Last news in Fakti

7 Март, 2024 16:04 992

Евроинс отбеляза 10 години успешна дейност на гръцкия застрахователен пазар

  • ероинс-
  • юбилей-
  • застрахователен пазар-
  • гърция

Дружеството чества и 5 години от създаването на първия си международен клон

ЗД Евроинс АД (Евроинс България), част от застрахователната група на Еврохолд - Евроинс Иншурънс Груп АД (ЕИГ), отбеляза 10-ата си годишнина от навлизането на гръцкия застрахователен пазар и пет години от създаването на първия си международен клон.

На празничното събитие, провело се в гр. Атина, присъстваха представители на институции, застрахователни брокери, партньори, медии и всички служители на компанията.

От името на Гръцката асоциация на застрахователните компании в събитието взе участие Елина Папаспиропулу, генерален мениджър на асоциацията. Представители на Гръцкия институт за застрахователни изследвания бяха Надя Ставрояни, президент и Никос Софронас, изпълнителен директор.

Костас Янопулос, президент на фондация „Smile of the Child", изрази своята благодарност за дългогодишното ползотворно сътрудничество с Евроинс и помощта, която компанията оказва на фондация през изминалите 10 години.

Президентът на Nissan Chalkias и пилот на Xalkias Racing Team - Темис Халкиас и Панайотис Димакос, президент на асоциацията Filathlitikos в Калитея също изразиха своята благодарност за съвместното ползотворно сътрудничество.

„За изминалите десет години Евроинс постигна значителен растеж в Гърция. Ние постоянно разширяваме гамата от продукти, които предлагаме на пазара. През 2014 г. стартирахме с автомобилни застраховки, а към днешна дата компанията ни предлага също имуществени и здравни застраховки, както и гаранции. През годините ние не само разширихме присъствието си в страната, но също така изградихме стабилни връзки с нашите партньори. Благодарни сме за доверието и ползотворната съвместна работа, сподели Йоанна Цонева, председател на СД на Евроинс България.

„Благодаря сърдечно на всички наши партньори, клиенти и на служителите ни, които през годините работят с нас и правят марката все по-разпознаваема на територията на цяла Гърция. Ние вярваме във възможностите на гръцкия пазар и се надяваме да продължим да работим заедно и занапред. Ще продължим да развиваме марката Евроинс, като същевременно ще се фокусираме върху нашата мисия да предлагаме надеждни и иновативни застрахователни решения на нашите клиенти. Убеден съм, че ни очаква голям успех! Евроинс Гърция има цялата подкрепа от страна на Евроинс Иншурънс Груп и от компанията - майка Еврохолд.“ - сподели Тодор Данаилов, Изпълнителен директор на Евроинс Иншурънс Груп.

За Евроинс България:

Евроинс България е една от водещите застрахователни компании в България с пазарен дял над 12%. Компанията е част от Евроинс Иншурънс Груп, една от най-големите, независими застрахователни групи в Централна и Югоизточна Европа. Евроинс България предлага широка гама от застрахователни продукти както на индивидуални, така и корпоративни клиенти. Със силен акцент върху обслужването на клиентите и иновациите, компанията е фокусирана върху предоставянето на персонализирани решения, които отговарят на конкретни нужди на всеки клиент.



Свързани новини