Last news in Fakti

19 Април, 2017 10:11 3 589 1

Гетов: професията се промени най-вече като изисквания (ВИДЕО)

  • работа-
  • шофьор-
  • гетов-
  • юнион ивкони
Гетов: професията се промени най-вече като изисквания (ВИДЕО) - 1
Юлиян Гетов - подбор „Персонал” в „Юнион Ивкони”

През годините професията на шофьора се е променила най-вече като изисквания, тъй като пътната обстановка е много рискова към момента.

Основните качества, които трябва да притежава днес кандидатът, желаещ да упражнява професията „шофьор” са освен професионален опит, премерена увереност в способностите си, липса на агресивност, социални и комуникативни умения за общуване с пътници. Опасността даден кандидат да бъде отхвърлен е ако той е сменил за много кратко време няколко работодатели, ако е налична информация, че има присъда да лишаване от правоуправление. „Златната среда е екипаж между опитен шофьор, който има рутина и житейски опит и млади кандидати, които имат технически познания, свързани с автобуса и готовност да се учат, казва в интервю за Факти.бг Юлиян Гетов, подбор „Персонал” в „Юнион Ивкони”.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Непушач

    4 0 Отговор
    Гетов научете си шофьорите и некъпаните кондукторки, че В САЛОНА НЕ СЕ ПУШИ!!!!
    Постоянно пътувам с вашата фирма нощем, защото имате най-ниски цени на билетите за задните седалки и обикновено сме не повече от 12 човека пътници по маршрута София-Варна-София, но няма вечер да не са запалили цигари!!!