Last news in Fakti

23 Август, 2023 05:16 7 829 88

Алибегов бесен: Отменят резервации заради недоказаното изследване на морската вода

  • ричард алибегов-
  • туризъм-
  • вода-
  • резервации

В България почти няма руски туристи, а в Гърция е пълно, отбеляза председателят на Българската асоциация на заведенията

Конфедерацията на българския туристически бизнес и Българската хотелиерска и ресторантьорска асоциация ще съдят "Активни потребители" след скандала с пробите на морската ни вода. А Българска асоциация на заведенията категорично застава зад тази идея.

"Недопустимо е това, което се случи юли и август. А това, което продължава да се случва сега, минава абсолютно всякакви граници. Ние че не си харесваме нашето - да, никога не го харесваме, и държавата не си харесваме, и политиците не си харесваме. Сега вече и туризма, и природата не си харесваме. Но това, което се случва в момента, е безпрецедентно. В средата на най-краткия сезон се появява една неправителствена организация с едно изследване, което е абсолютно недоказано", каза председателят на Българската асоциация на заведенията Ричард Алибегов в студиото на "Денят ON AIR".

Той потвърди, че вече има и отменени резервации.

"Има от Слънчев бряг, Поморие, Златни пясъци, Приморско - хора се обаждат притеснени и си отменят почивката. Началото на септември ще разберем какви са щетите. Министерството на здравеопазването излезе със становище, РСИ излезе със становище, Министерство на околната среда и водите излезе със становище - всички лицензирани институции, които следят, излязоха със становище, че няма такова нещо, ние разпространяваме новина на някакво НПО, което се е взело много насериозно", допълни Алибегов в ефира на Bulgaria ON AIR.

Председателят на Българската асоциация на заведенията е на мнение, че организацията е взела пари от друга държава с цел уронване на престижа.

"Защо някой систематично ще иска да уронва българския бизнес и имиджа му по този начин? Това е атака срещу България. Тук не става въпрос, че това заведение не е вкусно или този хотел не е хубав, тук излиза едно НПО и казва: "Недейте да ходите на българското Черноморие, защото има замърсяване 40 пъти над нормата". Вие като го чуете това ще отиде ли на море с детето си? Ще отидете, но в друга страна. Това е на база на някакво си изследване в нелицензирана лаборатория, нищо общо със Софийския университет, както първоначално се каза", възмути се той.

Алибегов попита защо прокуратурата не се е самосезирала веднага.

"Ще осъдим това НПО със сигурност, ако се вземат пари - ще ги дарим за някоя кауза. На тези хора мястото им е в затвора. От взрива в "Нова Каховка" започна атаката за българското Черноморие. Ние се борим за ежедневни проби, кой ли не излезе да направи проби и да каже, че няма нищо. Единствено сме разочаровани от Министерството на туризма - 5 дни след този скандал те не са излезли със становище", подчерта той.

От думите му стана ясно, че в България почти няма руски туристи, но в Гърция е пълно.


Поставете оценка:
Оценка 1.9 от 61 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 САТЪРА НА ХАНА

    121 8 Отговор
    ОТ РИЧАРД АЛИБУБА И 40 МУТРЕТА РЕСТОРАНТЬОРЧЕТА
    .... ЩЕ ИЗЛЯЗАТ ЧУДЕСНИ ДЪРВОСЕКАЧИ НА
    БЪЛГАРСКАТА ГОРА В КОМИ
    .... КАТО ПОЛУЧАТ ПО 20 ГОДИНИ КОЛОНИЯ ЗА РАЗЛРОСТРАНЕНИЕ НА НАРКОТИЦИ
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 БиБи

    79 5 Отговор
    Нужно е да бъдат обезщетени от държавата. Някъде около 10 000 000 000 мисля че е добра сума!
  • 5 Хост

    127 6 Отговор
    Отношение цени качество… не харесваме а не природата или морето … ! Наглец пак ли пари ще искаш? Щото и на мен ми трябват ама дали някой ще ме отрази да ми вдигне ей така заплатата или ще ми кажат ако е ти изнася нали знаеш… никой не те кара на сила!

    Коментиран от #76

  • 6 На крив Ричард

    127 11 Отговор
    НПО-тата му виновни! Че, то има ли някой да е отишъл на българското черноморие и да не е изкарал поне едно стомашно-чревно разстройство?
  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 фен

    24 16 Отговор
    Абе и аз се чудя, каква е тази атака на НПО по черноморието!?🤔 Факт е, че я има, ама ми се губи смисъла...
  • 9 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 10 плюс минус

    136 4 Отговор
    А колко пречиствателни станции има по българското черноморие?
    И защо толкова много вдигнаха цените в хотелите и заведенията?
    Алчността няма граници.
  • 11 али

    75 3 Отговор
    бегай!
  • 12 Бай Лисан

    86 3 Отговор
    Обикновен тиквар.
    Я да ни светне как се препродава тротоарно право на Витошка...с един елен...
  • 13 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 14 Право

    88 1 Отговор
    на всеки е да смени решението си къде да почива ! По всякакви причини ! Който плаща , той казва какво да свири музиката !
  • 15 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 16 Българин

    86 4 Отговор
    този герберски никаквец да върви при сачева лика прилика са
  • 17 Човек

    116 2 Отговор
    Туристите ги изгониха наглите "бизнесмени" предлагащи "продукт" с потресаващо съотношение цена/качество. Ковида принуди хората да им ползват скапаните "услуги" и ония съвсем изнагляха. Когато границите се отвориха им лъснаха голите задници. Хак да им е. Все по-слаби сезони да имат. Хем ще се разредят плажовете и ще е по приятно за местните като мен.
  • 18 Офанзивен дефанзиф

    121 1 Отговор
    Не е заради мръсната вода, Алибегов, не е!... Не заради това бягат туристите. Бягат заради такива като теб с мазната коса, които нямат елементарна хигиена - и физическа и словесна! Направихте туристите на маймуни, за да ги излъжете за един сезон, сега ревете, понеже не искали да ви се вържат втори път. Няма да се вържат - свиквайте и приключвайте с този бизнес! Това вашето не е туризъм, това е мутризъм. Само който не е бил по гръцките плажове, само той не знае какво означава хубаво обслужване, чисти плажове и вода, безплатни чадъри и спокойствие. Така че спирай да ревеш, взимай си Цачева-та и заедно изчезвайте от телевизорите и нервите на хората!

    Коментиран от #26

  • 19 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 20 Всички институции отрекли

    90 1 Отговор
    Ама всички знаем къде отиват фекалиите от крайбрежните хотели - директно в л.а.й.но.мopueто...
  • 21 Чочо

    79 0 Отговор
    Даааааа....има и тежки моменти.
    И изцяло да ви махнат ДДС,пак ще сте недоволни .
    Но това е пазарната икономика....който оцелее,оцелее.
    Много други фирми от други браншове фалираха,но не реват.
  • 22 Бам Бам

    96 1 Отговор
    В Гърция ,върнаха плажовете на хората с закон.
    Тук ,кога ще стане това,а Алибегов?

    Коментиран от #28

  • 23 Въйиии

    77 1 Отговор
    Все по малкото туристи по морето изгонени от тъпанари като този ще намалят замърсяването в следващите години. Честито на съседите.
  • 24 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 25 На българското черноморие

    76 1 Отговор
    Последно стъпих през 2016 година, и нямам намерение преди 2030 да ида пак! Ужасно място, никакво качество, но за сметка на това на баснословни цени!
  • 26 Евала ти

    79 0 Отговор

    До коментар #18 от "Офанзивен дефанзиф":

    По-добре нямаше как да го формулирам! Ден година храни, това го докара до тук. Да идат да работят 10 години в Гърция, Турция, Италия, Испания и да видят и се научат, как се прави туристически бизнес. Не да реват, че са ни изгонили. Високи цени, мърсотия, шум, липса на паркомместа, лошо обслужване и отношение. Като влезем в Шенген, и на Промахон, Маказа се преминава, като през жп прелез, тогава ще разберат какво е.....
  • 27 Търговец

    74 1 Отговор
    Много си харесвам нашето море обаче не може в Гърция да е по евтино от тук! Това е някакъв абсурд, да не говорим за качеството на храната.
  • 28 Ами

    53 0 Отговор

    До коментар #22 от "Бам Бам":

    Когато Алибегов се изкъпе, никога...

    Коментиран от #29

  • 29 Ром от Лом

    30 0 Отговор

    До коментар #28 от "Ами":

    Последния Софиянец НЕ коментира тук защото е този на снимката.доказано
  • 30 вдигнете им ддс-то на тия

    49 0 Отговор
    абе какво става с ддс-то на ресторантите? още ли тия са в ковид пандемията и са с ниско ддс? до кога?
  • 31 1253

    44 0 Отговор
    Най вероятно пробите взети от НПО са реални, те нямат спонсори от рестъоранти. хотели или държавата. Но пробите на заразеност морската вода не са основната причина Българите да не искат да отидат на море в България.Хората отиват на море но в един момент откриват че за да бъдат на плажа и да влезнат в морето за 4 членно семейство ще им струва от 90 до 250 лв на ден. Плаж във Франция,Англия или САЩ е безплатен-ти си носищ чадъри или шезлонги ако искаш.Цената на една стая с две големи спални легла, а не с две единични малки легла. в хотелска стая от 42 кв метра до плажа цената е 99 лв на запад-в цената е включена закуска,безплатен паркинг, интернет навсякъде, климатик,телефон,перланя,50 инчов телевизор със 180 програми,кухня в стята,Баня със вана със шампоан,сампун и кондисионер,сешоар,6 кърпи, хладилник,микровълнова печка и редовна печка, лъжици, чинии, тендежери тигани, чаши, тостер,Кафе и чай машина със запас от кафе,чай и крем,,Дъска за гладене и ютия, и фитнес салопн, тоалетна хартия и салфетки,с мебели от масивно дърво с масз и столове за храна и диван със фотьйли за гледане на телевизия,стаята приема от един до 4 човека всичко за 99 лв на вечер.В.България цената е същата 99 лв на вечер, с баня със душ без кабина, с малък 19 инчхов стар модел ЦТР телевизор, малък хладилник закачалка за дрехи, и тоалетна хартия, с мебели от талашит, и две единични легла- стаята може да приме само един до двама човека. На запад вечеря на карйбрежен ресторант от 300

    Коментиран от #37

  • 32 Качество кенеф

    37 0 Отговор
    Печалби кенеф. Кое не разбра Ковид Варварина?
  • 33 Съдията Дред

    42 0 Отговор
    Точно тоя да плямпоти ми идва в повече. На два пъти бях по за седмица близо до Созопол. В който ресторант влязох, не повторих, отвратително обслужване навсякъде, в някои храната не се яде.Читав ресторант има в Созопол, но там сметката става двойна заради таксито. Последния автобус в 7 вечерта.
  • 34 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 35 1253

    35 0 Отговор
    На запад вечеря на карйбрежен ресторант от 300 гр сьомга на грил, плюс една гарнитура от спанак и една от пържени картофи 150гр всяка от тях, плюс една салата от 250 гр струват 33.80 лв. В България на ресторант до морето ,порция сьомага с черен ориз и аспарагус както цялата порция е 300 гр заедно със сьомгата ориза и аспарагуса струва 39 лв. Е та кой ще ходи в България на море където само салатат от 300 гр зеленчуци ти я продават за 12 до 22 лв
  • 36 Софиянески

    36 0 Отговор
    Мазньо, май е време и аз да заведа дело срещу теб за чалготеката на Витошка. А новата ти петица смятай че съм и драснал клечката.
  • 37 8888

    33 2 Отговор

    До коментар #31 от "1253":

    Защо във Франция? В Гърция също са безплатни. Набучканите чадъри са само пред барчетата на плажа и те са не повече от 5 (пет) процента от площта на плажа. Да не говорим, че ако искаш да си на шезлонг и да не влачиш свои чадър, поръчваш едно фрапе за 2,50 евро, с него ти носят и една минерална вода 0,5 л. и висиш цял ден. 4 човека висяхме на 2 чадъра, 4 шезлонга, 2 малки столчета и 2 масички за 20 лв. цял ден. Плажът е Неа Карвали. На Керамоти е почти същото. Фрапето е малко по-скъпо и не ти дават бонус вода.

    Коментиран от #41

  • 38 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 39 Със сигурност

    14 5 Отговор

    До коментар #38 от "Това отдавна е известно за":

    Мъже които си лапат вредят по малко на икономиката от 150 годишния руСССки рекет, който тече и в момента.
  • 40 Аре бегай ве Алибегов

    44 0 Отговор
    Ами, какво да им харесва на туристите и клиентите, само погледнете председателя Алибегов лицето, което е олицетворение на всичко, което трябва да им хареса!?!?
    И какво, ако осъдят "Активни потребители" следващите, които ще осъждат, ще са клиентите затова, че не са отишли, не са доволни и пр. ли?
  • 41 1253

    38 1 Отговор

    До коментар #37 от "8888":

    Понеже не ходя на Гърция на море за това ви давам пример с Франция. В България тези които държат плажовете, ресторанти и хотели на Българското море са свързани с хората които Управляват България и с мафиотите в НС, Това означава че рекета и огрбването на туристите в България е негласна и неявна държавно спонсорирана политика.След като цените на стоките и в ресторантите са по високи от западна Европа, защо заплатите на Българите са като в Зимбабве? 1 до 3 евро за чадър или шезлонг има под наем на частни плажове, но такива цени като в България за тях няма,А и няма много целаещи всеки си носи своите неща, в България няма свободно място на плажа от тези разбойници. Освен това няма нито къде да пиеш вода нито къде да отидеш на тоалетна безплатно в България. Това е законно право на грсждсните и на туристите във всяка туристическа страна, зВ българия всички са премахнати или някой седи отпред и иска да му латиш 3 лева за тоалетна, вода смао ако си купиш може да пиеш.Така туризъм не се прави....
  • 42 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 43 Да, бе, пълно било...

    35 0 Отговор
    Да, бе, пълно било с гръцки туристи в Гърция. Ама като ги заговориш се оказват украинци. Даже и националните си символи носят - да не става грешка. Вместо да се дуе на НПО-та Алибабегович да провери какви са тези миризливи тръби по морето. Щом аз знам за 30 такива прави сметка той колко ще открие.
  • 44 Азз

    45 0 Отговор
    алаизбегов май се е къпал точно там където тръбата се влива в морето,като му гледам косата....
  • 45 Скъпо било в Гърция?

    52 0 Отговор
    Като идеш на нашето море за 2-3 дни после Гърция ти идва евтина. Там никога не съм чул, видял, помирисал за мръсно море. Не съм ял лоша храна, никой не ме е погледнал накриво.
  • 46 Хахаааа

    47 0 Отговор
    Хаха, едни хора, които не са били подкупени, казаха открито това, което всички хора знаят отдавна и тоя с немитата коса удари тавана! Ако отида на кръчма и го видя този, направо ще си изповръщам червата.

    Коментиран от #75

  • 47 умен

    36 0 Отговор
    Успех в съда. Само дето трябва да изкараш изследване от същото време за да докажеш, че тяхното не е вярно. Евала им на Активни потребители! Яко ги затапват. С отворено писмо поканили РЗИ да направят съвместна проба до края седмицата. Днеска даваха някъв (може би министъра?) се обесняваше, че то имало "условия", при които да се вземали пробите.
  • 48 Анонимен

    23 0 Отговор
    Заради вашите шмекерии
  • 49 Българин

    33 0 Отговор
    цялото черноморие е на мутри и политици което е едно и също как да стане тогава никак
  • 50 факти само истински

    34 0 Отговор
    ТОЗИ не му омръзна да хвърла партенки че бизнеса му умира иска помощи пак от Държавата Ни, да стане кравар в планината въздуха е чист!
  • 51 защо ли

    32 0 Отговор
    бягат не само руските но всички туристи от нашето черноморие в Гърция не заради чистата морската вода а скъпотията и лакомията ни ,после там всичко е на много по високо ниво проверете сами
  • 52 Разбира се

    34 2 Отговор
    Хиляди пъти повече вяра се има на което и да е НПО от колкото на нашите тотал продънени институции дето им се диктува всичко да е ОК. Кална вода от чешма извадиха в норма !!!!! Черноморието е провал от към чистота и леш за туризъм.
  • 53 Гост

    31 0 Отговор
    Дано всичките крадци по черноморието да се изфалирате и да се задавите с откраднатите пари.
  • 54 Мисля

    38 0 Отговор
    Али Баба,ти гледай ако влезем в Шенген кой от западна и южна България ще ти дойде?А пък колкото до НПО -то,ние да не сме без очи и носове,не ми трябва лаборатория за да разбера на какво мирише.А когато се спука кафявата тръба във Варненския залив петното се виждаше от Космоса....чиста,изворна вода от Хималаите,нали?
  • 55 НРБ

    32 2 Отговор
    Алибегов, дали ти е извеснно какво означава заразена вода с бактерията Ешерехия коли ??? Нещо много... сериозно възпаление на пикочният мехур, лекува се само с антибиотици месеци наред...трудно оздравявяне и после отново циклично възпаление !!!???? А тя идва от отпадъчни канални изливания в морето!!! Ходи ти се къпи в тая вода при супер солените цени на почивката...хората не дават пари за болест и нормално ще отменят резервации!!!
  • 56 Софка

    23 1 Отговор
    Айде стачкувайте. АЙДЕ. Чакаме да стачкувате.
    Много искам да вдигнете стачка през август и септември. Идеално време някой балък да Ви компенсира.
  • 57 които е бил веднъж на лятна почивка

    26 1 Отговор
    в гърция или турция е видял че няма място за сравнение
  • 58 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 59 Росен

    25 0 Отговор
    Скоро,съгласен съм с теб,Ами ако не си прав.Моя позната се върна от морето.Получи кризи.Помислиха,че е бъбречна криза.В спешното я попитаха ходила ли е на морае.След положителен отговор се усмихнаха изписаха й лекарства и се оправи.Слава богу не е било бъбреци.Извинявай но кое е по-важно човешкия живот и здраве или твоята ненаситна гуша?
  • 60 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 61 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 62 Да бе

    21 2 Отговор
    Дано Асен Василев си спази обещанието да върне 20% ДДС за алчните измамници. Стека по 500 а искат помощи.
  • 63 Радо

    20 0 Отговор
    Изкъпи се бе

    Коментиран от #74

  • 64 Гошо

    24 0 Отговор
    Кой бяга от хубавото,който уважава себе си,здравето и труда си..избира по- хубавото,винаги!Спрете циганизацията в държавата и нещата ще си дойдат на място!
  • 65 Крадец

    14 0 Отговор
    Дори лъжците и крадците не обичат да ги мамят,те най добре знаят къде да харчат пари!
  • 66 Готвачът

    8 0 Отговор
    Съди медийте за побликацията. Ние си говорим но важно е кои дава сила на думите ни.
  • 67 Мария Атанасова Мисиркова!?

    17 0 Отговор
    Не се къпи в Морето, защото го Замърсяваш Али!
  • 68 Българин

    17 0 Отговор
    То и ковида е недокзан, ама тогава нямаше проблем да се анулират резервации, ама нали държавата ви компенсираше и не ревахте, а са яко рев и гърч!

    Между другото, причината не е изследването, а презастрояването, мърсотията, мутризацията, кича, качеството, цените, обслужването, нарко дилърите, паркирането ...... абе много са!
  • 69 Кококо

    13 1 Отговор
    Ква природа в България бе, гробар с гробаря ти мазен. То от бетон нищо не остана. И нямало руски туристи, руски... ми то бива и да дойдат с тая политика :))))) Палячо, изследването за мръсната вода било виновно
  • 70 Мармалад

    13 0 Отговор
    Несебър до хотел Кубан сергия за дюнер страшна миризма на лоясала пумия (като в казармата баката) Разлята по главната срещу Габана..Това е вчера.мръсотия всеобща
  • 71 Бегов

    13 0 Отговор
    Е как няма да мислят, че морето е мръсно, след като гледат как изглеждаш.
  • 72 Иванов

    12 0 Отговор
    Туристите ги гонят такива като Манчев алибегов и други пишман майстор готвачи с нелепите си изказвания за цената на рибай стека след като имаше няколко доказателства от зап.европа доказваща Ча те,и стекове там са в два три пъти по евтини а тоя тиквеник Манчев даже нова не спира да му въртят целогодишно пошлите готварски предавания а той печелел милиони с приятелката си и какво да очакваме от такива и дивиди че да идват туристи в българия
  • 73 Вий

    6 0 Отговор
    ЗАЩО ТРЯБВА ДА СЕ ПЛАЩА НА НЯКОЙ?..? НИЕ ВСИЧКИ ПЛАЩАМЕ ВАШИЯ ОХОЛЕН ЖИВОТ(да си изучават детето в частното у-ще в Лозенец, да си караш ДИПАBWN.. НИЕ БЪЛГАРИТЕ СМЕ ОТВРАТЕНИ ОТ ВАШИТЕ КРАЖБИ И ОТКРОВЕНИ ЛЪЖИ. НЕ Е НУЖНО НЯКОЙ ДА НИ ОТВАРЯ ОЧИТЕ. ВАШИТЕ ОЧИ СА ШИРОКО ЗАТВОРЕНИ ЗА ИСТИНАТА.
  • 74 Вий

    7 0 Отговор

    До коментар #63 от "Радо":

    ТАКЪВ МУ Е ГЕНА(мазен) ВСЕКИ ДЕН ГО ВИЖДАМ ДА СИ КАРА ДЕТЕТО В Ч. У-ЩЕ. КЪПЕСЕ. ДРЕХИТЕ МУ СТУВАТ, КОЛКОТО НАШАТА ЗАПЛАТА ЗА 1ГОДИНА.А2 МУ ДЕЦА ОБРАЗОВАНИЕ СТОТИЦИ ХИЛЯДИ ОТ НАШИЯ ДЖОБ.
  • 75 Вий

    3 1 Отговор

    До коментар #46 от "Хахаааа":

    ВЯРВАЙ МИ ПРИЯТЕЛ, УХАЕ НА СКЪП ПАРФЮМ. КЪПЕ СЕ. ОБЛЕЧЕН МАРКОВО.КОСАТА И АЗ СЕ ЧУДЯ ЗАЩО И СЛАГА ГЕЛ. ВИЖДАМ ГО ВСЕКИ ДЕН, ТОЙ СИ КАРА ДЕЦАТА НА У-ЩЕ. ИМА СИ ХИПАРСКИ СТИЛ. НИЕ ПЛАЩАМЕ НЕГОВАТА СМЕТКА, ПРИ ТОВА "ЕКСТРА СМЕТКА" ТАКА ЛУКСОЗЕН ЖИВОТ НЯКОЙ ТРЯБВА ДА ГО ПЛАЩА. ЕТО ГО БГ НАРОД. ПОДРЪКА Е ТАКА ДА СЕ КАЖЕ "УДОБЕН ЗА ДОЕНЕ" ЩО ПА НЕ??????
  • 76 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 77 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 78 Дани

    6 0 Отговор
    Али бега,нали не бега Нас ни Нема.
  • 79 Бг Истина

    7 0 Отговор
    Хората вярват на не правителствени организации много повече от колкото на държавните (хранилки) те всичко ще кажат стига някой да им бутне. А с тази алчност догодина само персонала ще е на Бг черноморието.
  • 80 Хубавец

    6 0 Отговор
    Ето го Алито бе, една седмица се чудеше кво лъжи да наговори, ние вече забравихме че по лайноморието има зарази
  • 81 АЛИ АМИии

    6 0 Отговор
    Бизнес модела ни е объркан - за един сезон 1 милион, следващия - колкото толкова. Персонала - да го ,,, Клиента, като персонала и той да го ,Д,,,уха. Малко турски или руски е този модел. В Гърция не е по-евтино, но бизнеса го правят с мерак и не ден за ден. Та ако не си оправят милиционерския модел ,,, ще затварят, и то скоро.
  • 82 Така е

    10 0 Отговор
    Никакво замърсяване няма, така си. Във Варненското езеро и плажовете също нямаше никакво замърсяване когато тръбата за отпадни води се спраска и година и половина тоалетните, баните и кухните на 100 000 домакинства се изливаха в езерото. Липсата на замърсяване многократно се доказа с проби от водата направени от държавата. Нищо, че по повърхността плават лай…на, пробата доказва кристално чиста вода.
  • 83 От Корфу

    8 0 Отговор
    На Корфу сме от 9 дни. Цена за три шезлонга и чадър е 8 евро. Паркирането около плажовете е БЕЗПЛАТНО. Цените на еспресо са 1,5до 2 евро. Цените в заведенията са като в БГ. Няма вируси, няма лошо време...няма и крадливи мутри.

    Коментиран от #85

  • 84 ДиАрия

    4 0 Отговор
    Който никога не е търсил смекта по аптеките на черноморието, нека пръв да хвърли камък!!!
  • 85 Калимера

    2 0 Отговор

    До коментар #83 от "От Корфу":

    Браво на вас,
    Поздрави!
  • 86 Мюмюнбегов

    3 0 Отговор
    Изкъпи се бе
  • 87 А тръбите

    3 0 Отговор
    С фекалиите как ще ги скриете и миризмата на канализация...
  • 88 някой

    1 0 Отговор
    На пияния шофьор пътя му бил крив. Та и тия смешници.