Last news in Fakti

12 Август, 2015 11:32, обновена 12 Август, 2015 20:02 21 643 21

Две деца загинаха при гонка на коли

  • катастрофа-
  • момиче-
  • загина

Едното почива на място, другото в Пирогов

Момиче на 16 години от Троян загина на място, след като автомобил помете четири деца край село Лесидрен, съобщиха от полицията в Ловеч. По-късно почина и тежко ранено момче.

Инцидентът е станал вчера, малко преди 19 ч., на 2 километра от селото. Причината е нерегламентирано състезание между два леки автомобила.

По време на ляв завой, след прав пътен участък, единият от водачите, от Лесидрен, губи контрол над Audu-то си и навлиза в банкета. Там блъска движещите се в посока Лесидрен деца.

В резултат на удара на място е починало 16-годишното момиче. Смъртта е констатирана от пристигналия след инцидента екип на ЦСМП –Ловеч.

Другите трима пострадали са транспортирани за лечение в МБАЛ – Ловеч с тежки наранявания.

Въпреки усилията на лекарите в хода на реанимационните действия в резултат на тежките наранявания 16-годишното момче е починало, съобщиха по-късно от пресцентъра на "Пирогов".

По-рано днес младежът беше транспортиран с реанимобил от Ловеч до „Пирогов”.

Водачът причинил инцидента е дал отрицателна проба за алкохол. По случая е образувано досъдебно производство.

Двамата шофьори - Филип и Ален са арестувани. Майката на Филип не вярва той да е участвал в гонка.

Всички в Лесидрен разказват, че незаконните състезания там са ежедневие. Хората в селото разказаха пред Нова телевизия, че единият арестуван - Ален и брат му, са част от групата състезатели. Техните близки обаче бяха единствените, които не са и чували за незаконни състезания. „В селото може всичко да се говори, аз гонки не съм виждал”, коментира чичото на момчето.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 abv

    4 0 Отговор
    И сега какво ще последва за 28 годишния б...к и другия състезател, нищо.Ще има дела които ще се проточат във времето и накрая този тъпанар ще си е на свобода или нещо условно като присъда.Сега може да изкарат ,че колата по технически причини е напуснала платното.Зависи този глупак кокко връзки има.

    Коментиран от #3, #8

  • 2 на 2 на 3

    2 0 Отговор
    След като другия водач дори не се споменава,значи не е интересен като потекло :)
    Справка...Инцидента на завоя на бул.България на бензиностанция shell

    Дано случаят се разчепка до край и да се понесе отговорност и от двамата водачи!
  • 3 Morgoth

    4 0 Отговор

    До коментар #1 от "abv":

    И друго ще последва - журналята ще вдигнат малко врява, от КАТ ще обещаят повече контрол и ще отидат да вардят в някой храст на първокласния път, а не този на който е станал проблема, защото там не е подходящо за събиране на рушвети.
  • 4 расизма е ненужен също като циганите

    4 0 Отговор
    Двата водача на автомобилите са м...ли.
  • 5 Ne vi int imeto mi

    2 1 Отговор
    Да ги *** ш...ните шофьори !!!!!! Карайте по-внимателно ве !!
  • 6 расист

    3 0 Отговор
    Тия, двамата "състезатели", са цигани. Да сте виждали циганин в учебна кола? Аз не съм.
  • 7 bez dumi

    3 0 Отговор
    колко още деца трябва да загинат за да прогледнат самозабравилите се горе? няма закони в тази ш...на държава!!! спешно референдум за смъртно наказание. отнемеш ли живот нямаш място на този свят. само така ще стане по-спокойно място за живеене. трябва да се дава гласност, а не да се потулват случаите. това са деца излезли да поиграят и покарат колело. във война ли сме?
  • 8 Красо Зелето

    3 0 Отговор

    До коментар #1 от "abv":

    Какво да стане?? И да му дадат присъда, ще е осъден по бързата процедура за "рисково шофиране, по несъобразяване с пътните условия" и ще му дадът 5 години затвор. Той ще излезе след пет години от затвора, но момичето никога няма да живее пак! От гроба не се излиза! Затова бащата на момичето, или негови близки, да убият с балтия тоя б*кл*к, че да спасят и нечии друг живот! Няма закони в България, затова трябва да действа закона на джунглата!
  • 9 тошибиян

    4 0 Отговор
    стига с тва 4е нема закони,, закони има но хората са изтрещели..смъртното няма да се въведе никога защото ако се въведе ще стане такава гюрултия и европа ще спре милионите на управниците а те се молят само туй да не става, така 4е такова ще си бъде и тва е проумейте го няма нищо по силно от ал4носта на политиците няма
  • 10 motorheadbg

    3 0 Отговор
    И сега ко праим ?? ......мииии, нищо, че е по-лесно.
  • 11 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 12 гост

    2 0 Отговор
    Цигани без книжки - алоооо, кво прайм ???

    Коментиран от #15

  • 13 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 14 Иван

    1 0 Отговор
    И после пишете, че дърветата са виновни за инциденти... Пълно е с идиоти...
  • 15 S Doichinov

    0 0 Отговор

    До коментар #12 от "гост":

    Как какво?Ще го интегрира държавата защото бил неук и не познава знаците.Няма да го съди защото ще излезне,че е дискриминация.
  • 16 Недоспала

    3 0 Отговор
    Във Велико Търново всяка нощ се чува как се състезават с коли и мотори, само полицията и КАТ не чуват.

    Коментиран от #20

  • 17 Public Enemy

    3 0 Отговор
    Първобитни хора шофират първобитни автомобили, съзтезават се по първобитни пътища и трепят деца.ТЪЙ КАТО НАКАЗАТЕЛНАТА СИСТЕМА В БЪЛГАРИЯ И ВСИЧКИ ИНСТИТУЦИИ СА ПЪЛНИ Л..НА.АЗ ЛИЧНО ПРЕДЛАГАМ ПОМОЩА СИ НА РОДНИНИТЕ НА УБИТИТЕ ДА ЛИКВИДИРАТ М....ЛИТЕ.ЗАЩОТО КОГАТО ВСИЧКО УТИХНЕ ТЕЗИ ДВАМАТА ПАК ЩЕ ИЗЛЯЗАТ НА ПЪТЯ И ЩЕ ТРЕПЯТ НАШИТЕ БЪЛГАРСКИ ДЕЦА.

    Коментиран от #18, #19

  • 18 Стар Българин

    1 0 Отговор

    До коментар #17 от "Public Enemy":

    Черпят вдъхновение от скапаните-нереални филми ,като "Furious" и други подобни бози. За съжаление това са последиците-все страдат невинни души.
  • 19 не е

    2 0 Отговор

    До коментар #17 от "Public Enemy":

    Пълни глупости! Не е виновна НАКАЗАТЕЛНАТА, а ОБРАЗОВАТЕЛНАТА СИСТЕМА....Образованието започва от люлката! Какви са тези глупости за първобитни хора ......твоите деца първобитни ли са? Съболезнованията ми към почернените хорица!
  • 20 Гост

    1 0 Отговор

    До коментар #16 от "Недоспала":

    Защо не се замислим, че всички си измиват ръцете с КАТ за безумието по пътищата в България? Къде е законодателят да приеме закон за незабавна конфискация на автомобила ако е засечен с 50-100 км/ч над разрешената? От къде на къде собственика на автомобила засечен с превишена скорост, ще се измъква с тъпизма, че не го е управлявал той?
    Защо не се криминализира разпространението и ползването на антирадари?
    Що за глупост е да се обозначават местата с камери - за да може такива убийци да знаят къде да намалят ли?
    Това са все абсурди, които ги няма в западните държави!!!
    Истината е, че всички ние харесваме анархията и се оправдаваме с дебелаците от КАТ. Сега няма защо да мрънкаме, защото всички толерираме анархията на пътя и за това е добре да се замислим какво искаме - анархия и жертви по пътищата или твърди закони като в Западна Европа?!
  • 21 гост

    1 0 Отговор
    Поредните жертви на ПТП, лошото е,че някакви безмозъчни убиват невинни.
    Трябва за такива случаи да се санкционират с максималните присъди. На Запад също има такива гонки, но КАТ прави хайки, конфискува без обжалване колите и вкарва т.н. състезатели в затвора. Съответно всички са наясно, че ако ги хванат отиват в затвора. Защото ако не ги преследват виждате какъв е резултата.
    Това са диваци, не са хора.
    И аз харесвам колите, филмите за състезания, карал съм и аз на село мотор, но не съм се състезавал и не съм карал със 100км/ч в населено място.
    Но съселяните също носят вина, ако ти знаеш, че правят лудории, да подават сигнал и полицията да ги причака на място, тогава не трябват свидетели и няма да имат страх от саморазправа.
    Естественно, че ги е страх, това са местни бабаити и затова органите на реда трябва да се разправят с тях, не местните жители.
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове