39 425 99

Борисов съобщи важна икономическа новина за България

Според рейтинговата агенция страната ни е изпълнила своите ангажименти по Плана за действие за присъединяване към валутно-курсовия механизъм ERM II и Банковия съюз

Борисов съобщи важна икономическа новина за България

Meждyнapoднaтa peйтингoвa aгeнция Standard & Poor's повиши кредитния рейтинг на България с положителна перспектива. Това съобщиха от Министерството на финансите. Повишението на рейтинга е в резултат на устойчивото развитие на икономиката на България, без натрупване на макроикономически дисбаланси.

Фискалните и външните баланси са силни, а напредъкът по присъединяването на България към Механизма на валутния курс II е стабилен.

Според рейтинговата агенция страната ни е изпълнила своите ангажименти по Плана за действие за присъединяване към валутно-курсовия механизъм ERM II и Банковия съюз, но също така агенцията отбелязва, че окончателното решение за това не е изцяло под неин контрол.

Анализаторите от Standard & Poor's очакват, че прогресивно укрепващата фискална и външна позиция на България ще продължи, като страната ще се развива устойчиво в условия на по-слаба външна икономическа среда.

В социалната мрежа Facebook министър-председателя Бойко Борисов определи повишения кредитен рейтинг на България като „поредната добра експертна оценка за политиките, които провеждаме в сферите на икономиката и финансите".

Поставете оценка:
Оценка 2.7 от 80 гласа.

Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • 1 Андреа

  63 234 Отговор
  Мачкай Бойко

  Коментиран от #10, #37, #63

 • 2 нали

  293 39 Отговор
  Как тъй кредитния рейтинг се повишава, а икономиката стои на едно място??

  Коментиран от #20, #40, #64

 • 3 Бойко Борисов

  161 65 Отговор
  На Черно море и ще изградим американска военна база под името логистичен център турски поток ще бъде спрян и ще внасяме по-скъпа в течение на газ от американските илюминати страната се върви върви добре според световната банка но елиминациите казаха че тук ще бъдем фронтова държава и не на последно място Аз продължавам да трупам парички българин да си е Зла съдба туй не е име на народ а болест някаква

  Коментиран от #49, #85

 • 4 Този коментар е премахнат от модератор

 • 5 Алфа Вълкът

  120 35 Отговор
  Абе кога ще падат визите за САЩ, това ме интересува мен?

  Коментиран от #6

 • 6 Този коментар е премахнат от модератор


 • 7 фалете ме уста оти че ви посерем

  184 21 Отговор
  Рейтинг има стандарт нема . Всичкото на Боце му е велико.
 • 8 Този коментар е премахнат от модератор

 • 9 Този коментар е премахнат от модератор

 • 10 Този коментар е премахнат от модератор

 • 11 Този коментар е премахнат от модератор

 • 12 БАЦЕ

  90 20 Отговор
  ВРЕМЕ ЕИ НИЕ ДА СИ ВЗЕМАМЕ ДИСАГИТЕ ЗА ХАМЕРИКА
 • 13 Уффффф

  35 146 Отговор
  Мъка , мъка каква русофилска мъка тегне над българите предатели !

  Коментиран от #28

 • 14 Владимир Путин

  16 75 Отговор

  До коментар #8 от "Алфа Вълкът":

  Ей боклуци 500 години на османците ви прашка Толкова сте смешни и жалки че ти мишоци излежи ми ануса и ще ти сера в устата

  Коментиран от #29, #73

 • 15 Ели

  134 16 Отговор
  Приказ ки от БГ и "купени" рейтингови агенции - не само в БГ, но и в целия свят. С рейтинг държава не се храни, и Гърция преди кризата имаше висок рейтинг, докато не им разкриха машинациите.
 • 16 Боцко

  117 14 Отговор
  господин ЛЪЖА !!!!!!!!!!!!!!!!!

  Коментиран от #17, #43

 • 17 Курни

  27 21 Отговор

  До коментар #16 от "Боцко":

  Ей боцко не ми кради прякора!
 • 18 Ели

  108 19 Отговор
  ББ кажи защо Тръмп не ти даде да мляскаш Мелания, той май не даде и него да мляскаш, отдръпна се Президентът на САЩ, мистър Тръмп не обича близък контакт с васали, може да ги ползва, но вътрешно дълбоко се отвращава от тях. Проблемът не е в теб ББ, дори ако те нямаше щяха да създадат друг като теб, дори в известен смисъл Плевенлиев е по-опасен от теб - слуга на Сорос, а факта, че беше до теб на последната сбирка на Хунтата, говори, че продаде добре БГ - имаш няколко месеца отсрочка до "камината" с Тръмп. Някой дори ще татуират снимката ти с Тръмп на подходящо място, в името на ГЕРБ.

  Коментиран от #19, #47, #48

 • 19 Теъмп

  10 65 Отговор

  До коментар #18 от "Ели":

  Ели видях как пожарникаря слага шланга на комунягите и се уплаших.Тъй де целувка,целувка и накрая ядеш шланга.Ся светна ли ти?

  Коментиран от #23

 • 20 6865

  48 12 Отговор

  До коментар #2 от "нали":

  По същество статията е пълна с думи и малко мисли. Дори не пише размера на "успеха", "небивалия просперитет" и "видимите резултати". ВВВ - това е "постижението". BBB: Длъжник, оценен с 'BBB' разполага с достатъчен капацитет, за да изпълни финансовите си ангажименти. Въпреки това, неблагоприятните икономически условия или променящите се обстоятелства е по-вероятно да доведе до намаляване на способността на длъжника да изпълни финансовите си ангажименти.

  Коментиран от #78

 • 21 Алчо

  17 73 Отговор
  Баце е голем пич, кой не го харесва е каскет
 • 22 разума

  91 5 Отговор
  Важната новина е ,че САЩ си държат на законите, а ние ги гласиме както е изгодно на тях. Така стоят нещата за екстрадицията на българските граждани, договора за мариците, сега ще ни пращат експерти по енергетика същите ония от мариците и т.н.На американците не и пука от това, че българските граждани трябва да пътуват без визи по европейското законодателство. На европейската комисия също не и пука за нас и не въвежда визи за САЩ, а и не ги санкционира. Въобще братя българи на никой не му пука за нас. Ако някой ви каже ,че има евроатлантически цености считайте го за лъжец. Има само християнски цености. Всички евроатлантици си гледат финансовия интерес и ти замазват очите за да не прозрещ истината за капитализма.А тя в последно време е много жестока, а именно: разчлениха тялото на журналист в арабското посолство в Инстанбул и какво ?/договор за млрд.долари със САЩ/.строим завод на фолксваген къде?,прокарваме северен поток, но не може същия южен поток и т.н.Плаче ми се. Срам е е че съм Българин.
 • 23 Ели

  79 10 Отговор

  До коментар #19 от "Теъмп":

  Не знам кои са комунисти, и кои не, но някак си Унгария и Чехия са ми по-симпатични в икономически и политически план. Унгария изгони Сорос, в БГ го приеха с отворени обятия от всички партии, плах опит направи Виденов опълчи се на МВФ, СБ и Сорос - отговорът беше безпощаден. Да не забравяме, че и Плевенлиев - бивш комсомолски секретар - баша висш кадър ЦК на БКП - Благоевград. ББ - член на БКП поради отказа да се деполитизира напуска МВР - комунист. Езикът на Сорос е вреден за БГ, реално комунистите продължават да ни управляват - продават, но не истинските идеалистите, а предателите. И затова толкова хора тъгуват за С. Данаилов, защото той обединяваше, а не разделяше хората. Неуспешният ви опит да разедините с езика на омразата българите няма как да спечели симпатии в изстрадалия ни народ.
 • 24 Дъ Сън

  56 7 Отговор
  Мъжете от Западна Европа тръгват към България. Всички те искат да работят в България. Всички гранични пунктове работят на пълен капацитет. Жените от южните ни съседи напират да идват в България да обгрижват българските пенсионери. Цените на квартирите се покачват главоломно, търсенето е огромно от пристигащите емигранти.
 • 25 но ние си го знаем

  77 6 Отговор
  При цялата мизерна действителност трябва да си много мизерна душичка да се изправиш и за повишени рейтинги да говориш.
 • 26 Мнение

  37 4 Отговор
  Новина от типа на "вятър я вее на бяла кобила, ела ме ритни" и нез пряко социално значение, а предназначена "да хвърли прах в очите" и полезна "колкото ланският сняг".
 • 27 ???

  50 5 Отговор
  Интересно е следобед да излезе и да каже, че не е вече премиер. Вечерта да види хората ще се радват ли и утре докога ще изтрезняват. Така се мери най-точния рейтинг.
 • 28 Стършел

  11 24 Отговор

  До коментар #13 от "Уффффф":

  Не се мъчи, трябва да се радваш за рейтинга на България.

  Коментиран от #35

 • 29 Този коментар е премахнат от модератор

 • 30 глупака дето гласува

  34 5 Отговор
  сомо дето всичко е за сметка на обикновенния човечец
 • 31 Ван дер Любе

  56 8 Отговор
  И какво от това, когато болниците са по-зле от турски зандан, училищата произвеждат неграмотни, и половината население живее в мизерия или е на ръба на мизерията.
 • 32 обезателно със снимка

  30 6 Отговор
  Пускайте ги на хартиен носител тия новини бееее , да поспестим малко от тоалетна хартия.
 • 33 Стрелата

  38 7 Отговор
  Много сме напред ама отзат на пред1 място Тиквуниии
 • 34 българин

  46 9 Отговор
  Голяма новина бре Тикво! Браво! Ако не беше ял филии със свинска мас и суджуци на аванта, нямаше да има този резултат.
 • 35 Фидий

  30 5 Отговор

  До коментар #28 от "Стършел":

  Няма на какво да се радваме. Не стихва кражби от бюджета, фондове на управляващите, пречки и съсипа на дребния бизнес, обслужване чрез закони на чуждия и местен олигархията бизнес, министър лъжеш публично и не наказвани го правосъдието и се критикува, тоталитарна мафиот ска група обсебена Държавата,, правосъдие налагало чрез страх от мафията техните интереси, извиращи и емигрирали българи, без наказуемо политическа класа и общинските им лакти, .... Нищо добро няма. И някаква оценка,, ВВВ,,, на рейтинг овцата агенция, която се дава на дългове страна с възможност все още да си плаща дълга. С какво се хвали тоя министър, че да го нарича,, Добри новини,,? Такова зло на народа в имало през византийско, турско, болярски царско и хитлеристка робство. А известно и през партийно БКП време. Кое е хубавото при тия управници? Няма такова. Само вреди ни носят.
 • 36 Гошо

  30 7 Отговор
  Докато тая Картуна ни е на чело на държавата ни визи ни валутен борд не чакайте той си ги е измислил тези работи
 • 37 1944

  13 11 Отговор

  До коментар #1 от "Андреа":

  Мачкай опозицията на ДЕЛЯН ПЕЕВСКИ и ДОГАН твойте господари Ти изпълняваш мисия комунистическа
 • 38 Баба Пена

  23 0 Отговор
  Това мен какво ме топли?
 • 39 Цецо Цветанов

  28 5 Отговор
  Тиквата пак не е разбрал нещо
 • 40 Мартин

  9 32 Отговор

  До коментар #2 от "нали":

  Икономиката въобще не стои на едно място, а се движи напред.

  Коментиран от #93

 • 41 Погнусен.

  20 6 Отговор
  Хайдееееее пускаме еврото и в България край на "мъките" каза Боко.
 • 42 boko

  16 4 Отговор
  skrivaite tazi tikva
 • 43 Диамантен ГУЙ

  16 4 Отговор

  До коментар #16 от "Боцко":

  ДРУГАРЯ ЛЪЖА Е.
 • 44 9689

  25 4 Отговор
  Пълни глупости, всичко е нагласено.
 • 45 Hdbdv

  23 3 Отговор
  Абе то голямите държава са в рецесия тоя за рейтинг ми говори ако някой от ония е правна икономика ще става нафарфорйй
 • 46 Ясно казано!

  40 0 Отговор
  А защо никой не коментира предупреждението и на Тръмп, и на американската посланичка, че в САЩ няма да бъдат допускани корумпирани бълг. политици и членовете на семействата им? Не е ли това най-важното? Жестът на Тръмп показа, че прегръдки и целувки са излишни!
 • 47 братска целувка

  28 3 Отговор

  До коментар #18 от "Ели":

  Тръмп не позволи мляскане от Тиквата , да не прехване,, някой вирус на простотията,,
 • 48 братска целувка

  20 3 Отговор

  До коментар #18 от "Ели":

  Тръмп не позволи мляскане от Тиквата , да не прехване,, някой вирус на простотията,,
 • 49 Satanas

  7 3 Отговор

  До коментар #3 от "Бойко Борисов":

  Abe ne se vpriagai tolkova tozi komentar na boiko e edna otsenka koiato e napravena ot niakoi drugi li4nosti. Toi prosto spodelia mnenie za tazi otsenka na drugite. Mnogo ste se vpregnali da mislite za balgaria pak ne spazvate dori i ob6to moralnite zakoni da ne xvarliate boklutsi po ulitsite. Parvo si izgradete moralno saznanie,pak togava gledaite i drugite.
 • 50 Африканеца

  19 1 Отговор
  Визите за Америка ще паднат,като тръгне на Доган ТЕЦа
 • 51 Този коментар е премахнат от модератор

 • 52 Не ни е виновен Боко

  40 6 Отговор
  Щe прoдължaвaм дa гo пoвтaрям дoкaтo не стигне до повече хора. Това е важно да се разбере. Нe ca ни винoвни упрaвлявaщитe. Тe ca прoдукт нa бългaрcкoтo oбщecтвo. Винoвни cмe ниe, чe ги търпим. Просто трябва да разберем, че със седене не става. Трябва да оценяваме качественото ( в този случай качественото управление) и да имаме по - високи стандарти. Нe трябвa дa тoлeрирaмe грeшки. Вce пaк упрaвлявaщитe ca oтгoвoрни зa милиoни бългaри. В упрaвлeниeтo cи трябвa дa ca изрядни. Но затова трябвa дa им пoкaжeм, чe имa пocлeдcтвия oт дeйcтвиятa им. Eдин крaдeц нямa дa cпрe дa крaдe зaщoтo cъвecттa му ce e oбaдилa. Крaдeцa ce cпирa c нaкaзaния. В cлучaя cъдът e зaвиcим, cлeдoвaтeлнo нe мoжe дa ги нaкaжe. Зaтoвa трябвa дa ce нaмecим ниe.
 • 53 Стас

  24 5 Отговор
  Тоя простак си е повярвал!
 • 54 поредна лажа

  18 1 Отговор
  какво искаш да кажеш че лелка симионова вдигна реитинга ,и че западняци идват тук
 • 55 Прометей

  14 2 Отговор
  ОТ КОГА МАЙМУНИТЕ ЗНАЯТ ЩО Е ТО ''ИКОНОМИКА''....!! НАИСТИНА НЕ СЪМ ВИЖДАЛ ПО ПРОСТО (ЧОВЕКОПОДОБНО) СЪЩЕСТВО....! НО , ДОКАТО НЕ БЪДЕ ОТСТРАНЕН И НА ВСЕКИ ИЗБОР СЕ ''ГЛАСУВА СЪС (ХИМИКАЛКА С ИМПАТИЧНО МАССТИЛО- ТАКА ЩЕ Е...!!
 • 56 Гост

  33 0 Отговор
  Колко жалко за красивата ни страна........хората които искат нормален живот и аз в това число се налага да я напуснем и то завинаги.....избори избори и все едно и също и най лпшото е че българия отива на все по зле....много жалко за всички нормални хора оставащи тук и рай за мафията и полицейщината

  Коментиран от #58, #77

 • 57 Стеф

  19 1 Отговор
  А кога ще сьобщи колко ни е реитинга определен от световно известната агенцив Фолксваген ?
 • 58 Прометей

  18 0 Отговор

  До коментар #56 от "Гост":

  (Гост) - НАРОДНИЯТ СЪД СЛЕД 1944 , ЩЕ Е КАТО ''МИНИ-МИНИ -МИНИ КОПИЕ НА ТОВА КОЕТО ГИ ЧАКА - МУТРИТЕ -ДЕМОКРАТИ - ЗАЩОТО ЗА ПЕРИОДА 1878 -1944 - НЕ Е БИЛО ПОСТРОЕНО -СЪЗДАДЕНО ТОВА КОЕТО БЕ СРИНАТО- И МАТЕРИАЛНО И ДУХОВНО -НАЙ ВЕЧЕ.....! БЕШЕ УБИТА ДЪРЖАВАТА - ОЦЕЛЯВАЛА НАД 1300 ГОДИНИ- А НАЦИЯТА НА ДУХА БЕ СМАЗАНА....!!
 • 59 ????

  22 1 Отговор
  След като ВСИЧКО ни е в РЕД, защо даваме на ПОЛОВИН България по 40 лева ПОМОЩ????
 • 60 Гочо

  15 0 Отговор
  Радвай се народе!!! Сега ни взеха и американците. Ще им заквасим майчиното мляко с лактобацилум булгарикум и със стрептококус термофилус. Който се е хванал с нас, хубаво не е видял! Тръмп да пита византийците, Османската империя, СССР, с какъв народ си има работа! Не народ, а белгийци! С F 35!!!
 • 61 Булаир

  16 1 Отговор
  На гол тумбак чифте тикви се вика това. Омръзнало ми е на ента степен от всички в сегашния парламент. Но най-вече от тиквата. Тоя е абсолютно болен, а последователите му – едни овце, които искат и ние да се присъединим към тяхното стадо. Но НЯМА! Тиква, помни, всеки път, когато дойдеш в Перник, ще те посрещаме с ,,Боко, та-та, тикво, та-та...".
 • 62 Бойко Борисов

  7 3 Отговор
  Ние в Банкя казваме-Едни уста имаш,като немож са отдума срах в тех....
 • 63 Този коментар е премахнат от модератор

 • 64 чамчо

  7 5 Отговор

  До коментар #2 от "нали":

  Има една наука, която се казва статистика. Тя показва кое, къде, как и колко. Това , че от твоята камбанария на неудачник, нищо не се вижда си е твой проблем. Като чета с какъв замах и авторитет пишеш, май ще си останеш проблемен. За проблемните всичко е в тъмно сиво и черно. Продължавай така.

  Коментиран от #70

 • 65 Този коментар е премахнат от модератор

 • 66 бай Кольо

  13 3 Отговор
  Еййй,от кога не ни беше казвано колко сме добре!
 • 67 ИДИОТ

  1 1 Отговор
  За вас ,Само за Вас ,Роби!!!
 • 68 Цветан Пеевски

  16 3 Отговор
  Ще се върна в България на путкин ден . На младите им ги разправяте тези патаклами . На мен няма да ми повлияят . Докато Бойко е на власт, аз в България НЕ !!
 • 69 ИМПЕРИАЛИСТ

  8 0 Отговор
  Някой може ли да обясни какъв е смисълът България да преминава през т. н. "чакалня на Еврозоната" или механизма ERM2, след като сме във валутен борд с Евро и ниска годишна инфлацията от години??? Отделно, че няма никакъв проблем да теглиш Евро на каса в банките. У нас фактически има двойна парична система – ЛЕВ и ЕВРО.

  Коментиран от #80

 • 70 Булаир

  18 1 Отговор

  До коментар #64 от "чамчо":

  Айде да си говорим за статистика, искаш ли? България е на 111-то място къмто април месец тая година по свобода на медиите (сиреч на словото) и последно от целия ЕС; България е на последно място по върховенство на закона сред страните от ЕС за 2018 г.; България е на последно място по жизнен стандарт сред страните от ЕС за 2018 г.; България е на последно място по БВП и реално потребление сред страните от ЕС за 2018 г........... Герберасти, ТОВА е реалната статистика, това е истината. Който се чувства щастлив в държава като тая и си живучка с мисълта, че той си е добре, а вън нека си вали, е ГЛУПАК. Тиквата го изгонихме, бе, хора, не помните ли?!? Целият парламент да си ходят, да идват нови муцуни, щото тия не мога да ги понасям вече. Толкова се облажиха, че всички са тромбоцити по 100 кила, начело с тиквата.
 • 71 Руската газ е по-скъпа от американската

  3 13 Отговор
  Видях че се коментира, че американската газ била по- скъпа. Ми напротив, от юни месец тая година внасяме и втечнена американска, като нетната печалба само за първият един месец е 15 милиона евро - спестени, иначе трябваше да ги пускаме всеки месец за Русия, та да имат да плащат на българските тролове.

  Коментиран от #72

 • 72 Я А1 Ася

  15 2 Отговор

  До коментар #71 от "Руската газ е по-скъпа от американската":

  Яи как достигна до тази гениална мисъл!? Аз не съм почувствал в къщи, че американската газ е по-евтина от руската !?
 • 73 Този коментар е премахнат от модератор

 • 74 Този коментар е премахнат от модератор

 • 75 Този коментар е премахнат от модератор

 • 76 Този коментар е премахнат от модератор

 • 77 Този коментар е премахнат от модератор

 • 78 Еретика

  11 1 Отговор

  До коментар #20 от "6865":

  Блажени са вярващитЧудо голямо.Рейтингът бил много голям ама много голям.А Бойко защо не казва защо живеем от зле и по зле.Е в неговият болен мозък има мечти че живеем добре.Е време да покажем че вече не сме Овце.
 • 79 Еретика

  7 3 Отговор
  Блажени са вярващитЧудо голямо.Рейтингът бил много голям ама много голям.А Бойко защо не казва защо живеем от зле и по зле.Е в неговият болен мозък има мечти че живеем добре.Е време да покажем че вече не сме Овце.
 • 80 Горо

  10 3 Отговор

  До коментар #69 от "ИМПЕРИАЛИСТ":

  Приятелю, за каква ниска годишна инфлация говориш? На нашата правителствена статистика ли се позоваваш или преценяваш по джоба си? Защото, ако преценяваш по джоба си би усетил как всеки месец от 10-годишното управление на Борисов инфлацията непрекъснато расте. 50 лева на ден вече са нищо, вече и 100-те лева са почти обезценени. Разбира се доходите се движат като охлюви и така прокламираните смешни увеличения на заплатите в някои сектори и то под натиск на протестиращи са отдавна "изядени" от поредната вълна на инфлацията. Досега не съм чул нито един премиер през тези нещастни 30 години на преход към нищото, правейки оценка на управлението си първо да започва с най-важния показател - ИНФЛАЦИЯТА.
 • 81 ПАНАИРА

  3 2 Отговор
  СЕ ЗАКРИВА,ТОЙ СЕРГИЯ ЩЕ ОТВАРЯ.
 • 82 Лекар БГ

  3 2 Отговор
  За някои,новината може да е важна. Другата новина,която Борисов не съобщава е следната.Нивото на стандарт на живот у нас е на 51% спрямо средно европейското. Бившата СССР Република Литва е на около 70%.А в "братска"Полша-81%.Сухи числа,които говорят много. Прочетете какво казва Г-н Пардю,по отношение на корупцията у нас.Прекалено красноречиво и правдиво е.И в пълен дисонанс с официалната доктрина.
 • 83 Кольо

  3 1 Отговор
  Голем е приръста и си личи по 20-25 кг в повече сложени около кръста за една година.
 • 84 Този коментар е премахнат от модератор

 • 85 Този коментар е премахнат от модератор

 • 86 Byg

  2 5 Отговор
  Много рев на червени тролчета , русофилски мусури и шумкари тука в клюкарника. След вечеринките в пенсионерския клуб решили да споделят мнение
 • 87 димитър

  2 0 Отговор
  Експертната оценка ,която получих от жена ми е-Финансовата рамка е същата-ПЕНСИЯТА-остава без промяна--- за разлика от ЦЕНИТЕ.
 • 88 пешо

  2 0 Отговор
  УУУУУУУУУУУУУ-ра.Няма да намалят пенсиите.
 • 89 мнение

  1 0 Отговор
  От кризата през 2008г. знаем колко струват рейтингите на тази и подобни на нея агенции! Борисов да се вземе в ръце и да спрат с увеличенията на цените и данъците, защото може да падне от високото посред зима...
 • 90 realist

  5 1 Отговор
  Хаха, най краткия виц! Всичко е манипулаци и измама, като фокусите на астор. С 250 лева пенсия, заплати по 500 лева, та на запад дори помощите са в пъти по високи?! Кави икономически успехи, какви стандарти, какви 5 лева?! Реалноста е :най бедни и изостанали в всяко отношение, вече дори не сме на дъното, ние сме ТРЕТИЯ СВЯТ... Срам и позор....
 • 91 Един българин

  2 2 Отговор
  На когото не му харесва България да изчезва и не се връща.Без вас ще се оправим по бързо.

 • 92 омбре

  3 0 Отговор
  Всичко е вярно.Икономиката ни се развива с бързи темпове.Тръмби,при последното си посещение понечи да се хвърли на врата на Нашия човек,но той хладно го отблъсна.Тръмби деликатно напомни,че е купил мотокари за три процента от брутния продукт на Задокеания,които да им доставим след 5 години.Нашият човек каза,че завода за мотокари още е в строеж,но това е добро начало,Допълни,че една логистична база на Тихия океан ще ни дойде добре .Тръмби каза,че Задокеанците още си вадят визи,а Нашият човек им обеща:Сега дайте базата,пък за визи ще говорим друг път.Нашият е голяма работа.Затова ни повишават рейтинга.
 • 93 Коко

  3 4 Отговор

  До коментар #40 от "Мартин":

  Коя икономика бе гербер неориентиран и заблуден избриой 5 неща произведени в България то бива бива тъпотия ама това е извън пътя обиколи малко страната и ще видиш що за икономика имаме същата като недъгавите магистрали що за глупак трябва да си да пишеш за развиваща се икономика в тая територия

  Коментиран от #97

 • 94 отец Арамис

  2 0 Отговор
  Повиши го от положение ,,давещ се" до позиция,,държащ се за сламка"
 • 95 стоян георгиев

  0 0 Отговор
  в момента българия е наи-добрата за инвестиции страна в региона заедно с румъния.кредитния ни реитинг го доказва и тва ще повлияе сериозно на стандарта ни.
 • 96 Иван Боянов

  0 0 Отговор
  Как няма да е повишен кредитният рейтинг, като концесии се дават всеки ден
 • 97 Иван Боянов

  0 0 Отговор

  До коментар #93 от "Коко":

  Акумулатори "Монбат" в гр.Монтана, шоколади "Своге" в гр. Своге, лекарства в Дупница и прочие,прочие. Има само един проблем,че заводите в България се притежават от чужденци
 • 98 Този коментар е премахнат от модератор

 • 99 банкерче с тефтерче

  0 0 Отговор
  "Публикувано във факти.бг: Борисов съобщи важна икономическа новина за България" и тя е в статията, почти до тази, Само един клик надолу . Там се казва "Банките ще събират без съд просрочените кредити"..... Ми тия банки не гледат ли на кого дават кредити бе ?! Или всичко трябва да о отнесе потребителя, независимо дали супера или в банката? И няма кой да те защити, понеже едната страна не си направила сметката, ама и ДРУГАТА СТРАНА не си е направила. Няма ли съд за това?! Демек, тва съд, тва прокуратура- кучета ги яли. А те че са кучета е ясно. Дано има Бог и друго няма да кажа!

Напиши коментар:


Публикувай
ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa или ca нaпиcaни изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки.