Last news in Fakti

23 Май, 2021 06:09 2 906 9

В Крайморие откриха плажния сезон предсрочно

  • крайморие-
  • плаж-
  • сезон-
  • чадъри-
  • шезлонги-
  • концесионер

Една обходна двойка спасители ще следи за сигурността до 1 юни, когато броят им ще се увеличи

В Крайморие откриха плажния сезон предсрочно - 1
Снимка: БГНЕС

Плажът на Крайморие е първият по Южното Черноморие, който седмица по-рано посрещна летовници, предаде БНТ. От този уикенд ивицата в Крайморие вече е готова да посреща туристи, а една обходна двойка спасители ще следи за сигурността до 1 юни, когато броят им ще се увеличи.

Цените на съоръженията на този плаж са намалени с 50% - 5 лева за чадър и 5 лева за шезлонг. В сряда се очаква Министерският съвет да гласува дали да се опрости от концесионната такса на стопаните на плажове, ако намалят цените на своите съоръжения.

"Или на 100%, тоест нулева цена или на 50% по договор, това което е заложено по договор. Аз дори и да нямам такива гаранции все още ясни или подписано споразумение с държавата, аз съм го сторил вече и при мен цените са на 50%" каза Николай Димитров, концесионер на плаж Крайморие.

Спасители и по останалите охраняеми ивици трябва да има от 1 юни, когато е официалното откриване на плажовете у нас.


Поставете оценка:
Оценка 3.7 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ?????

    18 0 Отговор
    Къде го има тва - 10 лева за чадър и 10 за шезлонг, нищо не е намалил
  • 2 Даааа

    15 1 Отговор
    И във Византия са открили сезона.
  • 3 Бг Турист

    22 0 Отговор
    5лв чадър + 2 по 5лв за шезлонги=15лв=7.5евра=5фрапета+5мин.вод от 0,5л доро(подарък) или 3,5 бири''Кайзер'' или 3 Пина-Колади+ чадъри и шезлонги в цената ...хм..не, не все пак Гърция е по-евтино...по-чисто и по-приятно. Поздрав от слънчева Гърция за селяните в Крайморие с кренвиршите и кетчупа в/ху мазните вестници.Абдалите нямате свършане бре..ма то на вас се крепи света.
  • 4 Бг Турист

    10 2 Отговор
    А в Турция не знам как е, може и под тези цени да са , ама в тая с..гания..не мерси, предпочитам парите ми да остават в ЕС, не да храня морковите..А и нещо не им спори с Короната, уж ваксини, уж туйти-онуйти...пълни са с болести, пък и редовно ги люлее. От къде да съм сигурен, че някоя нощ хотела няма да падне върху мен. Виж, Албания е друга бира...харесва ми много, даже в някои случаи повече и от гръчко.
  • 5 Гост

    6 0 Отговор
    Публикувано във факти.бг: Цените на съоръженията на този плаж са намалени с 50% - 5 лева за чадър и 5 лева за шезлонг. >> ХАХАХАХАХАХАХАХА НЕ ВИ ЛИ Е СРАМ БЕ ХАХАХАХАХАХАХА В Гърция си вземаш едно кафе и си седиш под чадъра.
  • 6 Гост

    6 0 Отговор
    Публикувано във факти.бг: дали да се опрости от концесионната такса на стопаните на плажове >> Напрово им подарете плажовете. Нали и без това сте техни хора, сложени там горе, да им гласувате закони, каквито са им удобни.
  • 7 Гост

    7 0 Отговор
    Публикувано във факти.бг: при мен цените са на 50% >> Верваме ти баце. Първо вдигнахте цените да сте на 8000% печалба, а после смъквате 50% и вече сте големи благодетели хахахахахахахаа
  • 8 Васил

    4 0 Отговор
    Значи ще имат чадъри и спасители без туристи най добре да продължат сезона до края на декември може и има някой желаещ за бетон и фекалии.
  • 9 Папурко

    6 0 Отговор
    Крайморските тарикати си мислят, че с тия въдички ще хванат големи риби...Да, ама не. Най-много да се хванат за палците.