Last news in Fakti

13 Април, 2017 07:15 1 166 1

4000 румънци идват у нас, 40 000 българи в Гърция за Великден

  • море-
  • туристи-
  • великден
4000 румънци идват у нас, 40 000 българи в Гърция за Великден - 1

Нашествие на румънци се очаква по Северното Черноморие за Великден, съобщава БНТ. Въпреки че все още е рано за плаж, това не спира съседите ни да предпочитат родното ни море за големия християнски празник. По данни на браншовиците над 4000 туристи ще бъдат настанени в хотелите.

В същото време стана ясно, че традиционно - хиляди българи пък ще прекарат празника в Гърция. Очаква се броят им да достигне 40 000, съобщава Нова тв.

Има и засилени проверки по границите. Личните данни на пътуващите ще бъдат обстойно проверявани.

Властите уверяват, че са направили организация, която да не води до задръствания. Ще работят и всички гишета.

Движението на граничния пункт „Кулата” е спокойно. Задръствания и тапи се очакват в късния следобед, както и в петък до обяд. Натоварен ще е трафикът и в понеделник, когато е последния почивен ден от Великденските празници.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Антонио

    3 0 Отговор
    Ха-ха 4000 срещу 40 000 така ще е като няма качество,на храна обслужване и криви и надути лица.Направиха ги тези хотели един до друг от хубава по-хубав, а ни дават храна ,сирене 2.70лв.кг.салам от 3.50лв.кг. и.т.н. Да краде всеки може,ако му се даде възможност,но хотелската, ресторантьорската и от 10 мил.евро откраднати да направиш 50 не е за всеки.От всяко дърво свирка не става.ГОСПОДА КРАДЦИ СТОЙТЕ СИ ВИЕ В ХОТЕЛИТЕ И СИ ПРАВЕТЕ ОБОРОТ САМИ,А АЗ И ДРУГИ ХИЛЯДИ КАТО МЕН БАЛЪЦИ ЩЕ ОДИМ У ГЪРЦИЯ.Какво като е по-скъпо вместо за 8 дни ще стоя 5 но ще си почина като за 15 дни.