Last news in Fakti

9 Октомври, 2023 06:02 668 1

В столицата ще се проведе конференция на тема "Специалисти и таланти за устойчиво развитие на бизнеса"

  • германо-българската индустриално-търговска камара-
  • конференция-
  • бизнес

Организатор е Германо-българската индустриално-търговска камара

В столицата ще се проведе конференция на тема "Специалисти и таланти за устойчиво развитие на бизнеса"  - 1

Германо-българската индустриално-търговска камара (ГБИТК) организира конференция на тема "Специалисти и таланти за устойчиво развитие на бизнеса" от 10:00 ч. и изложение с фирми от 13:00 ч. днес в "Гранд Хотел Милениум София", съобщиха от Камарата, предаде БТА.

Сред темите, които ще бъдат обсъдени на форума, са предизвикателствата, свързани с недостига на кадри и техните възможни решения. Събитието е част от инициативите през 2023-2024 г. в рамките на фокусната темата на ГБИТК - "Специалисти и таланти за благосъстояние и растеж".

На конференцията ще бъдат засегнати и въпроси от областта на човешките ресурси, набирането, задържането и развитието на персонала, работодателска марка (employer branding), трудово законодателство и др. По време на изложението различни фирми ще представят своите най-нови продукти, услуги, иновации, възможности за кариера и проекти в областта на устойчивото развитие.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Факт

    1 0 Отговор
    Само тапакможе да бачка в Германия за толкова малко пари там заплатите са мизерни