Last news in Fakti

13 Август, 2012 14:42 2 154 0

„Човекът, който ме вдъхновява“

  • човекът, който ме вдъхновява-
  • конкурс-
  • jobtiger-
  • личности

или Кои са лидерите на съвремието?

В търсене на новите българи, които имат положителен образ и влияние в различни области от живота ни – образование, наука, изкуство, бизнес, спорт, JobTiger стартира инициативата „Човекът, който ме вдъхновява“.

„Човекът, който ме вдъхновява“ има силен позитивен заряд. Инициативата цели да издири и представи на цялото общество личности, които носят нови идеи и заразяват с действията си своята общност. Тези личности създават новите ценности и носят новия имидж на България чрез положителния пример, който дават за икономическото развитие и лично израстване на всеки.

Кои са те? Кои са лидерите с ново мислене, които имат желание и енергия да променят статуквото, да се борят без прекъсване, да подобряват собствени рекорди, да експериментират, да успяват, да въвеждат иновации, да преодоляват трудности и едновременно с това да увличат още хора след себе си?

Кои са тези, които имат безспорен авторитет и положително въздействие върху своите общности, без да са били на кориците или екраните на водещите медии в България?

Отговори на тези въпроси ще даде обикновения човек. Той ще има възможността  да изкаже мнение и предпочитание, да идентифицира личности, които го вдъхновяват, да открои образът на своето време.

„Сбъдната мечта,“ така описва „Човекът, който ме вдъхновява“ Светлозар Петров, изпълнителен директор на JobTiger. И добавя - “това е начинът да идентифицираме новите, положителни образи на България и да откроим техния пример за подражание.“

Кампанията ще се проведе чрез идентифициране на новите личности и гласуване онлайн. Сайтът на „Човекът, който ме вдъхновява“, където можете да споделите и гласувате за номинациите е http://www.jobtiger.tv/inspiration.

Победителите ще бъдат обявени на тържествена церемония на 1 ноември 2012 – Ден на народните будители.

 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА