Last news in Fakti

29 Март, 2018 18:11 6 141

ТОП работодатели на седмицата

  • zaplata.bg-
  • работа-
  • обяви
ТОП работодатели на седмицата - 1
Снимка: Shutterstock

Не само големи компании търсят своите нови служители, но също така и фирми от малък и среден бизнес. Също така кандидатите за работа имат възможност да работят в компании със специфична дейност, като например онлайн магазин за кашони и опаковъчни материали, светодиотното осветление, охранителната дейност, залаганията.

Packit.bg

ТОП работодатели на седмицата

Компанията е онлайн магазин за кашони и опаковъчни материали. Предлага висококачествени продукти на конкурентни цени, пакети за опаковане, позволяващи клиентът да планира преместване в детайли, богата информация със снимков и видео материал, даваща ясна представа какви са предлаганите от нас продукти, доставка в цялата страна и качествено и любезно обслужване.

Вижте свободните позиции на Packit.bg

Прима Груп 2004 ООД

ТОП работодатели на седмицата

Динамично развиваща се търговска марка, регистрирана през 2011 година на българския пазар и лидер в технологиите на бъдещето: светодиотното осветление! Ние сме екип от квалифицирани и любознателни специалисти, непрекъснато усъвършенстващи своите знания в света на бързо развиващите се LED технологии. Нашата компания е основен вносител и доставчик на най-богатата гама от LED продукти. Работим с утвърдени производители, лидери в областта на индустриалната LED революция.

Вижте свободните позиции на Прима Груп 2004 ООД

АРЕО секюр ЕООД

ТОП работодатели на седмицата

Фирма за сигурност и видеонаблюдение. Оборудваме и наблюдаваме сградите на нашите клиенти с камери и озвучителни системи.

Чрез тази техника наблюдаваме обектите денонощието през всички 7 дни от седмицата.

Вижте свободните позиции на АРЕО секюр ЕООД

Билла България ЕООД

ТОП работодатели на седмицата

Компанията е част от REWE Group, една от най-динамично развиващите се търговски вериги в Европа. Наша цел е да доставяме разнообразни, свежи и висококачествени продукти – само най-доброто за нашите клиенти.

Вижте свободните позиции на Билла България ЕООД

Практикер Ритейл ЕООД

ТОП работодатели на седмицата

Една от водещите вериги в „Направи си сам” сектора. На 17 септември 2004 г. компанията отваря първия си магазин в България в град София. Още 8 магазина са отворени в страната в изключително краткия срок от 3 години и половина – Пловдив, Варна, София Люлин, Плевен, Велико Търново, Русе, Бургас и Стара Загора. Практикер Ритейл ЕООД е стабилен и коректен работодател, осигуряващ над 600 работни места в България. Компанията си е поставила за цел да придобие стабилни пазарни позиции, разчитайки на ясно зададена стратегия и отдаден и проактивен ръководен състав. Практикер предоставя отлични възможности за професионално развитие, предлагайки различни обучения и стимулирайки работата в екип. Ние подкрепяме и мотивираме нашите служители. Компанията има добре развита система за обучение на персонала, насочена в 3 основни направления: Първоначално въвеждане в работата; развитие на професионалните умения; продуктова компетентност и развитие на управленските умения. Системата за обучение на персонала включва въвеждащи програми за новопостъпили служители, обучения на работното място и обмяна на опит, както и специализирани обучения за конкретни професионални умения. В обученията се използват вътрешни и външни ресурси, в зависимост от потребностите на обучавания служител. Служители с повече опит и по-дълъг трудов стаж в компанията участват в надграждащи обучения. Организират се тийм билдинг и спортни събития, целящи сплотяване на колектива.

Вижте свободните позиции на Практикер Ритейл ЕООД

Сико-С ООД

ТОП работодатели на седмицата

Компанията е създадена през 1989 г. с централен офис в София и е една от първите частни фирми, насочена първоначално към търговия със стенна, подова керамика и паркети, а днес СИКО® бележи постоянни темпове на развитие и предлага всичко: от фасадата до банята „От фасадата до банята”. Притежава обекти - магазини и складови бази в градовете София, Велико Търново, Плевен, Русе, Бургас, Пазарджик и осигурява над 160 работни места в цялата страна.

Вижте свободните позиции на Сико-С ООД

АК Електрик АД

ТОП работодатели на седмицата

Фирмата е дъщерно дружество на AQ GROUP AB (Швеция), който е световен производител на компоненти и системи за индустриални клиенти с високи изисквания. Опита и знанията, които придобихме от работата си в AQ GROUP AB, ни даде увереността да проектираме и произвеждаме електрически табла и компоненти, да асемблираме продукти и да предлагаме ефективни ценови решения за взискателни индустриални клиенти. В нашият свят, качество, ефективност и прецизност на доставката, вървят ръка за ръка.

Вижте свободните позиции на АК Електрик АД

Football Radar Ltd.

ТОП работодатели на седмицата

По-лошо е липса на данни, отколкото лоши данни. Но добрите данни в съчетание с футбола могат да променят играта. Нашите прозрения могат да ви помогнат да изпреварите играта.

Вижте свободните позиции на Football Radar Ltd.

ЕКОАЛ ООД

ТОП работодатели на седмицата

Основният предмет на дейност на фирмата е вътрешна и външна търговия с търкалящи лагери, ремъци за индустрията и селското стопанство, греси и масла, лепила и силикони, помпи, филтри и филтриращи елементи, вериги, маркучи за високо и ниско налягане, електроди и карбофлекси, каучукови изделия, скрепителни елементи, инструменти, уплътнители и разнообразни резервни части за индустрията, транспорта и селското стопанство. Седалището на фирмата е установено в град, чието географско разположение го превръща в своеобразен транспортен и комуникативен център на Североизточна България.

Вижте свободните позиции на ЕКОАЛ ООД

InteliMasters Ltd.

ТОП работодатели на седмицата

Международна консултантска компания, специализирана в международни фонови операции. Обединява опитът на професионалисти в сферата на финансите, правото, бизнеса и интернет технологиите, с цел осигуряване на ефективни решения за своите клиенти. Помага за намаляване на рисковете, наемане на по-добри кандидати и избягване задълженията, произтичащи от евентуално несигурно наемане.

Вижте свободните позиции на InteliMasters Ltd

МАПХ ЕООД

ТОП работодатели на седмицата

Компанията предлага маркетингови услуги в цял свят. Отскоро е и на българския пазар, като амбицията й е да се превърне в една от най-бързо развиващи се маркетингови компании в бранша. Предлага услуги на пет езика – английски, руски, арабски, италиански и испански.

Вижте свободните позиции на МАПХ ЕООД

Термокс ЕООД

ТОП работодатели на седмицата

Компанията е вносител на ламинирани и естествени паркети, електрически конвектори ADAX и камини и печки на дърва JOTUL. Фирмата има над 30 търговски обекта в цялата страна за продажби на дребно и складови бази в големите градове за продажби на едро.

Вижте свободните позиции на Термокс ЕООД

AQ Magnit AD

ТОП работодатели на седмицата

Компанията е дъщерно дружество на AQ GROUP AB (Швеция), който е световен производител на компоненти и системи за индустриални клиенти с високи изисквания. Ние сме производител на компоненти за електротехническата индустрия - трансформатори, индуктори, кабели, релета и други електротехнически компоненти и сме базирани в гр. Годеч, намиращ се на около 50 км от София.

Вижте свободните позиции на AQ Magnit AD



Свързани новини