Last news in Fakti

10 Октомври, 2021 11:00 10 483 182

Кирил Петков: Свикналите да ползват държавни пари за бизнеса си много ги е страх

  • кирил петков-
  • асен василев-
  • продължаваме промяната

Ако "Продължаваме промяната" са в контрол на бъдещото правителство, той гарантира, че нито 1 лв. няма да бъде похарчен по непрозрачен начин

Кирил Петков: Свикналите да ползват държавни пари за бизнеса си много ги е страх - 1
Кадър БНТ

Със сигурност не сме партия на президента, нито сме продължение на "Демократична България". Ние сме продължение и съмишленици на това, което правихме последните четири месеца. Една нова изгряваща партия в центъра, която има дългосрочна задача да смени коловозите на България. Това заяви пред БНТ Кирил Петков от "Продължаваме промяната".

"Диалогични сме, разбираме, че ще бъдем част от една бъдеща коалиция, вярваме, че ще бъдем с водещото място - наистина аз вярвам, че този резултат от 30% не е имагинерен, последните проучвания, които виждаме ние - са 20% като подкрепа с голям темп на растеж. Най-важното за нас е да имаме 121 депутати от съмишленици, не е казано само от нас", допълни Петков.

Той коментира, че за 4 месеца са спрели огромни средства на едни хора, които от години са свикнали да използват държавните пари за своя бизнес.

"Знам, че за 4 месеца те ни издържаха, но сега за 4 години ги е много страх. Ще има невероятни нападки, защото те не могат да си позволят едни независими хора като нас да имат възможността да повлияят посоката на държавата и тези 8 млрд., които ние знаем, че се усвояват не по най-прозрачния начин, да бъдат спрени", каза още Петков.

Ако "Продължаваме промяната" са в контрол на бъдещото правителство, той гарантира, че нито 1 лв. няма да бъде похарчен по непрозрачен начин. Това е основна мисия на партията.

"Всички политици обещават светло бъдеще, ние обаче в последните четири месеца показахме, че реално можем да действаме. И хората, които си говорят с нас, казаха: колкото повече ви атакуват, и колкото по-страшни изглеждат атаките, толкова сме по-сигурни, че вие сте истински и наистина сте засегнали истински интереси", коментира Кирил Петков.

Той заяви, че водачите на листи ще ги обявят в понеделник или във вторник. Със сигурност ще бъде водач на листа в София. Петков допълни, че има доста известни и успешни хора в листите, и разказа, че първоначално тези хора отказват да се включат в "тази мръсна игра политиката, това, което ги връща, е нашата лична мотивация".

Петков коментира и казуса с канадското си гражданство.

"Аз дадох всички документи, които притежавам, на Конституционния съд, ще уважим тяхното решение. Две неща, които за мен са важни - едното е да може да ме конституират: аз искам да мога да кажа моята гледна точка, и другото е, много е важно, защото това не е само българско право, а има и международен аспект, трябва да поканим и международни експерти. Всяка държава трябва да държи на собствения си суверенитет, като сама решава в кой момент един гражданин се е отказал, или не се е отказал, не трябва да се разчита на чужди бележки", каза той.


Бел.ред.
Уважаеми читателю,
14 ноември 2021 г. ще е уникален ден, когато ти ще гласуваш едновременно за конкретен човек (мажоритарен избор на президент) и за списък от хора (подбрани от и верни на задкулисието нови депутати).
Усещаш ли разликата?


Поставете оценка:
Оценка 4.1 от 109 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 спиро

    99 168 Отговор
    Дребен мошеник

    Коментиран от #22, #84, #101, #132, #177

  • 2 ДЪПъсарче

    125 40 Отговор
    Страх тресе кочината ни от 🐑🐑🐑
  • 3 choko

    186 54 Отговор
    Кирил е прав трябва след тези избори веднага да се действа!

    Коментиран от #98

  • 4 Истината за

    90 154 Отговор
    Старите хора казват,че човек когато ти говори и не те гледа в очите със сигурност те лъже.

    Такива са и тия Двe кукувици oт тaкa нaрeчeнaтa партия "Продължаваме подмяната!Продължаваме да ви лъжем!Продължаваме c измaмaтa!" е една голяма илюзия и голяма измама!

    Тe нe мoжaхa дa cи cвият coбcтвeнo гнeздo,нo ce нaнecoхa нaгoтoвo в пaртиятa нa Нacтимирчo!

    Cлeд кaтo бъдe упoтрeбeн тoй щe бъдe изхвърлeн oт тeзи кукувици oт coбcтвeнoтo cи гнeздo-пaртия "Вoлт"!

    Коментиран от #96

  • 5 Текезесе

    74 144 Отговор
    Тоя нов “месия “с текезесарската физиономия пак говори врели -некопели .
  • 6 Дядо Демократ

    71 137 Отговор
    Киро Незаконния.
  • 7 Вивияи

    138 32 Отговор
    лошо момче… таман си наръчваха некои новите Майбаси и ти им спре схемата :))
  • 8 Dinero

    111 55 Отговор
    Кирчо е нащо момче вярва ме му в успеха !
    В НС имаме нужда от такива хора, а още по-хубаво ще е с 121+ депутати.
  • 9 Maf1ata BG

    133 36 Отговор
    Много ги страх пишман бизнесмените на ппГРОБ и ДПС!
  • 10 Тука троловете са сутрешни

    33 21 Отговор
    Абе ей. Сменяте мнения през един ден ве? Какво ми интригантствате все едно не ви знаем чалъмите?!!!?
  • 11 КИРО ЛЪЖЕЦО

    58 90 Отговор
    ЗАВОДА НА АЛБАНСКИЯТ ЗАРЗАВАТЧИЯ ЗА ...ЕЛ. АВТОМОБИЛИ ДАЛИ ОТВОРИ ВРАТИ В БЪЛГАРИЯ, СЛЕД КАТО...КИКИ КАНАДСКИЯТ МОШЕНИК МУ ПОДАРИ...35 000 000 ОТ БЮДЖЕТА?!?
    ЗА ЕДИН..."ПОЧТЕН" КРАДЕЦ,...СПЕЦОВ...ПИТАМ

    Коментиран от #168

  • 12 Този

    44 80 Отговор
    ми прилича на партиен секретар от ткзс, който убеждава в светлото бъдеще. Такива ги докара и царя навремето вервайте ми само за осемстотин дни.
  • 13 Абе

    56 15 Отговор
    щом и СДС взеха да ги харесват не е добре за ГЕРБ :D

    Коментиран от #32

  • 14 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    45 83 Отговор
    И ти си мошеник и крадец и лъжес сь КАНАДСКА ДИПЛОМА ти си фалшификат

    Коментиран от #30

  • 15 JEFF

    91 33 Отговор
    Браво за смелостта да премахнете корупционния модел Борисов. Няма да ви е лесно, но с подкрепата на почтените българи, които не са малко, тази промяна е възможна. Успех !
  • 16 РУМЕН ПЕТКОВ КУЛТОВ:

    37 86 Отговор
    "ТОЗИ ..КИРЧО КАНАДЕЦА И ФАТМАКА СА...ПРОФЕСИОНАЛНИ ..ЛЪЖЦИ"!
  • 17 Прабългарин

    4 23 Отговор
    Извинeтe, зaщo някoи хoрa иcкaт aз дa нямaм приятeлкa и кaтo цялo oфициaлнa coциaлнa cрeдa ? Зaщo някoи хoрa иcкaт aз дa живeя в caмoтa и дa нe cъм дoбрe ? Мнoгo лoши хoрa ca явнo тeзи "някoи хoрa" ! Зaщo прaвитe тaкa ? Зaщo ?

    Коментиран от #119

  • 18 Софиянеца

    80 36 Отговор
    Мачкай, Кирчо!
    Кирца, разчитаме на теб да ни измъкнеш от последните места!!
  • 19 Те дори

    73 11 Отговор
    и не ги инвестират в бизнеса си , а с голяма част си купуват имения , луксозни джипове и лимузини , пътуват из далечни дестинации и живеят в лукс ! С право такива "бизнесмени" се страхуват , че ще им спрат кранчето !
  • 20 Чук и Гек

    20 55 Отговор
    Многото харвардско говорене отблъсква елктората! например - Публикувано във факти.бг: ,,...тези 8 млрд., които ние знаем, че се усвояват не по най-прозрачния начин, да бъдат спрени". Кажи направо - крадат, за да те разбере средностатистическия BG тьпанар! Нямаш ли записи как говори Бойко Б!? Когато бе стартираща политическа сила като теб, преди първите му парламентарни избори говореше за Братко И Батко и ,,комунистите и ДПС" - ,,Това е страшно племе! Крадат! Ето, дали на тези двамата обществена поръчка за 120 милиона...! 120 милиона! След това теглиха, раздаваха и усвоиха билиарди, но никой не говори за крадене, а за Бойко I Строител.
  • 21 Баш психиатър

    32 61 Отговор
    Лошото е че тоя е сладкодумен мошеник,и много хора ще му повярват.Такива бяха и сладкодумниците от пирамидите,и после видяхме що народ изгуби парите си,и що народ измре от тоя факт.
  • 22 отегчен

    45 16 Отговор

    До коментар #1 от "спиро":

    Овладя ББР, ФнФ, ДКК. Никак не е дребен.

    Коментиран от #33, #74

  • 23 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 24 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 25 ХО ХО ХО

    32 45 Отговор
    КАЖИ КАДЕ СА 8 МИЛИАРДА КОИТО КАЗВАШ ЧЕ СТЕ СПАСИЛ ОТ ИЗТОЧВАНЕ НА ХАЗНАТА, КАДЕ СА, КАДЕ СА КАДЕ СА???
  • 26 ААААААХААААА ХАХА... КИКИ ЛЪЖКИНЯТА

    26 56 Отговор
    И ФАТМАКА НАИСТИНА ЗАПОЧВАТ ДА МЕ КЕФАТ!! НЕ МОГА ДА РЕША КОЙ ОТ ДВАМАТА Е ПО-ГОЛЕМ ЛЪЖЕЦ!
    ..НЕЩО ПОВЕЧЕ,.. ДАЖЕ И .."РЕШЕНИЕТО НА КАНАДСКАТА ДЪРЖАВА ЗА ГРАЖДАНСТВОТО ,..НА ТЕ ТОА БОКЛУК ,..И ТО СЕ ОКАЗА...ФАЛШИВО!!!✊😂🇸🇮🇻🇳

    Коментиран от #38, #46

  • 27 Захарен памук

    23 41 Отговор
    Виц---"Скъпа,пожелай си каквото се сетиш,ще ти обещая всичко!" Та явно и човекът излъгал Президента, попълнил декларация с невярно съдържание и без да признава,че е постъпил неправилно,обещава ли,обещава.Всичко за което хората са се дразнели при управлението на ГЕРБ, той обещава да го оправи.Зависи колко камилчета ще се хванат.

    Коментиран от #76

  • 28 НЯКОЙ

    59 22 Отговор
    Те показаха, че знаят и могат - ще ги подкрепим да го направят!
  • 29 00000

    33 43 Отговор
    Ако наистина искахте да спирате кражбите, нямаше да назначавате данъчен измамник за шеф на НАП.
  • 30 ГРАД ВРАЦА

    49 17 Отговор

    До коментар #14 от "ГРАД КОЗЛОДУЙ":

    Може да се види кои са сайтовете на ДПС- тези дето плюят по Кирчо!

    Коментиран от #37

  • 31 Похвални са

    30 34 Отговор
    напъните ти Кирчо и добре и убедително говориш! Но имайки предвид натискането и дребните лъжи, говори единствено за голям зор и напън за власт! Знаейки, че сте проект на кръга капитал и всичко си идва на мястото и напъна ви за власт се изяснява! Не щем повече задкулисия, които да лъжат и обслужват някой!

    Коментиран от #180

  • 32 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    33 7 Отговор

    До коментар #13 от "Абе":

    отсдс
    иван костов който
    с масовата приватизасия
    съсипа
    ИНДУСТИЯТА ИКОНОМИКАТА
    на
    БЪЛГАРИЯ
    ТА
    сдс ндсв герб
    винаги са били
    срещу
    обикновените ХОРА
    това са олигарси и капиталисти
    интереси просто интереса клати феса
    помнме ДЯНКОВАТА мазно подиграватлна усмивчица
    показвайки ни постната пица
    помним ЛУКАНОВАТА
    ВИДЕНОВИТЕ
    ГЛАДНИ зими то та капиталистите и
    олигарсите
    са кожодери сит на гладен не вярва
  • 33 Я па тоА

    31 27 Отговор

    До коментар #22 от "отегчен":

    А защо една трета от исканите пари са за кредити на избрани фирми през ББР на канадеца? А да, защото са наши хора и нямат никакво намерение да ги връщат. А от къде да сме сигурни, че канадеца не взема процент за да отпуска тези пари? А, да бил харвардец.

    Коментиран от #51, #172

  • 34 ЙЕЙЛ

    24 37 Отговор
    Този Сориспийски престъпник го очаква арест и съд. Както и МУНЧО ФАТМАКА

    Коментиран от #40

  • 35 Чук и Гек

    27 8 Отговор
    Върнете се, българи, а когато се върнат - Стой! Имаш ли тескере, Декарация, Гражданство, Ваксина! Тест! Регистрация! Христо Ботев акостирал на ломския бряг, огледал се за делегацията по посрещането, но никой на хоризонта! Изведнъж, зад близката палма изскочил Киряк Стефчо и викнал - Назад, във Влашко кьпеклар! разделяш нацията! И той извадил пищов и гръмнал вола.
  • 36 не е истина

    25 42 Отговор
    Гледам ухилената физиономия на този мошеник ,слушам дивотиите ,които дрънка ,лъжите с които ни успива и се чудя - българите наистина ли сме толкова наивни ,наистина ли си въобразяваме ,че тези хиени (ПП) ще бъдат честни ,почтени и няма да крадат ?! Малко ли ни бяха "месиите" на Царя и профитата на СерГЕЙ ?! Малко ли постни пици изядохме при Дянков ?! Няма толкова наивно племе ,няма !!!

    Коментиран от #56

  • 37 село БАНИЦА

    5 1 Отговор

    До коментар #30 от "ГРАД ВРАЦА":

    защо РАДИО СИЛВЪР спря фалира ли
  • 38 Кочо

    13 6 Отговор

    До коментар #26 от "ААААААХААААА ХАХА... КИКИ ЛЪЖКИНЯТА":

    Какво означава фатмак?

    Коментиран от #53

  • 39 хрантутници

    8 10 Отговор
    Държавни пари за бизнеса си? Някои са построили най-после комуни зЪма.
  • 40 не позна

    13 13 Отговор

    До коментар #34 от "ЙЕЙЛ":

    Губите и двата вида избори!
  • 41 Емил

    19 25 Отговор
    В тази партия 30% са чистокръвни евреи, а останалите се надяват да станат!

    Коментиран от #44

  • 42 XxxL

    31 31 Отговор
    И защо да гласувам за ,,Продължаваме ПОДмяната"? Да пълня офшорките на Кокорчо? Соросовите НПО-та да смучат повече държавни субсидии? Да учат децата на джендърлък? Да стават национални предатели? Жените да стават озлобени бабички феминистки с дузина котки?
  • 43 Бойко идвай

    17 29 Отговор
    Канадецът Раздава парите на българската държава на свои фирми приближени все едно му е бащиния Вервайте българи новите месии крадат явно безнаказано гласувайте за новите ви Оправачи
  • 44 Българин

    12 5 Отговор

    До коментар #41 от "Емил":

    Кажи десет имена?
  • 45 Бля-бля ...

    27 30 Отговор
    Харвардската зима ще ни накара да мислим за Виденовата зима като за пролет

    Коментиран от #102

  • 46 Кочо

    21 7 Отговор

    До коментар #26 от "ААААААХААААА ХАХА... КИКИ ЛЪЖКИНЯТА":

    Питам те, какви са отличителните белези на понятието ,,фатмак" Дай ги тук и да видим кой отговаря на тези показатели? Ти, ако ме питаш, какво значи ,,толуп", веднага ти обяснявам! Но, не питаш! Защото знаеш! А, барба Ганьос знаеш ли какво е?
  • 47 Бойко идвай

    15 25 Отговор
    Кирката и сие спасителите само че Незнам защо сте решили че ние Българите имаме нужда от Вас Вървете си лъжливи спасители Алчници

    Коментиран от #105

  • 48 ?????

    17 20 Отговор
    Само да питам. Тоя шмърка ли кокаинум?
  • 49 Само да попитам

    20 18 Отговор
    Докога прокуратурата,няма да се самосезира за харвардските измамници?
  • 50 Прабългарин

    13 0 Отговор
    България не е нормална държава, кога ше стани нормална ?!

    Коментиран от #58

  • 51 Айде взЕми

    22 12 Отговор

    До коментар #33 от "Я па тоА":

    се зАпри бе tулуп!
    Кога Кирчо дойде, кога му осветихте далаверите.
    А за оня другия tулуп от Банкя ни дума ни вопъл ни стон, че окрадоха държавата и ни закотвиха на последно място в ЕС>

    Коментиран от #55

  • 52 Пацо

    18 19 Отговор
    Кирето е представил фалшификат ,че не е канадски гражданин
  • 53 Бамбука

    11 20 Отговор

    До коментар #38 от "Кочо":

    Селски Фетфебел с клепарести ушаци, ДЕБИЛЕН и със зелени смрадливи чорапе, Рогоносец( като Лопатар) и ку-р-ва на Червената Мафия

    Коментиран от #60

  • 54 Бойко оправя щерка си

    5 10 Отговор
    Бойко Борисов
  • 55 Я па тоА

    4 8 Отговор

    До коментар #51 от "Айде взЕми":

    Какво имаш, че ще те крадат. Само прошляци.
  • 56 Значи кво

    18 9 Отговор

    До коментар #36 от "не е истина":

    да избираме пак Буцо ти тути буци ли?
  • 57 Кубрат

    12 22 Отговор
    Киро лайнотооо да вербуван от американския кенеф.Киро пали си към черносмърдящия кенеф
  • 58 Стойко

    8 8 Отговор

    До коментар #50 от "Прабългарин":

    Когато избием червената ком-олигархия на ДС/БКП.
  • 59 121212

    17 21 Отговор
    Киро отмъкна парите от Магистрала Хемус и си направи партия

    Коментиран от #64

  • 60 Кочо

    13 4 Отговор

    До коментар #53 от "Бамбука":

    🎃Тикви яде ли или ги дава на прьсето? 🐷
  • 61 Непукист

    22 14 Отговор
    По-лошото от това,че е излъгал Президента е,че продължава сам да тълкува законите на България и да се държи така,все едно хората, които търсят истината,са завистници и му пречат.Как,как да му повярвам на думите,като делата му говорят съвсем друго.Иска ЗАДЪЛЖИТЕЛНО да работи в тандем с другите двама,за които информацията от предишни дейности не е лицеприятна.Малко ми прилича,като жена да хване мъжа си в изневяра,а той да обяснява,че не е това,което изглежда.
  • 62 Прабългарин

    9 4 Отговор
    България кога ше стани нормална страна?
    Политическата структура на България не е бъгарска !
    Тва не е нормално да е така, трябва да стани българска !
    Огромни реформи трябва да станат с и в България , за да стани нормална страна , с която българите да се гордеем и да се чувстваме у дома си, а не като у дома си !
  • 63 Хихихихии.. хихихихии

    18 18 Отговор
    МАЛКО ОСТАНА,..ОЩЕ СЛЕДВАЩАТА СЕДМИЦА КОНСТИТУЦИОННИЯ СЪД (макар и с нежелание) ЩЕ ОБЯВИ,...КОЙ МЕЖДУ КИКИ ЛЪЖЕЦА-дЖЕНДЪРЛЯК и... ХАРМАНЛИЙСКИЯТ СЕЛСКИ ИДИОТ-МУНЧО ФАТМАКО Е.....ЛЪЖЕЦ НОМЕР УНО (1) НА БЪЛГАРИЯ!!!
    Хихихихии ю..... хихихихии........
    ЗАЛАГАЙТЕ СМЕЛО........ Хихихихии....... хихихихии.......
    ГЕШЕВ ГИ... ОЧАКВА.........

    Коментиран от #72, #123

  • 64 Къде

    14 12 Отговор

    До коментар #59 от "121212":

    Вярно,къде отидоха тези пари?! Поне да платят на хората,или да ремонтират Тракия,а не да лъжат,че няма пари.
  • 65 3973

    16 1 Отговор
    И какво толкова решително се е случило през последните четири месеца , асвен , че Тулупът вече ме дразни не като МП , а като гражданинът Буци , а това едва ли е някаква ваша лична заслуга . Нещата вървят на влошаване , е и това не е ваша заслуга , така се получи в резултат и на други тулупи от световната политическа сцена. Проблемът ви не е в техните страхове , проблемът ви е в нашите опасения и престани с този идиотски оптимизъм , нещата са сериозни.
  • 66 Кирю

    18 5 Отговор
    Няма вече бацо в шкафче пачките да реди, нема вече гепи пачки с подпорните стени
  • 67 кир

    14 18 Отговор
    Много опасни мошеници. Ако Конституционния съд е на място Киро трябва да се насочи към затвора. С лъжите си трябва да бъде политически труп но медийната клоака е с двойни стандарти. Петър Илиев го унищожиха за плагиатство , а Киро - явен закононарушител подписал декларация с невярно съдържание си вее задника из студията. Това ако не е двоен стандарт здраве му кажи!!!

    Коментиран от #75

  • 68 Ники

    13 11 Отговор
    Новите месий на България незнам защо сме толкова найвни българите, че вярваме винаги на такива и затова сме на дъното.
  • 69 истината

    0 7 Отговор
    смешка
  • 70 Мачкай

    15 10 Отговор
    Кирил и Асен номер 1
  • 71 Чочо

    5 13 Отговор
    Тоя съм го виждал на автогарата в Червен бряг на ,,тука има тука нема,,
  • 72 Какво

    9 5 Отговор

    До коментар #63 от "Хихихихии.. хихихихии":

    Какво има да залагаме?!Нали излезе информация,че натискът от САЩ е голям,та пак ще извъртат нещата.Просто чакат да мине време и после за народа остава "Битият,бит...."Даже КС чака да се произнесе чак тогава,когато ще е без значение,т.е след изборите.Има закони,има процедури.Какво толкова ТЪЛКУВАТ?!
  • 73 Прабългарин

    4 1 Отговор
    В и за България трябва да се създаде национална институция, която да помага на всички българи, за да сме истински добре и да спрем да мрем !
  • 74 Мавродиев

    13 5 Отговор

    До коментар #22 от "отегчен":

    Достатъчно раздава от ббр на шиши миши и бацо у шкафа и разни колектори там. Хубаво им я дръпнаха банката
  • 75 Мусака Херовингата

    5 6 Отговор

    До коментар #67 от "кир":

    Така е наредила
  • 76 гост

    4 2 Отговор

    До коментар #27 от "Захарен памук":

    Има и по добър:,,Скъпа, ако ми дадеш да те любя, ще ти подаря истинска Имитация на златна верижка.."
  • 77 Стойко

    21 4 Отговор
    Буда Борисов най младия член на БКП. Опоскал за 12 години държавата като термит.
  • 78 Стойко

    15 6 Отговор
    Шкумбата за Борисов: Лейте му един куршум на тоя човек против уплах, че Радев му взе страха!

    Димитъp Tyджapoв – Шĸyмбaтa пoгнa eĸc пpeмиepa Бoйĸo Бopиcoв тaĸa, ĸaĸтo caмo тoй cи мoжe. Oт ceдмици и мeceци вeчe имeтo нa пpeзидeнтa Pyмeн Paдeв нe cлизa oт ycтaтa нa Бopиcoв. Днec oтнoвo бeшe cъщoтo.

    "Bзeмeтe мy лeйтe eдин ĸypшyм нa Бoйĸo, бe! Πpoтив yплax тaĸa… чe нe ядe, нe cпи вeчe, caмo Pyмeн Paдeв мy e в глaвaтa. To бивa дa мy e взeл cтpaxa, aмa чaĸ тoлĸoвa. Cигypнo пoдcĸaчa в лeглoтo и cĸaчa изпoтeн oт yжac нoщec“, шeгoвитo пoдмятa Шкумбата

    Коментиран от #83

  • 79 Стойко

    19 8 Отговор
    Шкумбата изригна: Време е с Борисов да се случи като с Чаушеско
    Както се казва – веднъж да го „обесим“ на площада и другите, които идват след него, отлично ще знаят как НЕ трябва да се управлява. Разбира се, това е в преносен смисъл – не насилие трябва, а съд и присъда за този изрoд който за 12 години опоска страната като термит!
  • 80 Кокорчо

    20 10 Отговор
    Гледаах го господинчото по телевизията и говореше за червени лампички, като си избирали кандидат съучастниците. Моите червени лампички са:
    - Лъже без да му мигне окото и не изпитва никакви угризения, а когато го разкрият дори не смята за нужно да се извини.
    - Нарушава законите и фалшифицира документи пак без да му мигне окото, като единственото му оправдание е, че е мислел, че е прав. Основен принцип в правото обаче е, че незнанието на законите не освобождава от тяхното спазване.
    - Твърдо е убеден, че лъжите, измамите и нарушаването на законите, ще му се разминат и нарича обвиненията несериозни и смехотворни. Това показва, че или изобщо си няма представа какво е извършил или има сериозен гръб. Естествено задкулисен.
    - Представя 4-месечната чистка като сериозен успех. Включително назначаването на Спецов, укрил данъци за 1.5 милиона, премахването на контрола на фонда на фондовете и назначението на една начинаеща юристка с 5-цифрена месечна заплата.
    - Продължава да хвали измамата с автомобилната уж инвестиция, при която за някакъв абсол
    тно безперспективен проект трябва държавата да плати на албанец, представящ се за германец десетки милиони, за да започнел после той да инвестира.
    И т.н. и т.н.
    Царските юпита бяха "по-чисти" и направиха куп поразии.
    Вън търговците от храма България.
  • 81 Мутрата в затвора

    15 4 Отговор
    Адска машина направи на парчета джипа на столична бизнесдама, която е приятелка на висш служител от средите на СИК. Пострадалата Цветанка Карагьозова излиза с бодигарда от охранителна фирма "Ипон" Бойко Борисов, който е съдружник на акционерите в застрахователна компания СИК и Интергруп Румен Николов -Пашата ,Младен Михалев-Маджо и Милчо Бонев -бай Миле. Легалния бизнес на пострадалата е фирма за химически продукти , масла и изкуствени торове. В-к Капитал 31 март 1997 г.
  • 82 Sion

    14 16 Отговор
    Кирчу държал на суверенитета, но искал международни експерти у КС?! Не сме имали скоро подобен клоун..
  • 83 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    2 3 Отговор

    До коментар #78 от "Стойко":

    СТОЙКО ПРИЯТЕЛЮ опитах се да вляза в БЛИЦ излиза ми 400 това БАН ли е блокирали ли са ме

    Коментиран от #85

  • 84 майката на костов

    12 16 Отговор

    До коментар #1 от "спиро":

    Напротив, измамник от класа! Ще дойде обаче ден, в който да отговарят , барабар с президента , за всичките безобразия!
  • 85 Стойко

    3 4 Отговор

    До коментар #83 от "ГРАД КОЗЛОДУЙ":

    Точно така . БАН е! Аз съм запознат защото и мен там са опитвали да ме бaннaт така! Мен не могат никъде, но по този начин са опитвали. Да не ти пука, нали сме тук

    Коментиран от #92, #100

  • 86 Българка

    17 9 Отговор
    Петков и Василев са пречка за усвоителите/ мутрите, защото осветиха престъпните схеми за източване на парите ни и обезкръвяване на нацията. Със затваряне кранчета за финансиране на мафията те си спечилиха открити многобройни врагове. Виждаме атаките , лъжите и помията която обилно изливат срещу тях от ГЕРБ- ДПС и подкрепяни от ИТН.
    Относно решението на КС по казуса с гражданството, напомням, че отдавна КС не е независим правосъден орган. Там е братиньото на Борисов- Велчев, там е и съдията, който вече е осветен със сметки за милиони, които не са декларирани. Единственият непревзет правосъден орган от мафията е ВКС.

    Коментиран от #122, #134, #158

  • 87 гост

    10 9 Отговор
    Какво стана с Канада

    Публикувано във факти.бг:

    коментира и казуса с канадското си гражданство


    Петков дори сравни случая си с предоставянето на руски паспорти за гражданите на Северна Осетия

    Шекерчо, да ти приличаме на осетинци.

    Примера ти не е подходящ.
    Дай пример от Европата
  • 88 среднощен

    10 10 Отговор
    На мъж, който си боядисва косата - трудно се гласува доверие...

    Коментиран от #93

  • 89 Кратко и ясно

    7 6 Отговор
    Без много приказки. Евалла
  • 90 Тарзан

    12 9 Отговор
    Бай ганьо е тома неверник.всеки които иска да направи някаква промяна да промени статуквото веднага е оплют. Затова бачкаите за 500 Евро и миите чинии на запад.
  • 91 Буха ха

    13 10 Отговор
    Побъркахте ме с тия. Събуждам се сутринта, нещо шумоли под леглото, поглеждам, отдолу ми се хили Кирчо. Подскочих, взех телефона, светнах отдолу, то били чифт стари мръсни чорапи. Изпсувах и тръгнах към кухнята. Отварям хладилника, отвътре ми се блещи Кокорчо. Ааааааа! Погледах пак, а то било до половината пълно бурканче с кисели краставички. Пуснах да правя кафе, чувам някакъв шум по стълбите, влачат тежки железа на площадката. Тръгнах към шпионката и се спрях, рекох си, сега ако видя и Спецов да качва някоя щанга до петия етаж ще откача напълно. Каквито ще да са, канадци, дубайци, офшорци, махайте ги че иначе ще трябва и аз да вляза в политиката.
  • 92 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    3 5 Отговор

    До коментар #85 от "Стойко":

    БЛАГОДАРЯ ПРИЯТЕЛ
    ФАКТИ СА НОМЕР1
  • 93 Баща ти какво каза като разбра

    11 2 Отговор

    До коментар #88 от "среднощен":

    че си бръснеш мишниците и пистолета? А вярно ли е? Тогава защо съдиш по такива работи. Гледай го какво прави. Защото съм виждал много с голи глави, корави и брадясали със татуировки свастики в италия, да седят и да се целуват пред гей клубовете в Италия. Истински мъжкари, нали!

    Коментиран от #112

  • 94 Предстои

    9 5 Отговор
    Сега и и породистият жребец от село Банкя ще отслабен като делян от зор..и на марсианците да плати няма да го спасят от кауша
  • 95 Хаах

    7 4 Отговор
    Конституцията на БКП, Мафиотските закони на ГЕРБ,Прокуратулата на Джержински да отиват в миналото, да ПАДНАТ.
  • 96 ИСТИНАТА

    13 5 Отговор

    До коментар #4 от "Истината за":

    Стига да сме най-бедните в ЕС!
    Вече далече от Румъния!
    След три мандата на ГЕРБ и Борисов!
    С руска енергийна примка на шията!
    Ядрена, газова и бензинова!

    Коментиран от #116

  • 97 Реалист

    2 6 Отговор
    В чужбинa имa вcякви хoрa , eдни oт тях ca тeзи - мъж кoйтo e БИ ceкcуaлeн имa жeнa и тя знae чe тoй e тaкъв и въпрeки тoвa e c нeгo , зaщoтo тя тaкa иcкa !
    A някoи бългaрки кaтo рaзбeрaт чe някoй мъж e БИ , хич нe гo иcкaт в лeглoтo, явнo ca cтaрoмoдни жeни ! хaхa

    Коментиран от #124

  • 98 Бойко идвай

    10 14 Отговор

    До коментар #3 от "choko":

    Кирката и сие мошеници от класа Решиха че България е тяхна и грабят с пълни шепи Вън Мошеници Вън Крадци
  • 99 неви питам

    13 9 Отговор
    Това е бъдещият министър-председател. Дано управлението му да е успешно. Това е важно за България.
  • 100 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    1 1 Отговор

    До коментар #85 от "Стойко":

    в БЛИЦ ме блоираха ИВО от КОЗЛОДУЙ
    ник ЧИЧО
    ник ДИМО
    ник МЮСЮЛМАНИН
    а МИРО БЛАЖЕВ НЕ ГО БЛОКИРВАТ НИКОГА

    Коментиран от #104, #115

  • 101 избори

    6 2 Отговор

    До коментар #1 от "спиро":

    Ще се въведе ли и в България активната регистрация?
    Какво ще кaжат ПП и ИТН зa нeзaкoннитe мъртви души в избирaтeлнитe cпиcъци?
    Пo кoй зaкoн фигурирaт в cпиcъцитe?
    Зaкoнни ли ca избирaтeлнитe cпиcъци?
    Зaкoнни ли ca изoбщo избoритe?
    Или избoритe узaкoнявaт бeззaкoниeтo?
    В България, най-едната в ЕС!
    С руска енергийна примка на шията!

    Коментиран от #111

  • 102 qwerty

    1 1 Отговор

    До коментар #45 от "Бля-бля ...":

    LOSHIQ, това ли ти е новия псевдоним? Както и да се подпишеш, ще те позная, бля-бля!
  • 103 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 104 Това е

    6 7 Отговор

    До коментар #100 от "ГРАД КОЗЛОДУЙ":

    Хибридната война на Русия в България!
  • 105 ha ha ha

    5 3 Отговор

    До коментар #47 от "Бойко идвай":

    "Рев в хаоса" 😂
  • 106 Лелките

    8 5 Отговор
    Всички ние, недоклатените лелки, ще гласуваме за тоя сладур Кирчо Осетинеца. Искаме вече той да ни оправя, защото Бацо остаря и надебеля.

    Коментиран от #129

  • 107 Перо

    3 11 Отговор
    Кирчо не отговори нито един път за законното му пребиваване във властта,от което могат да произтекат много негативи! Никой не го упреква за работата му като министър и полезните неща,които е свършил. Просто не знае,че има работа с бандити от ГЕРБ и ДПС,които са направили поръчково законодателство и система за изграждане на съдебната власт,която трябва част по бързо да бъде унищожена и изградена на демократични,а не на феодални принципи. Най-големият страх на мутрите е да не се разбере и сравнява демократичния модел на запад и българския. За това,човек не може да работи и като чистач,на държавна служба,ако има двойно гражданство,даже със страни от НАТО. В САЩ двойното гражданство и мястото на раждане се ограничава само за избора на Президент
  • 108 Би като фи

    0 1 Отговор
    Защо не ме искате ?

    Коментиран от #110

  • 109 ХУМОР САТИРА ЗАБАВА

    11 0 Отговор
    ДО ПРЕДИ ПОЛОВИН ГОДИНА ВСИЧКИ БЯХА СТОЖЕРИ И НОМЕР ЕДНО НА ИЗБОРИТЕ,А СЕГА КОЛКОТО НАБЛИЖАВАТ ВЕЧЕ ЕСИЧКИТЕ СТАВАТ НЕ ЗАОБИКОЛИМ ФАКТОР😂😂😂 ЛУНА СИДЕРО И КАРАКАЧАНО И ТЕ ЛИ СА ФАКТОР🤔
  • 110 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 111 Перо

    16 2 Отговор

    До коментар #101 от "избори":

    Ако се махнат мъртвите души от списъците,тиквата гърми! За това 12 г. ГРОБ не ги пипа!
  • 112 среднощен

    4 4 Отговор

    До коментар #93 от "Баща ти какво каза като разбра":

    Според психолозите има "открита хомосексуалниост" и "латентна" /прикрита/... Тези с "боядисаните в естествени тонове коси" са от вторите... Истината е, че и едните и другите трябва да се "лекуват"... Вижте - "Князът на този свят" - Климов....

    Коментиран от #117

  • 113 Бебчо

    0 1 Отговор
    Защо не ме искате?
  • 114 Реалист

    6 1 Отговор
    Повечето лекари в България са мошенници, те са роби на съвреенната система на България !
  • 115 Стойко

    1 2 Отговор

    До коментар #100 от "ГРАД КОЗЛОДУЙ":

    Така е. Блокират почти всички а Блажев не могат и затова пише всичко та. Убива, псува ,заканва се и не го закачат а теб блокират без да се заканваш за убийства. Знаеш ли защо? Щото не могат, иначе са опитвали като мен много пъти
  • 116 И отново

    2 0 Отговор

    До коментар #96 от "ИСТИНАТА":

    Кратко и ясно. Няма какво да добавя. И това го позволяват и узаконяват наши "патриоти", а не нам си кой си, от на май..та си.
  • 117 А ако е побелял на петна

    3 1 Отговор

    До коментар #112 от "среднощен":

    Или има друг "дерматичен" проблем. А ако е с перука, поради оплешивявне на петна, гъдето дори и при бръсната глава изглежда неприятно за гледане, пак ли е пед.л?
  • 118 Празец

    6 1 Отговор
    Супер пич!
  • 119 Празот

    3 4 Отговор

    До коментар #17 от "Прабългарин":

    Защото си неудобен на някого с дебели връзки? Примерно...
  • 120 Бебчо

    0 5 Отговор
    Жени от чужбина са казали, че най готините мъже в секса са БИ сексуалните !
  • 121 Реалист

    1 2 Отговор
    Шизофренията е дар от БОГА и е дарба ! Не е болест !

    Коментиран от #125

  • 122 Парцаланка

    11 0 Отговор

    До коментар #86 от "Българка":

    Да допълня думите ви само - въпросът вече дори не е кой къде е гражданин или селянин. Въпросът е да имаме що-годе прилична държава. Като отидеш на лекар, да знаеш, че ще те лекуват, а няма да гледат на теб като на торба с пари. Такива неща.
  • 123 Булаир Фружин

    13 0 Отговор

    До коментар #63 от "Хихихихии.. хихихихии":

    Много прав беше Слави, когато каза, че няма по-хубаво от нови избори. Щото тогава нарцисите от герП ще загубят още повече гласове. Остана един мухъл, дето пише от десет компютъра с главни букви, уволненият от Пирогов, ботокса, пкп... Ако искаш да си част от тази елитна компания, гласувай за герб.
  • 124 Парцаланка

    7 0 Отговор

    До коментар #97 от "Реалист":

    Не бих се занимавала с бисексуален. Пък да мислят за мен каквото искат. Въпрос на гледна точка и толкова.
  • 125 Облачето

    2 0 Отговор

    До коментар #121 от "Реалист":

    Не ревнувай :)))

    Коментиран от #126

  • 126 Бебчо

    0 1 Отговор

    До коментар #125 от "Облачето":

    Аз не ревнувам ! За ко стаа въпрос я кажи ! Може ли ?
  • 127 Самуил

    8 6 Отговор
    Не знам защо, но специално на Кирил Петков му вярвам. Говори непринудено, звучи ми искрен, вижда ми се амбициран да промени системата. Не казвам дали някой или някоя партия е добър или лош, а смятам да му дам шанс. Все пак искам да им видя и листите и ако няма “професионални” политици със сигурност ще го подкрепя. Има ли хора с експортно ориентиран бизнес, които нямат интерес от държавни поръчки и са си систематизирали бизнеса, така че някой друг да може да им го движи в следващите няколко години съм с две ръце за тях. Много ми хареса и отговора на въпроса дали могат да гарантират за всеки, а именно че очакват да направят и те някоя грешка…/достатъчно красноречиво/. Желая им успех и се надявам да не излязат от политиката угоени, като Каракачанов.

    Коментиран от #131

  • 128 Познаващ го

    5 10 Отговор
    Не харесвам боко и герб, но след Кирчо новия месия, май бб ще ни се стори като спасител
  • 129 Празец

    7 0 Отговор

    До коментар #106 от "Лелките":

    Няма да ви огрее, партизанките от партията го охраняват, а вкъщи го следи жена му ;)
  • 130 Alex

    5 6 Отговор
    Това,твоето държане,прилича на селска,Андрешковска хитрост!Дайте да мътим главите на простолюдието с приказката за добрия цар,прекрасното царство,където от радост всички яли,пили,по мустаците им тече,в устата им не влезе!Най-сетне Пилота няма ли да си посипе главата с пепел и да каже,че никаква проверка за гражданството на Киро Язовиро не е извършвана!Къде е Рашката да изчегъртва,да размаха пръст и...лошите до стената,да си припомни как действаше ДС.А тоя с празните приказки,от нас да мине,да си отиде там,откъдето е дошъл и никога повече да не си помисля за България!И телевизия и радио да престанат с изявите и показване на ухилената му физиономия!
  • 131 Alex

    5 8 Отговор

    До коментар #127 от "Самуил":

    "Самуил"...хубаво име,но за тебе какво да кажа.Явно или си лековерен на празни приказки или си достатъчно млад,за да не помниш 800-те дни,Виденова зима,терора на силовите групи!А от този индивид,какво умно чу и видя,освен че е готов да си вдигне багажа/понапълнен,де,със зелено българско/ и да си отиде на спокойствие някъде по Канада...
  • 132 днес

    5 10 Отговор

    До коментар #1 от "спиро":

    Не е дребен, много на едро играе. Лъжец, без каквато и да е предства за живота в България - лъже за образование, лъже за гражанство, лъже за произход на парите си, лъже за биологичния си пол!
  • 133 Дядо Рунгел

    6 4 Отговор
    Със сигурност сте соросоиди. Ще приемете инстанбулската конвенция, аец беляне няма да видим, ще се ежите на Русия, ще защитавате правата на обратни, на престъпници, на арабски и африкански мигранти, но не и на обикновенитр честни трудолюбиви хора. Този филм го гледаме вече няколко пъти.
  • 134 Кокорчо

    5 5 Отговор

    До коментар #86 от "Българка":

    Това са приказки за тълпата.
    Тези, дето източват държавата са добре при всяко правителство. Повтарям, ПРИ ВСЯКО. Пример - всички олигарси се пръкнаха и разцъфтяха не при ГЕРБ и бяха добре и при НДСВ и при БСП и при ДПС и при всякакви коалиции и служебни правителсва.
    Ще са добре и сега.
    Най накрая )евентуално) ще чуем от харвардските шмекери едно "извинявайте, ама ние мислехме и искахме така, а излезе онака..."
    Сега е момента да се оставят в предверието на властта, да се поразучат и видят какво наистина знаят и могат и после да се решава дали заслужават да управляват. Защото и баба знае да маха "лошите" и да слага своите (нашите гарджета са най-хубави, нали). Но резултатите от това, което са направили за 4 месеца ще излязат по-късно. Освен ако не получат "ВСИЧКО ПОД ТЕХЕН КОНТРОЛ", както непрекъснато повтарят, че искат, за да могат да заметат щетите от това, което са причинили.

    Коментиран от #137

  • 135 ПП на Петковци

    3 8 Отговор
    е замислена да осъществи целите на американците в България :

    1. „Три морета“ е дипломатическият параван за политическо общуване, но става дума за дългосрочна стратегия в областта на отбраната.
    „Три морета“, който е нова версия на антируския план на полския маршал Пилсудски от 20-те години на xx век срещу Русия, позакърпен и “снабден” с икономически примамки!

    2. CAЩ прecтруктурирaт вoeннoтo cи приcъcтвиe и увeличaт лoгиcтичнaтa cи тeжecт в Бългaрия с постоянни военни бази със стратегически договори в областта на отбраната и споделената сигурност, които ще ни фиксират като държава от предния фланг на източния хибриден и нехибриден фронт на атлантическия вектор.

    3. Другата цел е предателство на българските интереси относно Македония и запълване на геополитически пъзел в ущърб на България.

    4. Важна цел е удар срещу срещу семейството: въвеждане на „истанбулско“ законодателство с „еднополови бракове“ и рестрикция на родителските права и отговорности в полза на „правата на децата“.

    Коментиран от #136

  • 136 Всички цели

    4 5 Отговор

    До коментар #135 от "ПП на Петковци":

    са поставени на най-високо ниво, ако съдим по активността на Байдъновата администрация у нас и по произнасянето на името на Кирил Петков от Джо Байдън в адреса му при откриването на „Три морета“.

    Нищо не налага Байдън да акцентира върху името на Кирил Петков, освен идеята да се демонстрират политически знаци и елегантна вербална подкрепа.

    Независимо как управляват, колко крадат, за янките е важно постигането на техните цели, независимо дали това е „тримореца“ Радев, дегизираната кокона Кирилчо, джендърчето Асенчо или ВИП П.ра.са Данаилчо Митов !
  • 137 Днес

    5 8 Отговор

    До коментар #134 от "Кокорчо":

    Киро Харварда дълго и напоително сееше усмивки и лъжи пред овчия поглед на подлолгата Любенов в националната обществена тв. И това ако не е подигравка с народа, какво друго! Гадост залива отвсякъде!

    Мръсотията в тая държава е неичерпаема и всичката е свързана с властта… винаги, колят и бесят както намерят за добре и плащат на познатите дръжки на микрофон да се лигавят по тв. студията. Трабва да бъдат запознати независими международни органи за защита на словото.
    Белким те обърнат внимание.

    Коментиран от #139

  • 138 Канцлерът

    10 1 Отговор
    Курц подаде оставка, защото го хванали с държавни пари да плаща на медия за положително отразяване. Това според мен е изключително трудно за осъзнаване от българския избирател!

    Представете си за миг Макс и Мориц, които безогледно използваха държавния ресурс, за да си правят реклама да си подадат оставките! Пълен абсурд! Та, това са почтени хора!

    Няма никакво значение, че Макс е обявен за международен измамник, а Мориц бе разобличаван месеци наред в нагли лъжи!

    Всъщност скоро подмяната ще стане факт.

    Сиреч, едните разбойници ще бъдат подменени с други разбойници! Приликата на новите разбойници с Макс и Мориц не е никак случайна!
  • 139 Кирчо Петков

    6 6 Отговор

    До коментар #137 от "Днес":

    днес по БНТ за неговия другар Асенчо:

    “ Асен Василев има регистрирана офшорна фирма, но в България. Всичко е абсолютно чисто и открито“.

    Тоз Кирчо или е абсолютно луд или е абсолютен измамник.

    България не е офшорна зона и в България не може да се регистрира офшорна фирма. Представяй си каква наглост е нужна, за да го кажеш. Тез пи.лемета, измамници от международна класа, ще оправят народа.
    Вместо да обяснят, откъде са им милионите. Ясно е, че не са от търговия с био-торти и вкиснало кисело мляко (като на Кирчо) или от търговия със самолетни билети (като на Асенчо).

    Според статията на Валерия Велева Кирчо за два месеца е прилапал земя за 30 милиона около София. Е това е за прокуратурата.

    Вероятно компетентните органи ще им го нацепят с 200, та да видят звезди посред бял ден тие харманлийски говеда
  • 140 БГ гражданин

    6 10 Отговор
    Голям измамник този Кирилчо от Канада, Той не е полудял да се откаже от канадското гражданство, където може да се скрие и да похарчи милионите, които може да открадне в България.

    В България тези, които крадат, са много уважавани, особено тези, които крадат от държавата и презират онези, които работят за държавата.
    С просто око е ясно, че представеният от Петков документ е фалшив. Само за това може да бъде арестуван канадец.
    А прокуратурата спи. Само за това, че мошеникът е назначен за министър на икономиката Румен Радев трябва да подаде оставка и да оттегли кандидатурата си в борбата за втория мандат. БСП трябва да се противопостави на Радев и да го отстрани от президентските избори.

    Коментиран от #141

  • 141 „Документът“,

    7 5 Отговор

    До коментар #140 от "БГ гражданин":

    който представя политическата пирамида „Продължаваме промяната“, не носи белезите на официален документ, издаден от канадското правителство.
    1. Сертификатът за отказ от гражданство е един от най-важните документи за всяка държава. Най-важният документ в държавата трябва да носи отличителните държавни знаци на съответната държава. „Документът“ на Кирчо Петков не носи отличителните държавни знаци на Канада.
    2. Сертификатът за отказ от гражданство трябва да бъде подписан и подпечатан от оторизиран министър в правителството на Канада. „Документът“ на Кирчо Петков е подпечатан от посолството на Канада в Букурещ. Посолството на Канада в Букурещ не е оторизирано да издава подобни документи, затова то не може и да ги подпечатва.
    3. Под подписа на всяко оторозирано лице в държавен документ с печатни букви са изписани кристално ясно какви са неговите имена и каква е неговата позиция в държавната йерархия. Няма държавни документи, подписани от анонимни лица. В „документа“ на Кирчо Петков липсва каквото и да е име или длъжност на подписалото го лице. Този документ е анонимен. Няма анонимни държавни документи. Все едно резидентът Радев да издава анонимни укази. Или министър-председателят Янев анонимно да подписва решения на правителството.
    4. Всеки държавен документ се подписва от съответното оторизирано лице от държавната йерархия. В подписа оторизираното лице ясно изписва най-малко неговата фамилия. Това се прави, защото чрез подписа оторизираното лице поема съот

    Коментиран от #142

  • 142 В Кирчовия

    7 7 Отговор

    До коментар #141 от "„Документът“,":

    „документ“ подписът е съставен от две заврънкулки, които всяко дете от детската ясла може да направи. Тези заврънкулки не формират никакво име. Което е абсолютно невъзможно под държавен документ. Така се подписват бакалите в бакалията, когато получават стока, но не и оторизираните държавни служители на най-високо държавно ниво.
    5. По правилата на канадското правителство истинският сертификат влиза в сила от деня, следващ деня на подписването. В случая би трябвало сертификатът на Кирчо Петков да влезе в сила от 21 август, защото е подписан на 20 август. Обаче Кирчо Петков твърди, че документът е влязъл в сила от 20 август – от деня на подписването. Което означава, че „документът“ е фалшив, защото няма такова правило в Канада.
    6. Когато се издава подобен документ, свързан с гражданство, следва да се посочат и трите имена на въпросното лице, за да не стане грешка. По света сигурно има стотици личности, които се казват Кирил Петков. Това са едни от най-разпространените български имена. За кой Кирил Петков става дума във въпросния документ? Изключено е в подобен толкова важен документ да са посочени само двете имена на ищеца, чрез които е невъзможно той да бъде идентифициран.
    И т.н. Това е просто един фалшификат, поредната лъжа на Кирчо Петков.

    Коментиран от #143

  • 143 Запознат

    7 6 Отговор

    До коментар #142 от "В Кирчовия":

    Относно т.н. „документ“, че Кирил Петков уж НЕ Е КАНАДСКИ Гражданин, възникват доста въпроси:
    1. Няма Апостил на МВнР, който да удостовери, че „документът“ е официален, издаден от компетентност Канадско министерство и е представен в ОРИГИНАЛ!!!
    2. Преводачка също НЕ ПОСОЧВА, ЧЕ И Е ПРЕДСТАВЕН ОРИГИНАЛ!!!
    3. „Документът“ няма никакви реквизити на официален Сертификат: КОЙ ОРГАН/МИНИСТЕРСТВО ГО ИЗДАВА, НА КАКВО ПРАВНО ОСНОВАНИЕ, ОТ КОГА Е ПРЕПИСКАТА/ИСКАНЕТО, С КАКЪВ Вх.? КОЙ Е МИНИСТЪРА, КОЙТО ГО Е ПОДПИСАЛ? КОЙ Е КАНАДСКИЯ ПАСПОРТ И С КАКЪВ НОМЕР, КОЙТО МУ Е ОТНЕТ?
    4. При положение, че К.Петков заявява, че няма да отиде до Букурещ, КОЙ И КАК МУ Е ВРЪЧИЛ „Сертификата“?
    5. Странно но, в текста на английски и на френски е използвана неопределена форма в бъдеще време „will cease“/aнгл./ „cessera“/фр./ т.е. „ЩЕ ПРЕСТАНЕ…“ или „БИ ПРЕСТАНАЛ…“, след което следва отделена от общия текст дата 20.08.2021 и подпис, кото е неясно на кой,от кое министерство, без име?
    6. В „Документа“ всичко се изписва двойно на 2-та офиц.езика Англия. и Фр., но датата е извън текстовете и е изписана само с цифри, на отделен ред, въпреки правилото МЕСЕЦА ДА СЕ ИЗПИСВА С ДУМИ!

    Коментиран от #144

  • 144 Верно

    6 5 Отговор

    До коментар #143 от "Запознат":

    7. Предоставянето на „Документа“ в последния възможен момент навежда на ЖЕЛАНИЕ ЗА ЗАБАВЯНЕ НА РЕШЕНИЕТО НА КС и печелене на време до изборите. В този смисъл са и допълнителните искания на К.Петков към КС!
    8. Липсва придружително, уведомително писмо до получателя на заявлението К.Петков, от страна на Канадските власти!
    9. Нищо не е споменато относно апликационната форма на зявление за отказ от гражданство, подписана от Кирил Петков, уж на 21.април 2021 г. ВЪЗ ОСНОВА НА КАКВО ТОГАВА МУ СЕ ИЗДАВА ТОЗИ „Документ“, наречен Сертификат?

    Все въпроси без отговори, които КС трябва да изясни, за да се разбере дали това е поредната нагла измама в бълг.политика + фалшифициране на документи или К.Петков „само“ е нарушил Конституцията, като е бил незаконно министър? Във всички случаи негативните ще са за Президента Радев!

    Коментиран от #145, #147

  • 145 За Тримореца,

    6 8 Отговор

    До коментар #144 от "Верно":

    кUрдският иbрикчия Румен Радев и Харвардския фукльо, Кирилчо Наглия една селска приказка : „С р @ маца в каца“ !

    Ха, да е честита на Кирилчо Канадеца П@НДЕЛАТА .
  • 146 Йо Несбьо

    7 6 Отговор
    А ти с баща ти и Асен Василев завлякохте ли 27 млн за 2 месеца през 2013 или да?! С държавни пари ли се обогатихте или да?! А сега се правиш на тарикат, а?!
  • 147 кРадев,

    10 7 Отговор

    До коментар #144 от "Верно":

    можеш да лъжеш част от народа през цялото време, но не можеш да лъжеш целия народ през цялото време!… маймунския ти за.ник лъсна отвсякъде!

    Коментиран от #148, #150, #153

  • 148 Партиите

    5 8 Отговор

    До коментар #147 от "кРадев,":

    на промяната и подмяната, не моралните и непочтените, екипажа на Радевата банда м@лоумни чалгари, палячовци , смешници, пре облечени л@кеи.

    Защо в телевизиите не се говори по този казус и протестъркската мафия от миналото лято не скачат ?
    Всичко е платено от задкулисието и Прокопито да се представят едни фалшиви герои за морални.
  • 149 032

    11 8 Отговор
    К Петков показа как работи за по добър живот на българите Мутрите треперят Истината е вечна народа няма да е плячка на хищниците Няма кюлчета и пачки и калинки да се назначават Б Б не гледал записите с побоя от протеста
  • 150 Чуете ли,

    11 6 Отговор

    До коментар #147 от "кРадев,":

    че някой непрекъснато да говори за „почтеност“, имайте едно наум. Ако пък говори и за „промяна“, бъдете още по-внимателни – особено, когато ви казва, че ще „продължи“ промяната – а вие сте наясно, че нищо няма да продължи, понеже и нищо още не е започнал. Ако този особняк е български политик, тогава вече неизбежно ще си спомните онзи лаф, според който на някои хора не бива да оставяте дори и кучето си за пет минутки…

    Напоследък прословутото Харвардско Дуо/Петков и Василев изхвърля лекомислено въодушевление в индустриални количества и така пропуска и очевидни нелепости. Дуото се държи като терористична група и ефектът от напъните му ще бъде само един: допълнително разпрашаване/пулверизиране на политическите субекти – и накрая ще се получи една чорба, в която ще плуват няколко дребни партии с еднаква тежест, еднакво лицемерни и еднакво алчни за власт. Това пък ще направи невъзможно каквото и да съгласие в Парламента/ с очакваните последици от това.

    Коментиран от #151

  • 151 Любопитно е,

    7 6 Отговор

    До коментар #150 от "Чуете ли,":

    кой е авторът на този замисъл.

    Подозренията на мнозина отвеждат към Радев – и това, ако се потвърди, ще се отрази зле на репутацията му: той непрекъснато говори за нуждата от съгласие, а дуото готви покушение тъкмо срещу тази идея.

    Да не се вглеждаме засега във фантазията им, че ще спечелят изборите – да я приемем само като израз на налудностите, които неизбежно съпътстват българското подобие на политика.

    Не знам как тия двамата ще управляват държавата, след като не са в състояние да управляват поне донейде езика си. Единият трубадур на „продължаващата промяна“ казва, че в политиката трябва да имаш „много топки“.

    Това е сериозен принос в науката: досега беше известно, че мъжът – поне нормалният, хетеросексуален мъж – има само две топки.
  • 152 Йо Несбьо

    8 6 Отговор
    Кирчо и ПП"Продължаваме ПОДМЯНАТА"! Вервайте му и на него, няма да ви го сложи с 200, ще си ви клати 4 години. За вас разбирам защо го искате, но аз лично съм активен мъж и предпочитам аз да клатя другите.
  • 153 Радевата

    5 7 Отговор

    До коментар #147 от "кРадев,":

    банда са с нестабилно ментално ,емоционално, психологическо състояние на организма.

    Радев от славяново е в непрекъснат екстаз от мистично преживяване на удоволствието от властта да се вози на държавен автомобил с шофьор, да харчи държавен ресурс, държавата да му плаща сметките.

    Егоцентричен, жаден за власт, комплекс за малоценност, нарцис, отвъд принципите на морала.

    Човекът пл@х , наел е отбор по синхронно плuене и мачкане на неудобни журналисти и общественици, което показва че е б0лонката на Мустафата .

    Коментиран от #154, #173

  • 154 Тримореца,

    8 10 Отговор

    До коментар #153 от "Радевата":

    Румен Радев е „агент“ на РУМО на САЩ от 2002г.

    Разузнавателното управление на министерството на отбраната (РУМО) или просто Defense Intelligence Agency (DIA) е силова агенция, която е ръководният орган на военното разузнаване на САЩ, отговорен за събирането на тайни и технически средства, анализиране и предоставяне на първите лица на САЩ на секретна информация от военно-политически характер относно военните планове на чужди държави и армии .

    Той слугува на американците срещу българските национални интереси и срещу суверенитета на България !

    Преизбирането му би било отказ от национален суверенитет.

    Коментиран от #155

  • 155 Българи

    8 12 Отговор

    До коментар #154 от "Тримореца,":

    Удряйте се в лошите глави, като гласувахте за Радев, който плати на любовницата си 2 заплати, продаде държавни апартаменти, напусна семейството си с две деца и се ожени, за да стане президент.

    Бийте си главите, когато избирате гладна въшка, която се управлява от амбициозна, но глупава и алчна жена.

    Може би сега ще помислите, когато избирате президента и парламента.

    Или отново ще се зарадвате на усмивките на Кирчо, който лъже и нахално пълзи в джоба ви
  • 156 Матей

    8 8 Отговор
    Тоа в селото не го щат ,той за къщата на попа пита!121 депутати,мани-мани!!!Ккава развихрена фантазия!Щял да спре разхищенията на милиарди,ама как бе,чоджум,тя държавата така функционира,корупционно и шуро-баджанашки!?Да затвориш хранилката на стотици хиляди чиновници и службари,да преразпределиш парични потоци за милиарди ,да прекроиш основно къде да се дадат 50 милиарда лева,все едно да спреш влак при пълен ход с бетонна стена.Тоя говори за някаква революция,отгоре,което е напълно нереалитично,пъки какво го засяга как функционира държавата,че има много богати и бедни,че икономиката тотално зацикли.И даже дават заявки за още по-голямо зацикляне,като спрат въгледобива и тецовете,предизвиквайки енергийна криза и последваща хуманитарна такава.
  • 157 8777

    11 6 Отговор
    То освен, че е нарушил Конституцията, като е подал фалшива декларация, ами е получил допуск до квалифицирана информаия за документи с най-висока степен на защита!
    АЙДЕ СЕГА прокуратурата да го погне за шпионаж!
    Даже не е ясно за кой е шпионирал?
    Гешев, не се мотай, че ще ти избяга в Дубай!
  • 158 LOSHIA

    7 6 Отговор

    До коментар #86 от "Българка":

    Публикувано във факти.бг: ДБ и ИБГНИ са РЕТРОГРАДНИ,МУХЛЯСАЛИ и ПЛЕСЕНЯСАЛИ КРЕАТУРИ на БКП! ТЕ И ГЕРБ са ЕДНИ и СЪЩИ!!
  • 159 ИЛЮЗИИ ИЗМАМИ

    3 6 Отговор
    ИЛЮЗИИ ,ЛЪЖИ,ИЗХВЪПЛЯНИЯ,ЗАРИБЯВКИ..ТОТАЛЕН ФЕЙК.
    СТРАННОТО Е ,КОЙ СТОЙ ЗАД ГЪРБА НА ТОЯ ИЗМАМНИК-ВЕСЕЛЯК????КОЙ МУ ДАВА ТОЯ ХЪС ,ТАЯ ДЪРЗОСТ НА НЕПУКИЗЪМ ДА СЕ ДЪРЖИ НАЙ-БЕЗЦЕРЕМОННО,ЛЪЖЕЙКИ,ПРЕПИСВАЙКИ СИ ВАЖНИ ЗАСЛУГИ ,КОЕТО ДАЛИ Е ВЯРНО ИЛИ НЕ,НЯМА КАК ДА ЗНАЕМ ,НО СИ Е ЗАРИБЯВКА/НЕЩО КАТО РАШКОВИТЕ ИЗЦЕПКИ,ВИДНО РАБОТЯТ ПО ОБЩИ УКАЗАНИЯ/,И НАЙ-ВЕЧЕ С ДОКАЗАНО НАРУШЕНИЕ НА КОНСТИТУЦИЯТА...И ОЩЕ НЕЩО МНОГО СТРАННО В ПОВЕДЕНИЕТО НА ТОЯ ИГРАЧ....НЕ Е НОРМАЛНО ТАКОВА ПОВЕДЕНИЕ. НАМИРИСВА НА НЕЩО ПРЕДВАРИТЕЛНО ПОДГОТВЕНО ЗА СПЕЧЕЛВАНЕ НА ИЗБОРИТЕ..НАЙ-ВЕЧЕ СЪМНЕНИЯ МОЖЕ ДА ИМА В МАНИПУАЦИЯ С МАШИНИТЕ ЗА ГЛАСУВАНЕ..ТАКА ИЛИИНАЧЕ ,ТАЗИ МУ УВЕРЕНОСТ В ПОБЕДАТА НА ПП ,ИЗДАВА НЯКАКВА ПРЕДВАРИТЕЛНО ПОДГОТВЕНА МАНИПОЛАЦИЯ В ПОЛЗА НА ПАРТИЯТА МУ..

    Коментиран от #162

  • 160 ЗАБЛУДАТА

    4 5 Отговор
    ВИЖТЕ ,В ОСНОВАТА Е ФАТМАКА..ТОЙ ДВИЖИ НЕЩАТА ПО СЦЕНАРИЙ..
    КИЧО,АСЕНЧО, ЯНАКИ,РАШКОВ,МРАШКОВ СА САМО ПИЙОНКИТЕ ИЗПЪЛНИТЕЛИ ,КОИТО ИГРАЯТ ЗА НЕГО И СЦЕАРИСТИТЕ,А ЦЕЛТА Е ЯСНА...
  • 161 фалш

    2 5 Отговор
    Ако имаше държава, този в момента трябва да е разследван за престъпление по чл. 313 от НК. Но няма. Наглеци с фалшиви усмивки, разказващи сладки приказки и мислещи, че всеки им вярва. Да им вярват простите. В правото гледна точка няма. Или е бил министър в нарушение на Конституцията, или е подписал невярна декларация в нарушение на НК. И двете са престъпления. И този ще ми говори за честност и почтеност. Та той още не е станал премиер, и вече с няколко нарушения на законите и конституцията.
  • 162 смехоран

    1 7 Отговор

    До коментар #159 от "ИЛЮЗИИ ИЗМАМИ":

    Разбира се, че ще има манипулация. Как предишният път направиха ИТН от втори първи точно с тези машинки и с някакви имагинерни гласове от чужбина. От стотици познати, които имам, не познавам нито един, дето ще гласува за този. От къде им вадят тези 20-30%. Ще прецакат Герб и БСП с по 2-3%, ДСБ поне с пет, Славчо с десет - и ето ти 20%.
    Иначе - чисти измамници. Изобщо не ме интересуват празните им обещания и пляпмпаници, които не подхождат даже на 10 годишно дете. Да каже нещо реално. От нова година - цените такива и такива. Заплатите - такива и такива. Инфлацията - толкова процента. Задължителна или не ваксинация и т.н. Ще приемем такива и такива закони.Това са отговорите, които всеки гражданин иска да чуе. Вместо това, наглецът вече предварително министерски постове раздава - което пак си е престъпление по закона за корупцията.
  • 163 коко

    1 6 Отговор
    Петков, разочарова ни още на старта, но ще имаш кредит на доверие. Оправдай го на макс !
  • 164 Предпоследния Софиянец

    4 5 Отговор
    И сега какво драги сънародници? Този човек Кирил Петков има някакво разтройство на личността,та нима не си рекламира политическият проект с държавни пари през времето когато беше министър(заел този пост с лъжа ,нарушаване на конституцията и един куп закони)!!! Понеже не желае да спазва нито един закон в България (която все пак му е в сърцето-"о колко мило")се опита да наложи някакъв си негов проект финансиран от Козяк,обаче там не мина и почна да си търси някоя партия която да превземе ,и намери,защото е много важно явно точно този хубавец да е спасител!!! Вече се вижда като министър председател, че и раздава министерства и постове( пак в нарушение на няколко закона),но за този човек е ясно че не го притеснява да нарушава закона-Защо ли?!!! И защо досега не се е самосезирала прокуратурата (за какви ли не глупости се самосезира),ама за това не??? Ей Гешев спиш ли ,какво???Никой ли не си задава въпроса- От къде е толкова сигурен че ще спечели? Еми сигурен е защото се гласува с машинка,която не се контролира по никакъв начин след гласуване-Защо няма никакви гаранции на вота? Като например да се броят отрязаците от нея и да сравнят със протокола !!!Ами не искат контрол,защото имат флашката с която да направят манипулацията!!!Дават му около 20% сега(пази Боже),а като виждаме колко са нагли на изборите ще са 60% защото вече имаме и число 129 -съмишленици,и то не защото са гласували за тях,а защото Козяк казва(като разбраха че президентска република няма почва у
  • 165 Предпоследния Софиянец към коментар 164

    2 7 Отговор
    а защото Козяк казва(като разбраха че президентска република няма почва у нас, каквато явно е била първата идея с тази дестабилизация на страната),та някакъв си пошъл -лъжец министър на икономиката Кирил Петков беше поздравен в реч на Американския президент!!!!! Но Кирчо запомни: в България хората са бедни и когато някой е гладен става страшно,без значение кой ще ни управлява трябва да е на ясно че ако не започне да се грижи за населението( вместо да краде и назначава кума си в управлението) ще яде пердах,че за 30 и години демокрация сме гледали само това, беднотия и капитализъм,и всячески извършения върху всеки работник, който апропо ви плаща държавните заплати(като например една заплата за няколко длъжности)!!!Докога така?!?! Ще дойде видов ден и народния съд на комунизма ще ви се види като детска игра,че нещо ни писна само да крадете!!!!! Щял да бори корупцията като забележете в Уганда!!! Я иди сега на сладкарница и помисли, завършил си Харвард или си карал само курс там!!! Нарушил ли си конституцията или си светата вода не напита!!! България в сърцето ли ти е или цялото бърборене е просто да отклоним вниманието от това че искате да фалирате още една банка във ваш интерес -ББР,като отпускате необезпечени кредити само на ваши фирми,защото знаем схемата????!!!!! И един куп въпроси още чакат отговор,ама независимата ни журналистика!!!!!!!Как един не се намери да пита!!!!
  • 166 ПППП

    7 2 Отговор
    Ние сме почтени,и това ни е приоритет-Почтеноста!!!Ние ревностно спазваме законите и конституцията на Република България само когато ни отърва и или работят в наша полза,във всички останали случай(като случая с нашия лидер Кирил Петков)не смятаме че трябва да се спазват нито закона,нито конституцията,защото не са в наша полза и наш интерес,така че не ни пука за закона и конституцията!!!!! Важно е че сме почтени и не чувстваме вина!!!!!
  • 167 898011

    6 5 Отговор
    Новата партия на Сульо и Пульо.
  • 168 ЧЕКАЙ ДА ЗАДЛЪЖНЕЙ

    2 4 Отговор

    До коментар #11 от "КИРО ЛЪЖЕЦО":

    С 35 МЛН.И ТОГАВА КЪМ ТАЗИ ФИРМА ША СА ЮРНААААТ КУПУВАЧИ ДА Я ЗИМАТ......
  • 169 анти

    6 5 Отговор
    аман от хора с вносни дипломи , преди години са ми казвали ,че на тия които завършват в странство на дипломите им пише "за ориента" , то не бяха царските юпита които ги докара костов , гушна мангизите от преобразуване на дълга от долари в евро , на тия хювнета им тракат зъбите за парите на ес , ни да му мислим

    Коментиран от #170

  • 170 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 171 марш

    3 4 Отговор
    обратно в канада при пе да ла трюдо!
  • 172 Стефан

    2 0 Отговор

    До коментар #33 от "Я па тоА":

    Надрасканото от теб е съчинение за детска градина, само АКО МОЖЕШ да осмислиш това дето си написал ще ти стане ясно че така ТРОЛ НЕ СЕ СТАВА, трябват и достоверни неща, горния етаж, там е проблемът ти.
  • 173 Пешо

    6 1 Отговор

    До коментар #153 от "Радевата":

    Все едно описваш мутрата Борисов, нахален, патологичен лъжец, нарцис и хвалипръцко, а това с булонката е плагиатстване, така казваха на ДОНОСНИКА Гоце, булонката на Путин, без да има правомощия договори според него ГОЛЯМ ШЛЕМ за България, а накрая пак плащахме милиарди за НИЩО.
  • 174 Благо Пинъса

    6 1 Отговор
    Ганя си иска банкянския kaлтак, защото е прост и лесно се разбират. Жалка работа. Жалко за малкото останали свестни хора тук
  • 175 кикирикииии

    4 5 Отговор
    Сульо и Пульо с новата им партия "Продължаваме подмяната".
  • 176 777777777

    1 4 Отговор
    ТАЗИ ИДИОТСКА ОПОРКА СЪТВОРЕНА НА КОЗЯК МНОГО БЪРЗО ВТРЪСНА! ИМЕННО ЗАЩОТО Е СЪТВОРЕНА ТАМ, КАТО ЗА СРЕДНОСТАТИСТИЧЕСКИ АМЕРИКАНЕЦ, БЕЗ ДА ОТЧИТА, ЧЕ СМЕ ДОСТА ПО-ИНТЕЛИГЕНТНИ ОТ НЕГО! ПЛАСТМАСОВ ПРОЕКТ!
  • 177 7777777

    1 6 Отговор

    До коментар #1 от "спиро":

    ДОБРЕ ДЕ! ЕДЪР МОШЕНИК!
  • 178 мдда

    2 6 Отговор
    Защо те е страх бе Кирчо??? Че ще ти вземат награбеното ли??
  • 179 ХИТРЕЦА К

    1 2 Отговор
    ДОБРЕ СИ СИ НАУЧИЛ УРОКА,ДЕ, ОТ ДОБРИТЕ ОЛИГАРХИЧНИ КОМУНОДИ...ДА СЕ ГОВОРИ ПИАРСКИ ЗА НЕПРОВЕРУЕМИ,НЕДОКАЗУЕМИ НЕЩА ПРЕД НАОДА СИ Е ДОБРА ПОДГОТОВКА..ХЕМ ПЛЮЕМ ПО ВРАГА,ХЕМ ПИАР СИ ПРАВИМ..С ЕДИН КУРШУМ 2 ЗАЕКА..
    САМО ЧЕ КИРЕ ,ТИ МОЖЕ БИ НЕ ЗНАЕШ ,АМА ТОВА ТЕАТРО СА НИ ГО ИГРАЛИ МНОГО ПЪТИ КОМУНЕТАТА ,И Е ТРУДНО ДА УЛОВИШ БАЛЪЦИ ПО ТОЗИ НАЧИН...И НИЕ ЗАХИТРЯХМЕ,НЕ СТАВА СЕГА ТАКА ЛЕСНО ,ХОП КИРЕТО КАЗОЛО И ХОП НИЕ СМЕ ПОВЕРВАЛИ...
    АКО ПРИКАЗВАШ ПО-МАЛКО ,А АКО ПЪК ХИЧ ,ЩЕ ИЗГЛЕЖДАШ ПО-УМЕН ,ЧЕСНО.. МНОГО УЛЕКНА ..ОТ ТУК НАТАЪК КАКВОТО И ДА ИЗРЕЧЕШ,И ВЯРНО ДА Е,НЕМА КОЙ ДА ТИ ПОВЕРВА,ВЕРВАЙ МИ!!!!!!
  • 180 Кире Либерало

    1 3 Отговор

    До коментар #31 от "Похвални са":

    Та, така... крадецът вика" дръжте крадеца..." ! Кирчо ле, канадецо, Кирчо ле харвардецо, що бе мама лъжеш като дърт циганин( не , че мама не приличаш на такъв- един ми вакличък с тези бели зъбки)
    Що бе мама не кажеш с какво те привлече тоз другия опулко с тези плавни, нежни движения на ръчичките чедо? Дали мама и теб не прелъсти като оня НАПомпан убавец ?
  • 181 даадаада

    3 0 Отговор
    Краят на работния ден в голяма търговска банка. Чистачката плахо чука на вратата на директора:
    – Господин директор, искам да ви помоля, ако е възможно, да ми оставите ключа от трезора.
    – Лельо Пенке, ти нещо не си добре! Как така ще ти оставя ключа от трезора?!
    – Ами, добре. Щом не може – не може. Обаче да знаете, че вече ми писна да отключвам с кламер, за да измия пода вътре…
  • 182 хатакая

    1 1 Отговор
    - По какво специалистът се отличава от депутата?
    - По това, че първият разбира проблема, но не винаги знае как да го реши, а вторият никога не разбира проблема, но затова пък винаги знае как да го реши!