Last news in Fakti

9 Ноември, 2023 20:38, обновена 9 Ноември, 2023 20:58 2 177

Търсят се звездни колеги

  • силвър стар-
  • колеги-
  • дни на кариерата-
  • ръководители-
  • екипи

Дни на кариерата в Силвър Стар - София

Търсят се звездни колеги - 1
Снимка: Силвър Стар

Силвър Стар, най-динамичният автомобилен представител и генерален дистрибутор в България, посреща желаещите да влязат в света на автомобилите на Дни на кариерата. На 11 ноември (събота) от 10:00 до 18:00 ч. в Sofia Ring Mall екипът на компанията ще разказва за възможностите за работа и как да превърнем професията в призвание. Седмица по-късно на 18 ноември (събота) от 10:00 до 16:00 ч. Силвър Стар ще отвори вратите и на своя нов ултрамодерен продажбено-сервизен комплекс на ул. „Челопешко шосе“ 52 в София за всички желаещи да дадат летящ старт на кариерата си и да бъдат част от трансформацията на автомобилния сектор у нас.

Звездни асистенти, специалисти в областта на директните продажби, ръководители на екипи в сервизите, автомонтьори и продуктови експерти са само част от най-търсените професии в автомобилната сфера в момента. Позициите дават обширен поглед над един от най-динамичните бизнес сектори, достъп до световно ноу-хау, дигитални продукти и възможности за надграждащо обучение и развитие.

Само за няколко години от началото на своята дейност през 2017-та Силвър Стар се утвърди като стабилна компания, отговорен работодател и сигурен партньор. Екип от над 400 професионалисти отговаря за целия спектър от услуги, свързани с продажбата и следпродажбеното обслужване на нови и употребявани леки, лекотоварни и товарни автомобили и автобуси за частни и бизнес клиенти.

Компанията представлява марките Mercedes-Benz, Setra, FUSO и INEOS Grenadier на българския пазар. Дилърските центрове са позиционирани в София, Пловдив, Варна и Бургас. Портфолиото от продукти и услуги е широко, възможностите за развитие също, благодарение на достъпа до международното ноу-хау и работата с квалифицирани специалисти от висок ранг.



Свързани новини