещу необходимостта , мрежата да е безпристрастен участник в политическите процеси. Така че Туитър губи не от това, че Тръм я използва, а от примитивната, обидна, обидна и за бизнеса, цензура, която се опита да наложи. Не компютри, а компоти Туитър......

Напиши коментар:


Публикувай