11 960 6

Младежи берат душа след катастрофа

Движейки се с несъобразена с пътните условия скорост колата се преобръща няколко пъти върху пътното платно

Анжелина Димитрова

Младежи са с опасност за живота след катастрофа, съобщиха от ОДМВР-Благоевград.

На 8 септември 2016г. в 00:10 часа на пътя между с.Кавракирово и с.Михнево, общ.Петрич е станало ПТП, при което лек автомобил „Opel Astra” с 18-годишен неправоспособен водач от с.Кърналово, движейки се с несъобразена с пътните условия скорост се преобръща няколко пъти върху пътното платно.

В резултат на инцидента, с опасност за живота, са пострадали водачът на автомобила и 19-годишен младеж от с. Кърналово, пътуващ в колата.

16-годишен техен спътник от същото село е с леки наранявания и след извършен медицински преглед е освободен за домашно лечение.

България


Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • Свети Петър
  Отговор
  1 13:09  08.09.16
  Нарицателното "тъп като г*з" е в сила за всички в колата. Добре,че на са убили някой невинен човек, а само са си потрошили безмозъчните тикви!
 • гост
  Отговор
  2 14:19  08.09.16
  Според мен по-точното определение е "лапешка работа". Всички знаем, че на тая възраст се разсъждава по съвсем друг начин, отколкото на 25, 30 или 40. По-важният въпрос е защо собственика на колата(вероятно бащата на някое от момчетата)му е дал колата, или е оставил ключовете на достъпно място, че да може да ги вземе. За такива инциденти голяма вина имат и родителите щото не са възпитали достатъчно отговорно децата си и им позволяват(понякога и неволно, чрез недостатъчен контрол)да правят такива неща.
 • Гостът
  Отговор
  3 17:22  08.09.16
  По принцип обществото има нужда да се изчиства от глупаците защото генерират непрекъснати проблеми. Най лошото е че по този начин заедно стях загиват невинни мъже, жени, деца.
 • сноу
  Отговор
  4 18:07  08.09.16
  Лапешка работа не, ами направо кретенска..Защото тия цял ден и нощ си търсят белята ..и търсят на кой да се нанижат...Но както казва свети петър добре че само празните си кратуни са потрошили и общо взето с всеки изминал ден се самосъкращават.Вчера една джумерка ,има няма 40-50кг като се надул на един здрав мотор,че като го навил до дупка ,та врява да небето ,мац в една малка дупка и чатър-патър увисна като сопол на стената на една къща..На всичко отгоре орева света да цвили че го боляло строшеното коляно...
 • койчев
  Отговор
  5 08:58  09.09.16
  Лапешка му работа
 • МегаГост
  Отговор
  6 17:36  09.09.16
  Добре бе!! Аз не мога да разбера, тия нашите управници тъпи ли са к'ви са?? Няма младеж, който още в невръстна детска възраст /12-14 годинки/ да не мечтае да седне зад волана, да не казвам, че на тия години сядат и карат, толкова ли не може да се създаде място за регламентирани гонки където ВСИЧКИ да си чешем "крастата" или е по удобно да стават зрелища за който да се обвиняват младите, наркотиците, алкохола, жените, телевизията, родителите, учителите и така до без край ....... Цели 3 занемарени самолетни бази има около столицата които пустеят , и как може никой да не се сети да намали кървавата война по пътя, в стремежа да си повиши адреналина. Все едно да нямаше стадиони за футбол, представяте ли си??

Напиши коментар:


Публикувай