Last news in Fakti

3 Април, 2012 16:12 988 0

Къде студентите получават подкрепа?

  • кошер-
  • кариера-
  • платформа

Кошерът е уеб платформа за споделяне на идеи, общи интереси и незабравими изживявания за студенти. Проектът, който започна през септември 2011 г., е на JobTiger.

До сега в Кошера има:
• Над 70 създадени клуба в 21 университета;
• 1000 регистрирали се студенти в цялата страна;
• 14 клуба потърсили подкрепа, 3 получили подкрепа на този етап;
•  Водещи български компании (сред които Хюлет-Пакард, УниКредит Булбанк, Ексес Софтуер, Нетера и Проксиад).

Ако сте студенти (бакалавър или магистър) и имате интерес в каквато и да е сфера, в www.Kosher.bg  може да създадете клуб в съответната област. Регистрирате се, присъединявате се към съществуващ студентски клуб или основавате собствен клуб в областта на вашия личен или професионален интерес. Събирате екип, поставяте си цели, решавате какви дейности и проекти са ви необходими, за да ги постигнете. Много е важно да бъдете активни ,да качвате информация за събитията и срещите си, какъв краен стойностен резултат ще има от вашата дейност.

Имате възможност да кандидатствате за менторство и/или финансиране, като качите планираните дейности и проекти на клуба. Качвате ги и те се появява в поле „Клубове чакащи подкрепа”. А после какво? Ние от JobTiger каним водещите български компании да подкрепят вашия клуб. Тоест, освен място за споделяне на интереси, намиране на съмишленици и приятели, в Kosher.bg студентите получават подкрепа за своите идеи и мечти.

Ако пък студентските години са останали зад вас, то подайте ръка на студентите. Вижте кои от тях търсят подкрепа тук.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА