1 694 4

Вдигат заплатите в БДЖ

Бонусната система в „БДЖ-Товарни превози” ЕООД се запазва

Светослава Ингилизова

Съветът на директорите на „Холдинг БДЖ” ЕАД прие решение за увеличение с 12,5 % на трудовите възнаграждения на локомотивния персонал в „БДЖ-Пътнически превози” ЕООД.

По този начин заплатите на всички служители в „БДЖ-Пътнически превози” ЕООД и „БДЖ-Товарни превози” ЕООД ще бъдат повишени считано от 1 януари 2018 г. Увеличението се определя в зависимост от заеманата длъжност и варира от 11 % до 12,5 %.

Въведената бонусна система за локомотивния персонал в „БДЖ-Товарни превози” ЕООД се запазва, чрез което се поощравя коректното изпълнение на служебните им задължения.

Увеличението на трудовите възнаграждения на персонала е резултат на проведените реформи и подобреното финансово състояние в „Холдинг БДЖ” ЕАД и двете дъщерни дружества.

България


Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • гост
  Отговор
  1 12:02  06.02.18
  Ако нямаше репортаж за тях вероятно нямаше да има и увеличение.
 • Гост
  Отговор
  2 12:09  06.02.18
  ТакА е и мвр вдигат заплати за да мъкнат хората а проблемите остават. Полицаи и машинисти малко а администрация и помощни строктури колкото искаш.

  Коментиран от #3

 • гост
  Отговор
  3 12:44  06.02.18

  До коментар #2 от "Гост":

  Нали ги показаха футболягите как работят: експерти по сигурността, а колегите им не ги виждали от месеци, ако ги видят то е да се разпишат някъде и си цъкат по телефоните. Всеки който прави така не заслужава каквато и да е заплата, дори и 1лев. А те точат по 1000лв всеки месец. Всички шефове на БДЖ трябва да се махнат, понеже те обясняват че всичко било нормално, а в същото време принуждават колегите да си мълчат за техните назначения на познати и приятели.
 • Христоф
  Отговор
  4 20:55  07.02.18
  И аз така обичам: когато някой се издъни да му увеличат заплатата

Напиши коментар:


Публикувай