Last news in Fakti

10 Март, 2023 12:54 1 401 7

Синапов от животновъдите: Пред фалит сме

  • крави-
  • мляко-
  • зеленчуци-
  • цени

Нито зеленчукопроизводителите, нито ние сме виновни за високите цени в магазинната мрежа

Синапов от животновъдите: Пред фалит сме  - 1

Животновъдството в България е пред фалит, предупредиха представители на организации в сектора.

На общо събрание те са поискали среща с президента, служебния премиер и финансовия министър, но такава още не е определена.

Животновъдите са готови и за ефективни протести.

Изкупуването на суровото мляко се спира. В същото време млекопреработвателните предприятия работят и вече са задръстени от стока, каза председателят на "Обединени български животновъди" Бойко Синапов.

"Ние всички, и потребители, и ние, като фермери производители, разбрахме какъв е проблемът. Единствено държавата не можа, и контролните органи не могат да разберат къде е проблемът. Проблемът е в тези големи вериги, които слагат монопол и извиват ръцете на държавата.

Но ние сме в безизходица. Нашата продукция се изкупува на ужасно ниски цени, не само суровото мляко и меса…"

Нито зеленчукопроизводителите, нито ние сме виновни за високите цени в магазинната мрежа, категорично заяви Бойко Синапов.

"Защото на наш гръб се внасят и се продават чужди бракувани продукти, които влизат в България. Защо? Защото ние сме разграден двор. Тровим собствената си нация. Нискокачествени продукти се вкарват и се продават с български етикети. Някой трябва да го признае. Самото общество трябва да се събуди, защото това трябва да бъде прекратено."


Поставете оценка:
Оценка 5 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 киро с фабриките за буболечки

    13 3 Отговор
    това е целта ще папкате хлебарки и трупни червеи
  • 2 Панчаревската кметица

    10 1 Отговор
    дер лаиен ще ви оправи всичките, започвайте да скачате и за еврото
  • 3 Тошко

    5 4 Отговор
    Синапов виж ся фонд земеделие дава пари за животните,не ти да караш големи коли и скъпарска къща в Момчилград да правиш и да ревеш
  • 4 Стоян Александров

    5 3 Отговор
    Какъв Президент беееее, еййййй ? Вие добре ли сте бе ? Този еничарин е УНИЩОЖИТЕЛ НА БЪЛГАРИЯ И АМЕРИКАНСКА ПОДЛОГА. На нито един въпрос важен за Майка България и за българите през последната година не е отговорил, продажник. Та той е псновата на това Вие господа да фалирате, а познайте като фалирате кой ще спечели ? Бойко призна првди 5 дена, ЧЕ Е ОБЕЩАЛ НА МЕРКЕЛ ДА НЕ ПИПА ИЗОБЩО ГОЛЕМИТЕ ВЕРИГИ, ТЯ МУ Е ЗАПОВЯДАЛА ДА НЕ ГИ ПИПА. СПОРЕД ВАС КАКВО Е ТОВА ? ЗАПАДНИЯ ГНЕТ НАД МАЙКА БЪЛГАРИЯ ТКА НЯМА ДА СПРЕ. Ииииии изобщо неразчитайте на еничарина и неговото позорно правителство. След изборите позора ще е още по- голям. Оправия така мяма да има, не избори, а ......няма да го напиша щото ще ме изтрият пак...
  • 5 Бъдещ клиент

    8 4 Отговор
    Спрете да ревете,държавата не е длъжна никого да подпира.Направете си сдружение, отворете си свой магазин, където цената ще я определяте само вие,
  • 6 да с епише на бутилките какво е млякото

    7 0 Отговор
    не да пише верея или елби, а вътре украинско, а не българско мляко....аз купувам само български продукти - мео, мляко, сирене, зеленчуци и нищо дтуго..... това с месата и млякото е чиста измама - на опаковката пише шеф месар и българския флаг например, а отзад - с дребни дребни букви - месо от Европейски съюз, разфасовано в кюстендил например....пълни изманиници и отровители
  • 7 Иво

    1 1 Отговор
    А вашите продукти нима са качествени ! Особено сиренето , кашкавала и зеленчуци с нитрати, мляко разредено с вода