Last news in Fakti

10 Февруари, 2015 13:01 1 788 30

Волен Сидеров: НАТО застрашава Русия, а не обратното

  • волен сидеров-
  • атака-
  • нато-
  • сащ-
  • русия-
  • командни центрове-
  • монополистите-
  • меркел-
  • оланд-
  • росен плевнелиев-
  • война

Президентът Плевнелиев на съд за национално предателство и вкарване на България във война, поиска лидерът на Атака

Волен Сидеров: НАТО застрашава Русия, а не обратното - 1
Снимка: БТА

Управляващата коалиция в лицето на Борисов-Костов-Кунева-Касим Дал (т.е. Ердоган)-Валери Симеонов-Красимир Каракачанов-Първанов не се грижи за интересите на народа, а за интереса на НАТО и за свои лични облаги. Това заяви лидерът на „Атака“ Волен Сидеров в предаването си „Неделник“ по тв „Алфа“.

В подкрепа на твърдението си Сидеров припомни предложенията на националистите, които бяха отхвърлени в парламента: сънародниците ни в Украйна да получат българско гражданство при облекчени условия, да се отнемат лицензите на ЕРП-тата и т.н. Той отново подчерта, че т.нар. патриоти са гласували „против“ искането на „Атака“ да бъдат изгонени монополистите от България, както и „против“ намаляването цените на тока. Сидеров беше категоричен, че с отхвърлянето на предложенията са паднали маските на „гербери, куневисти, костовисти, реформатори“ и ги определи като антибългарски политици, които с действията си работят за колонизирането и обезличаването на българската идентичност.

Лидерът на националистите предупреди, че с гласуването на Закона за предучилищното и училищното образование управляващите дават зелена светлина за строеж на ислямски училища.

Той коментира и посещението на Оланд и Меркел в Украйна и Москва. „Според анализатори това е завой в политиката на Меркел и Оланд, защото досега те безусловно изпълняваха исканията на САЩ. Последното искане на Щатите е в Украйна да се изпрати американско и европейско оръжие, за да може киевската хунта да вземе надмощие над опълченците в Донбас“, заяви Сидеров. Според него „тази идиотска идея на САЩ е влизане във фаза на война“.

Путин е подчертал, че Русия не заплашва никого и не иска война. Това беше потвърдено и от самия генерален секретар на НАТО Йенс Столтенберг, който каза на конференцията по сигурността в Мюнхен, че Русия не заплашва нито една страна от НАТО, добави Волен Сидеров и попита защо, след като няма заплаха, НАТО се разширява. „Защо се откриват нови командни центрове и защо у нас ще бъдат разположени танкове, както твърди генерал Бен Ходжис - главнокомандващ сухопътните сили в Европа на НАТО? Изводът е само един: НАТО застрашава Русия“, категоричен бе той.

Председателят на „Атака“ коментира и изявленията на президента Росен Плевнелиев на форума в Мюнхен. Според държавния ни глава руската държава не се вписвала в глобализацията, а кризата в Украйна била като период на развитие от студената война към студен мир. „Този човек става все по-опасен за нашата национална сигурност и за България като цяло. Един ден той трябва да застане на съд и да отговаря за национално предателство и вкарване на България в изключително опасната ситуация, при която страната ни може да стане военна мишена“, заключи Сидеров.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 777

    1 0 Отговор
    Ми като се замисли човек, има логика в това изказване.
  • 2 Монго

    0 0 Отговор
    Че е луд, луд е. Но има резон в неговите думи...
  • 3 onq s konq

    0 2 Отговор
    В началото битуваше мнението,че Волен е луд.Е ДА,АМА НЕ!Едва ли вече има човек в БГ който да не е наясно че това човече отдавна е на политическата витрина эа продан,при това като доста скъпа луксоэна стока.И ако притежанието му при тройната коалиция носеше несметни облаги на комунисти и турци в ударното им эабогатяване/ах,това элатно пръстче!!!/,но все пак парите оставаха в "българи",то сега е абсолютно притежание на Кремъл и буквално эастрашава държавната сигурност.Убеден съм че е крайно време партията му да бъде эабранена като също толкова опасна колкото проникващите елементи на Ислямска държава,а лично той да бъде подведен под съответната отговорност эа действия,насочени срещу суверенитета на РБългария!
  • 4 бай

    1 2 Отговор
    "Путин е подчертал, че Русия не заплашва никого и не иска война."
    Не иска война, пък воюва с Украйна...не иска война, ама праща да се избиват помежду си...и ко дириш там тогаз с оръжие....

    Абе това е върха на простотията...

    Както преди години "доброволно присъединяване към СССР"
    Дрън-дрън...ама раята слуша и изпълнява безпрекословно...

    Коментиран от #7

  • 5 Shmeker

    1 0 Отговор
    Пичове, светът се разделя на ново. Египет са с Путин, Гърците и те почват да му правят пируети. Това значи война, не е просто Украйна вече.

    Коментиран от #6

  • 6 бай

    0 0 Отговор

    До коментар #5 от "Shmeker":

    Пич, увода на трета световна съм го подушил отдавна...
    Ама защо им угаждаме на ония гадове, да правят с нас каквото си искат ?

    Коментиран от #8

  • 7 Shmeker

    0 1 Отговор

    До коментар #4 от "бай":

    Това е лавиране по ръба на дипломатичността, което продължи повече от 1 година. За това и явно НАТО няма да го търпи, ако може да направи нещо без кървава мащабна война ще е добре, но за сега Оланд и Меркел не постигнаха успех..... така че...
  • 8 Shmeker

    2 0 Отговор

    До коментар #6 от "бай":

    Ми не знам. Не ми е ясно. Нищо добро не сме видели от запада до момента - нямаме никаква икономика, живеем по-зле, няма даже линейки вече, няма работа... , но до сега имаше мир поне.
    Може да не е световна войната, но май ще е мащабна, а ние сме на първа или втора линия
  • 9 999

    0 1 Отговор
    Когато беше седесар плюваше Русия а сега когато усеща че това му е последната лапачка в парламента се чуди как да извади дивиденти от случая.Това представляват всички Български политици последните 25г. дават мило и драго да са във властта да продават и крадат държавата. ИЗМАМНИЦИ.

    Коментиран от #11

  • 10 бай

    1 0 Отговор
    Мир не е имало никога. Винаги умишлено са се поддържали огнища...настройват ни нарочно един срещу друг...няма запад, няма изток, всичко се държи от едни и същи - те ни държат в това положение, а ние се примиряваме с това...Състоянието на планетата е стигнало до тук поради масово проявяване на слаб характер. Има всичко, планетата е богата, но двуногите не искат да си използват мозъците, искат да бъдат управлявани...
  • 11 бай

    0 0 Отговор

    До коментар #9 от "999":

    ами не знам как ги преброи 25г от 44-та до сега...То от доста отдавна е почнало всичко с краденето и продажничеството...

    Коментиран от #13

  • 12 гост

    0 0 Отговор
    Точно тоя ли продажен ще ни ръси мозък на тема патриотизъм ,или си мисли , че забравихме какви св..ки въртеше на агата ,и братушкита знаят каква продажна мастия е, и го ползват защото е доказана политическа проститутка ,ще доиде видов ден и за него, но като му свършат парите.

    Коментиран от #14

  • 13 Shmeker

    0 0 Отговор

    До коментар #11 от "бай":

    Е да, май ни е вродено да ни ограбват..
  • 14 Shmeker

    0 0 Отговор

    До коментар #12 от "гост":

    Ами явно го ползват различни лобита през годините. Или пък му е писнало и сега е сменил мнението си.
  • 15 Освалдо

    0 0 Отговор
    Наскоро ми се наложи да викам линейка за близък, супер критична ситуация. 55 минути докато дойдат!!!! На километър и половина разстояние са!!! В събота вечерта - трафик = 0 !!!
    Преди 25 години поне можеше да се разчита на елементарни неща като линейки например. Но вместо да подобрим останалото, нещо се прецака.
  • 16 Симеонофф

    0 1 Отговор
    Волене, не си си пил хапчетата!
  • 17 Vasik Atanasova

    2 0 Отговор
    С КАКВО ЩЕ УПЛАШАТ РУСИЯ И ПУТИН С НИЩО
    НЕ ДАЙ БОЖЕ РУСИЯ ДА ТРЪГНЕ ДА ВОЮВА
    ПРИТЕЖАВАТ НАЙ ДОБРАТА АРМИЯ И ВЪОРЪЖЕНИЕ ОТ А ДО Я
    НО ДЕЙСТВИТЕЛНО Е ЧЕ ПОЛОЖЕНИЕТО НЕ Е СМЕШНО
    ДАНО ИМА ЗДРАВА РЪКА И ЗДРАВ РАЗУМ ЗА ДА ИЗБЕГНЕ БЪЛГАРИЯ
    АЛЧНОСТТА НА ОЛИГАРСИТЕ КОИТО СА ПРИЧИНА ЗА ВОЙНАТА В УКРАЙНА

    Коментиран от #18

  • 18 onq s konq

    0 2 Отговор

    До коментар #17 от "Vasik Atanasova":

    Тотално грешиш.Русия не само вече е уплашена-ТЯ Е ВЪВ ФИНАНСОВА ПАНИКА,която всеки момент може да прерастне в неконтролируеми брожения!А световната история/включително предостатъчно Балкански примери/ е докаэала единственото ефикасно действие при подобна ситуация-ИЭНАСЯНЕ НА ВЪОРЪЖЕН КОНФЛИКТ ИЭВЪН ГРАНИЦИТЕ НА ДЪРЖАВАТА с цел предотвратяване на "самовэривяване и самоунищожение".И реэултата винаги е налице-от една страна смаэване на вътрешните бунтове чреэ обявяване на военно положение и мобилиэация на "горещите глави",а в последствие и эаграбване на чужди територи и прилежащите им богатства с цел обогатяване на праэната държавна хаэна.Така че големият въпрос е дали Путин е достатъчно силен да предотврати неумолимия ход на събитията,в което лично аэ се съмнявам.

    Коментиран от #19, #21

  • 19 Shmeker

    0 0 Отговор

    До коментар #18 от "onq s konq":

    Ама то може да се окаже, че не му отърва да се помирява. Украинците си мислят, че Путин ще им вземе половината страна и се бият, той казва, че не напада... Лично на мен това ме плаши щото сме близо, а на практика вече явно всякакъв сценарий е възможен.
  • 20 незнайко

    0 0 Отговор
    Помислете не само за Волен, той не е интересен. Друго е важно и то в момента върви на площада в София.
  • 21 Shmeker

    1 0 Отговор

    До коментар #18 от "onq s konq":

    Относно "уплахата" на Русия едва ли е така, те могат да си произвеждат всичко сами и имат ресурси, а и Китай може лесно да бъде привлечен като съюзник в почти всичко
  • 22 ккк

    0 1 Отговор
    Волене,стягай багажа и отивай в Москва на гарата да правиш дудуци.Току-виж си попаднал на Путин ,да се изпразниш/душевно де/
  • 23 Славянина

    0 0 Отговор
    :) :) :) А западна Европа и САЩ са в още по голяма финансова паника от Русия ама се смеят ехидно и не мърдат че така ще се размиришеее!!! И най голямото говно което е в гащите им се казва Гърция 315 милиарда евро! Хърватия 48 процента безработица! България по пътя на Гърция вече близо 30 миларда евро, 10 пъти повече от колкото по комунистическо! Италия 400 миларда евро дълг повече от на Гърция! Испания криза! САЩ огромен дълг! Германия 0 процента растеж, Франция 0 или минус растеж демек рецесия! А сега като секнат и богатите РУСКИ туристи хептен ще си бъркаме в носовете и ние и европейците насрани! Затова ходиха и Меркел и Оланд и гледат като посарнали да се жалват щтото имат нужда от РУСКИТЕ ПАРИ ХАХАХАХАХ! Най скъпата олимпиада беше РУСКАТА надскочиха и Китай!!!
    Русия има 600 милиарда долара резерв не дълг, а поврарям резерв!!! А да не говорим за природни богатства и ресурси! Най големият производител и износител на оръжие конкуриращ се със САЩ! Цар Борис е казал винаги с ГЕРМАНИЯ но никога против РУСИЯ АМИН!
  • 24 Коко Добрев

    1 0 Отговор
    Прав е Сидеров
  • 25 Трактора

    0 0 Отговор
    Абе всичко дето го прават и супер тъпо. Що си не траеме, та се завираме в играта на големите.
  • 26 заро

    0 0 Отговор
    Да не се мешаме в тея работи най си е добро. Все България го отнаса в такива каши.
  • 27 жарир

    1 0 Отговор
    Абе мноо сме си залупени като народ. Кой дое ни пробутва само буламачи...
  • 28 4арвена правда

    0 1 Отговор
    Има две Русии. Първата – „Киевская Русь” е с корени в световната и в европейската култура. Идеите за доброто, честта, свободата и справедливостта, тази Русия ги разбира така както ги разбира и целия Западен свят. А има и една друга Русия – Московската. Това е монголската дива и зверска Русия. „Московията” направи свой национален идеал кървавата деспотия и дивата жестокост. Тази московска Русия от най-стари временна е била, е и ще бъде пълно отрицание на всичко европейско и е ожесточен враг на Европа!” - Алексей Толстой.

    Коментиран от #29

  • 29 Монго

    0 0 Отговор

    До коментар #28 от "4арвена правда":

    Така се обясняваш, сякаш си бил жив свидетел на тези исторически събития. Много украински форуми четеш, щом защитаваш тезата "Киевска Рус основоположник на руската култура и цивилизация, а Московска Рус-дъщерята, която потъпка майката".
  • 30 чичо доктор

    0 1 Отговор
    ЛУДИЯ ПАК Е ИЗБЯГАЛ ОТ ЛУДНИЦАТА И ПЛАШИ БАБИТЕ И ДЕЦАТА
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове