678 2

Заловиха 32-ма мигранти в товарен влак

Анжелина Димитрова

Гранични полицаи откриха 32 незаконни имигранти в товарен влак, пътуващ от Турция за Румъния, съобщиха от МВР.

Влакът пристигнал за влизане в страната вчера на ГКПП Капитан Андреево гара. Той имал 19 вагона-автовози, натоварени с леки автомобили. При извършване на физическа проверка в седмия вагон граничните полицаи открили 32 имигранти, от които 12 мъже, 7 жени и 13 деца. 8 от тях имали сирийски паспорти. Останалите нелегални пътници били без документи за самоличност, но също се представили за сирийци. Чужденците са отведени в ГПУ – Свиленград. Днес ще бъдат предадени в разпределителния център на дирекция „Миграция“ в Елхово.

На ГКПП Лесово вчера граничните полицаи са задържали трима мъже. Те се опитали да влязат незаконно в страната, качени върху резервните гуми под ремаркетата на два товарни автомобила, пристигащи от Турция. Един от чужденците заявил, че е пакистанец, другите двама казали, че са афганистанци.

През изминалото денонощие граничните полицаи от РДГП – Елхово са предотвратили опитите на 67 имигранти да преминат незаконно турско-българската граница.

България


Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • 123
  Отговор
  1 16:48  24.09.16
  всеки ден ги хващат на Дунав мост и оставят в БГ., затова ще правят бежански лагер в Русенско .Ще ги храним ги със Русенско варено,ако пък не щат с кучешко от Виетнам..да избират,а по-добре да се махат обратно тези терористи,от тях добро свят не е видял...в кочината...
 • jambol
  Отговор
  2 10:16  25.09.16
  разстрел за всички тези имаме достатъчно паразити м...ли че и тези да храним а за болни и пенсионери пари няма, простата ТИКВА да си ги вземе в БАНКЯ там да прави бежански център

Напиши коментар:


Публикувай