Last news in Fakti

24 Февруари, 2019 12:07 3 718 8

Да загубиш 4 млрд. USD само за един ден

  • бъфет-
  • загуба-
  • акции-
  • поевтиняване

Причината обезценка с 20% на акциите на Kraft Heinz

Да загубиш 4 млрд. USD само за един ден - 1
Снимка: Shutterstock

Милиардерът Уорън Бъфет загуби 4.3 млрд. USD само за ден посредством компания си Berkshire Hathaway. Причината е, че производителят на храни и напитки Kraft Heinz отчете слаби финансови резултати, а в последния работен ден акциите на компанията на борсата поевтиняха с 20%. 325 милиона от тези ценни книжа са собственост на Berkshire Hathaway.

Kraft Heinz към момента е петият най-голям производител на храни и напитки в света. Компанията е създадена през 2015 г. след сливането на H.J. Heinz и Kraft.

Състоянието на Бъфет към октомври 2018 г. възлиза на 88.3 млрд. USD.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Соросоид

    24 9 Отговор
    Бъфет, Блумбърг, Безос, Джобс, Цукърбърг и пр. притежатели на виртуални богатства са един надут балон, на който му идва времето да се спука. Не може вечно да крадеш мозъци и да водиш войни на чужди територии, за да "създаваш стойност".

    Коментиран от #5

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Borislav Popov

    7 0 Отговор
    Жив да го оплачеш завалийката, останали са му само 84 милиарда долара.
  • 4 Миризлив пор

    9 0 Отговор
    Защо пишете глупости??? Просто е паднала цената на акцииите на работеща компания като пича все още е техен собственик. Сега като се вдигне цената какво ще напишете че е забогатял ли? Просто пича ще притежава същите акции на същата работеща компания.
  • 5 стоян георгиев

    5 5 Отговор

    До коментар #1 от "Соросоид":

    напротив те са собственици на реални пари в реално време.борсовата цена на акциите им показва колко струват в момента.не е вярно че сащ крадат мозъци .на всеки 10 световни открития 6 стават там.правилното е че сащ създават мозъци,някои от създадените от тях не са родени в сащ,но без сащ никога нямаше да се развият.емблематичен пример е нашия ,но всъщност американски джон атанасов.
  • 6 стоян георгиев

    7 0 Отговор
    уорън бъфет е уникален човек.третия по богатство американец е изключителен ум и въпреки че е на 90 години продължава да бачка и да е активен.всички които са се допрели до него потвърждават интелекта му и скромността му.вместо да го плюете попрочетете нещо от него или за него.
  • 7 Грую

    2 0 Отговор
    И 'кво 'ся ? Да взема, че дъ съ притеснъ за него ли? "Неска изгубил 4 , утре спечелил 6. То на неговото ниво така стават работите общо взето.
  • 8 1122

    2 0 Отговор
    Аз всеки ден губя по един милион,защото не го печеля от тотото и от ония празни билетчета дето като ги изтриеш губиш по един милион.