1 700 8

Цачева е завършила право в СУ с петица

Това се вижда на сканирано копие от дипломата й, разпространено от пресцентъра на ГЕРБ

Снимка: БТА
Снимка: БТА
Анжелина Димитрова

Цецка Цачева е завършила право в СУ с 5.12 среден успех от изпитите през курса на следването и 4.66 оценка на държавния изпит и е издържала теоритико-практическия изпит за успешно завършен стаж общ успех Отличен (6). Това се вижда на сканирано копие от дипломата й, разпространено от пресцентъра на ГЕРБ, пише в. „Труд“.

Ето пълното съобщение:

„Във връзка с появили се спекулации относно висшето образование на кандидата на ГЕРБ за президент на Република България Цецка Цачева, предоставяме на всички български медии сканирано копие от дипломата на г-жа Цачева. Предоставяме също и удостоверение от положения пред Министерството на правосъдието теорeтикo-практически изпит за получаване на правоспособност на Цецка Цачева.

Уверени сме, че по този начин всички злоумишлени спекулации ще бъдат прекратени.

Освен това, с настоящото писмо Пресцентърът на ПП ГЕРБ информира всички представители на медиите и институциите в Република България, че г-жа Цецка Цачева дава изричното си съгласие, да търсят и предоставят документи, включително и с нейни лични данни, доказващи образованието и квалификацията й.“

България


Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • Бай хой
  Отговор
  1 15:21  13.10.16
  Обикновенно рапфакаджиите завършваха с пълно 6. Каква ли издънка или умница е била тая че някой да посмее да пише по малко от 6 на член на работническия факултет? Дали и другарите от стругарската бригада не са помагали на тази ученолюбива другарка, която не е имала бал за да се класира с нормалните кандидат студенти та е трябвало българската комунистическа партия да се намеси с пълната си сила и отговорност.
 • Трол
  Отговор
  2 15:24  13.10.16
  Хората искаха да видят партийния билет на муфлона. Пък за отбиване на номера, показаха дипломата и. Кой е оспорвал образованието на мисис Свят?
 • адвоката бате
  Отговор
  3 15:40  13.10.16
  Цецо е пич бе, знаех си, че е най гУлемия! Браво Цецо да илядиш.
 • Ник
  Отговор
  4 17:52  13.10.16
  То и Борисов е чел само за Винету, а пък стана Генерал и Мин. Председател

 • Омерзение
  Отговор
  5 19:19  13.10.16
  Това, че една кариеристка-цветарка, пикираща от партия в партия, е взела диплома за висше образование не я прави нито нито по-морална, нито по-интелигентна, нито по-представителна, още по-малко достойна за лице на нацията !
 • зозо
  Отговор
  6 23:42  13.10.16
  Браво на нея и да го съква!
 • Хасан
  Отговор
  7 00:13  14.10.16
  Първата половина на живота си е била комунисти,втората капиталист..то като хамелеон бе..и Доган е такъв,и Костов.. Трябваше да направим като Румъния и сега ги търпим..
 • ХАРЧО
  Отговор
  8 10:26  14.10.16
  ТЯ Е ОТ ПЛЕВЕН И ТОГАВА СЕ КАЗВАШЕ ЧЕ И С САМОЛЕТ ДАМИНЕШ НАД ПЛЕВЕН ТРЯБВА ДА СИ С ПРЕДПАЗНИ СРЕДСТВА ДА НЕ СЕ РАЗБОЛЕЕШ ОТ ..........

Напиши коментар:


Публикувай