Last news in Fakti

12 Ноември, 2020 23:31 1 952 7

Хотелиери и ресторантьори: По-дълъг срок за подаване на документи по 60/40

  • заведения-
  • мерки

Писмо до Деница Сачева

Хотелиери и ресторантьори: По-дълъг срок за подаване на документи по 60/40 - 1
Снимка: БГНЕС

Българската хотелиерска и ресторантьорска асоциация настоява за удължаване на срока за подаване на документи по втория дизайн на мярката 60/40, съобщи БНР.

В писмо до министъра на труда и социалната политика Деница Сачева от браншовата организация предлагат или да бъде удължен срокът за подаване на документи за спад на оборота през септември, или да бъде направена корекция за критерия за допустимост, за да могат повече представители на бизнеса да се включат.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Така е най-справедливо!

    8 0 Отговор
    Ако Сачева трябва да дава пари, то да са на проститутките, сводниците и дилърите на дрога, защото те са двигателя на туристическия бизнес. Типове като Алибаба са шапката - непотребна, алчна и безскрупулна
  • 3 Вежди мастиката

    10 2 Отговор
    Сър Ричард Алибегов е най—добрият работодател.Прибира 100% от държавната помощ.Така правят и бизнесмените на Запад.Казват,ние имаме 100 души персонал и държавата дава 60% за тях,които собственика прибира за себе си и казва на работниците,че не са одобрени по схемата за подпомагане.Факт.
  • 4 Врачка

    7 1 Отговор
    Ковида ще отмине някой ден.Но хазната ще бъде празна ,опоскана от подобни асоциации и браншовици.Ама пълненето на торбата с пари ще е на наш гръб и на поколението,което сега е на 10 год.Те това ни чака,нищо добро в следващите 50—60 лета.
  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 мУНЧО Селски

    3 2 Отговор

    До коментар #1 от "Последния Софиянец":

    Разбра ли най-после,че и за чистач....не ставаш..в твоята мечта,да имаш кръчма???Оди поне да си Земеш последните стотинки...от спонсорите......"бизнесмен". хахХаХИХПИпИИИИхаха