1 080 5

Отново има ухажване на Ахмед Доган

Борисов и Цветанов се страхуват, че не им стигат гласовете, коментира Атанас Атанасов

Снимка: Нова телевизия
Снимка: Нова телевизия
Анжелина Димитрова

„Задържането на кмета на Перущица е активно мероприятие. Всичко е пълна измислица и абсолютен балон”, коментира по Нова телевизия заместник-председателят на ДСБ Атанас Атанасов. 

„Аз знам как работи прокуратурата в Пловдив, тя е най-вярната прокуратура на Сотир Цацаров”, каза още Атанасов. 

„Има причина за цялата тази работа. От няколко месеца в България всичко е избори. Бойко Борисов и Цветан Цветанов се страхуват, че не им стигат гласовете. През август месец Борисов, Цветанов и върхушката на ГЕРБ употребиха всички средства,с които разполагаха, да ни убедят нас, ръководителите на ДСБ, че трябва да се явим заедно на изборите. В централата на ГЕРБ се работи трескаво, направени са сметки и гласовете не стигат кандидат на ГЕРБ да стане президент”, коментира Атанасов и добави: „Брутално се атакува ДСБ, защото отказахме да се явим заедно на изборите”. 

 „Бойко Борисов и Сотир Цацаров са гръб в гръб. Борисов направи всичко необходимо да запази властта на Цацаров и да няма съдебна реформа. Цацаров е основен законотворец в държавата в областта на съдебната власт и наказателното правораздаване. През депутати от ГЕРБ се внасят много законопроекти, които укрепват неговата власт”, каза още Атанасов.

„Днес в България корупция е само тази далавера, в която ГЕРБ не участват”, заяви той. 

 „Отново има ухажване на Ахмед Доган. Има неща, които отново се пропускат. Вчера излезе информация, че му уреждат допълнително пристанище на „Росенец”. Макар и сделката с Царските конюшни доста да мирише,  главата на областният управител на София беше отрязана в услуга на ДПС”, смята Атанасов.

„Ние сме заявили много отдавна, че ще работим за нов политически субект, каквото и да означава това. Държавата се нуждае от нов политически субект”, каза още Атанасов.

България


Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • бббббб
  Отговор
  1 10:24  15.09.16
  Всичките сте предатели , ама ти си най-нагъл от предателите.

  Коментиран от #3, #4, #5

 • Де юре
  Отговор
  2 14:17  15.09.16
  Ухажване, ухажване! Ама няма ли да има фул контакт?
 • 3 16:04  15.09.16
  Този коментар е премахнат от модератор
 • 4 16:05  15.09.16
  Този коментар е премахнат от модератор
 • 5 16:06  15.09.16
  Този коментар е премахнат от модератор

Напиши коментар:


Публикувай