784 2

Адмирал Иншурънс брокер става Мусала Иншурънс брокер

Новата корпоративна идентичност отговаря на бъдещите планове на компанията за развитие и постигане на високи резултати

Адмирал Иншурънс брокер става Мусала Иншурънс брокер
Милена Богданова

Един от водещите застрахователни брокери в България Адмирал Иншурънс Брокер официално сменя своята корпоративна идентичност и става Мусала Иншурънс Брокер. Ребрандирането е израз на корпоративните планове за развитие и затвърждаване на лидерските позиции на компанията на застрахователния пазар в България. Изградената репутация на компанията и дългогодишни партньорски отношения ще бъдат основа за бързото налагане на новата корпоративна идентичност – Мусала Иншурънс брокер.

Собствеността на компанията и управленският състав остават непроменени. Екипът, който ще менажира Мусала застрахователен брокер е с дългогодишен опит и е част от компанията от 2009 г.

Към момента застрахователният брокер разполага с 120 офиса в цяла страна. Плановете на Мусала Иншурънс брокер са да увеличи своето присъствие в София и останалите големи градове на страна. За 2016 г. компанията е реализирала премиен приход от 21 577 057 лева като бележи ръст от 25.6 % в сравнение с резултатите от 2015 г.

През 2016 г. застрахователният брокер бележи ръст и в броя на клиентите, сключили застраховки благодарение на неговите посреднически услуги - 82 000 физически и юридически лица. Затова брокерът ще разчита и на лоялността на досегашните клиенти, които познават добре професионалната етика и отношение на екипа.

„Нашето желание и хъс за работа остават непроменени, а с тях и фирмената ни политика да сме безкомпромисни в качеството на предлаганите услуги и да предоставяме комплексно обслужване, съобразено с индивидуалните нужди на всеки клиент”, заяви Николай Чернев, собственик на Мусала Иншурънс брокер.Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • Нестрахуйстник
  Отговор
  1 23:47  27.02.17
  Това платена реклама ли е?... То адмирали, то върхове, то тотална подигравка и с българския, и с английския език още в името, то простотия на поразия... С две думи - български "бизнес"!
 • georgi
  Отговор
  2 07:42  28.02.17
  Тия патоци посредници мижави, все върховете сънуват, колко са зле и кой им вярва.

Напиши коментар:


Публикувай