Last news in Fakti

11 Май, 2017 12:27 2 051 7

Великобритания може да отмени санкциите към Русия

  • санкции-
  • русия-
  • ес-
  • brexit
Великобритания може да отмени санкциите към Русия - 1
Снимка: АР/БТА

Великобритания може да отмени санкциите срещу Русия след като излезе от Европейския съюз (ЕС), заяви постоянният представител на Русия в Съюза Владимир Чижов, като определи подобно действие като „хипотетично”. „Все пак се надявам, че до излизането на Англия от ЕС въпросът със санкциите срещу Русия ще се реши от само себе си”, заяви Чужов в интервю за РИА „Новости”.

Слез излизането на Великобритания от ЕС, страната няма да е обвързана с договореностите приети от Съюза, включително и този за партньорство и сътрудничество и този за санкциите срещу Русия, коментира Чижов.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 трололюбец

    15 9 Отговор
    Руски номенклатурчик се "надявал" след две години видиш ли как Великобритания щяла да си плюе на връзките със Америка и Европа и да се прегърне с Русия , дето няма и една стотна от взаимния оборот със споменатите , ама ей тъй , щото англичаните не могат да "дишат" без "руската душа " , то бива фантазии , ама тоя яко е препил снощи
  • 2 onq s konq

    13 15 Отговор
    След като Англия обяви наскоро че е готова ПЪРВА ДА УДАРИ РУСИЯ,след като официално обяви че след "Брексита " си остава същия верен партньор на НАТО и го доказва ,тоя откачалник Чужов да дрънка подобни фантасмагории...Естествено че и за най-простите е ясно,че след като Англия напусне ЕС може да прави каквото си иска,но...САМО ТЕОРЕТИЧНО!С вероятност 1 към безкрайност:)А че санкциите от ден на ден се затягат около руското вратле и почти 90% от народа буквално заспива гладен -спор няма и фразата "всичко което не ме убива ме прави по-силен" ,за руснаците звучи като злобна подигравка!
  • 3 Нонсенс

    11 7 Отговор
    Много високо ценя гадателските умения на руските кадровици да предвиждат какви действия ще предприемат други държави и ръководители. Давам висока оценка и за бързината с която се разпространаява такъв тип дезинформация през отделните фибридни пипала в държавите от ЕС.
  • 4 Morgoth

    14 3 Отговор
    Те докато излязат може всички да са отменили тези санкции.
  • 5 Живко Тодоров

    9 8 Отговор
    На писалите по-горе ще припомня думите на английският лорд Палмерстън - "Ние нямаме вечни съюзници и нямаме постоянни врагове. Нашите интереси са вечни и постоянни, и тези интереси са наши задължения, които трябва да следваме." Сега стана ли ви ясно за какво иде реч? Точно това е същността на Британската империя от векове насам и ако един ден Великобритания отмени санкциите си срещу Русия, хич няма и да се учудя.

    Коментиран от #6

  • 6 трололюбец

    3 2 Отговор

    До коментар #5 от "Живко Тодоров":

    А случайно да ни посочиш "интересите" заради които Англия ще предпочете Русия пред САЩ и ЕС или си приказваме колкото да не заспим
  • 7 Мими

    0 0 Отговор
    Оня с коня обичам да ти чета коментарите кефиш ме .🖒🖒🖒🖒🖒