21 Септември, 2018 11:03 1 914 2

Оръжия и екшън в „Ловен сезон 2018“

  • иец-
  • изложение-
  • лов-
  • риболов

Броени дни предстоят до началото на изложение „Наслука - лов, риболов, спорт“

Оръжия и екшън в „Ловен сезон 2018“ - 1

Оръжия. Екшън. Яки и високопроходими машини. Всичко от и за офроуда. Сигурни лодки за покоряване на реки и езера. Не, не говорим за холивудска продукция, а за едно събитие, което професионалистите ловци и любителите на природата очакват отдавна.

Това е изложение „Наслука - лов, риболов, спорт“, което ще се проведе в Интер Експо Център от 26 до 29 септември. Дни преди да започне, организаторите ни дадоха да надникнем какво се случва зад кулисите.

За първи път в България

Професионализъм. Удобство. Ново измерение на способността за стрелба. Всички тези характеристики са въплътени в новата линия пушки SAUER 100, която ще бъде представена от фирма ZARIMEX. С очите си посетителите ще видят Sauer 100 ATACAMA, покрита с високоустойчив пласт CERAKOTE „Desert Sand”. Всъщност това ще бъде премиера на оръжието за България.

Всичко необходимо за бойното си снаряжение ловците ще открият на щанда на ВИП Оръжейни комплекси. Освен функционални, от това, което видяхме зад кулисите, сред оръжията, които фирмата предлага, присъстват експонати, които са истинско произведение на изкуството. Една от тях е Blaser R8 Baronesse Semi Weight 8x68S. Тя е със студено кована, флутирана Semi Weight цев с диаметър 19 мм, дължина 650 мм в калибър 8x68S. Благодарение на професионалната си изработка и лек и прецизен спусък тя осигурява сигурен хват.

Внезапно погледът ни приковават изчистени линии, подсказващи за авторитетното присъствие на Апенините. Това е ловният полуавтомат на италианската компания Vincenzo Bernardelli, представен от Rosbul Arm. Благодарение на двупозиционното ѝ газово бутало лесно можем да преминем от леки към тежки патрони. Богато предложение от продукти ни е приготвила и фирма Ros Arms Bg. Невероятно е вълнението и в мига, когато съзираме елегантната ловна карабина MANNLICHER LUXUS. Луксозният ѝ дървен приклад и алуминиевите декоративни плочи с ловни сцени, съчетани с 3-заряден едноредов пълнител и невероятни характеристики, я превръщат в желано оръжие за всеки ловец.

За постигане на високи успехи компания Алексис ни запознава с термалните прибори на FORTUNA, уредите за нощно виждане DEDAL-NV и DIPOL, дневните оптики на HAWKE и други. Изключителен е и асортиментът от монтажи и планки за оръжие, които фирмата предлага.

Оптични уреди за добрата слука

Оптичните уреди са очите на ловеца. Затова е нужно те да бъдат удобни, издръжливи на тежките природни условия и най-важното – създадени от прецизно изработени и качествени елементи и материали.

Своите предложения по време на изложението представя Оптикрон България. Сред тях са биноклите Opticron Explorer WA ED. Те са рационален избор за всеки, който иска широко зрително поле.

Вниманието ни пленяват предложенията на Nikon Sport Optics. Като един от световноизвестните лидери в ловната оптика, фирмата за поредна година ще представи водещите си продукти – бинокли, оптики за ловни оръжия и аксесоари.

Думите са малко, за да опишем как се чувстваме, когато с очите си виждаме оптиката Vortex Crossfire II, представена от фирма АйЕсДи БГ. Характеризирайки се с висока устойчивост и създаване на чист образ, продуктът предлага незабравимо изживяване и успешен улов за всеки ловец.

Да овладеем водната шир

Независимо дали сме ловци, риболовци, изследователи или обожаваме приключенията и адреналина, изложението „Наслука-лов, риболов, спорт“ ще ни даде възможност да овладеем водната шир. С класически вид, лесна за управление и възможност за монтиране на допълнително оборудване е лодката MeggaCraft 360 S, която ще бъде представена от компанията производител Meggacraft. С добре проектираното V-дъно и лек корпус, тя може да се задвижва с двигател с мощност между 8 - 15 к.с.

Класическа, комфортна и удобна. Да, това е MEGGACRAFT 430 – изборът, който дава възможност за персонализиране и индивидуален дизайн. Практичен избор за тези, които търсят удобството и комфорта на голяма лодка, преплетени с мобилността и лекотата на малък плавателен съд, лодката има компактна конзола и осигурява повече място и възможност за движение в лодката, без това да пречи на капитанът да я управлява.

Макар и скрита от погледите, повдигаме плаща и се оказваме пред лодките PEGAZUS. Сред „топ предложенията“ е PEGAZUS 560 TOP FIHER, която разполага с подвижна колона за управление. Благодарение на това може да се управлява както от кабината, така и извън нея. За дневните екскурзии и риболов в езера и крайбрежните морски води със сигурност ще се спрем на PEGAZUS 460. Лодката е динамична, лесна за глисаж и управление дори и с мотор с мощност от 40 к.с.

Със сигурност погледите ни ще привлекат и предложенията на KayakShop, сред чиито предложения са каяците с MirageDrive система за задвижване. Официално ще бъдат представени и надуваемите руски лодки POLAR BIRD.

Радваме се, че успяхме да надникнем зад кулисите и да Ви разкажем за всичко това. Остават броени дни до „Наслука - лов, риболов, спорт“ 2018. Началото е 26 септември, а мястото – Интер Експо Център.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.